भली करी गुरु दाता भजन लिरिक्स | bhali kari guru data bhajan lyrics

586

भली करी गुरु दाता भजन लिरिक्स

भली करी गुरु दाता bhali kari guru data bhajan  गुरु महिमा भजन लिरिक्स

 ।। दोहा ।।
प्रथम गुरु महाराज को तो, चरण निवावूँ शीश।
हाथ जोड़ विनती करूँ, गुरु ज्ञान करो बख्शीस।


।। भली करी गुरु दाता ।।

भली करी गुरु दाता ,
जिव राख्यो चौरासी में जाता।
भूलू नहीं लाखो बाता ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।


करम गली में आयो ,
करमां सु काठो कलायो।
गुरु बचा लियो दोनूं हाथां ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …


पगां तणो पांगलियो ,
म्हारा सतगुरु हेलो सांभळियो।
नहीं तो रन वन में रह जाता ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …


आँख्यां छतो अंधारो ,
गुरु भूण्डो हाल हमारो।
सत्संग रा खेल बताया ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …


मोह माया री नदी है भारी,
जिण में बह गयो कई वारि।
गुरु बचा लियो बह जाता,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …


सतगुरु सेण बताई ,
साधु सिमरथ राम सुधि पाई।
गुरु चरणों में राता माता ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।


भली करी गुरुदाता ,
जिव राख्यो चौरासी में जाता।
भूलू नहीं लाखो बाता ,
म्हारे गुरु वचनो रा नाता।


जरूर पढ़ें :- म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे

जरूर पढ़ें :- संत मिले उपदेशी

guru ji ke bhajan lyrics in hindi

!! bhali kari guru data !!

bhalee karee gurudaata ,
jiv raakhyo chauraasee mein jaata.
bhooloo nahin laakho baata ,
mhaare guru vachano ra naata.


karam galee mein aayo ,
karamaan su kaatho kalaayo.
guru bacha liyo donoon haathaan ,
mhaare guru vachano ra naata.
bhalee karee …


pagaan tano paangaliyo ,
mhaara sataguru helo saambhaliyo.
nahin to ran van mein rah jaata ,
mhaare guru vachano ra naata.
bhalee karee …


aankhyaan chhato andhaaro ,
guru bhoondo haal hamaaro.
satsang ra khel bataaya ,
mhaare guru vachano ra naata.
bhalee karee …


moh maaya ree nadee hai bhaaree,
jin mein bah gayo kaee vaari.
guru bacha liyo bah jaata,
mhaare guru vachano ra naata.
bhalee karee …


sataguru sen bataee ,
saadhu simarath raam sudhi paee.
guru charanon mein raata maata ,
mhaare guru vachano ra naata.


bhalee karee gurudaata ,
jiv raakhyo chauraasee mein jaata.
bhooloo nahin laakho baata ,
mhaare guru vachano ra naata.


जरूर पढ़ें :- प्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी

जरूर पढ़ें :- सतगुरु मिलवा रो लागो कोड

गुरु महिमा भजन लिरिक्स in hindi

!! भली करी गुरु दाता !!

भली करी गुरुदाता , जिव राख्यो चौरासी में जाता।
भूलू नहीं लाखो बाता , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।

करम गली में आयो , करमां सु काठो कलायो।
गुरु बचा लियो दोनूं हाथां , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …

पगां तणो पांगलियो , म्हारा सतगुरु हेलो सांभळियो।
नहीं तो रन वन में रह जाता , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …

आँख्यां छतो अंधारो , गुरु भूण्डो हाल हमारो।
सत्संग रा खेल बताया , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …

मोह माया री नदी है भारी, जिण में बह गयो कई वारि।
गुरु बचा लियो बह जाता, म्हारे गुरु वचनो रा नाता।
भली करी …

सतगुरु सेण बताई , साधु सिमरथ राम सुधि पाई।
गुरु चरणों में राता माता , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।

भली करी गुरुदाता , जिव राख्यो चौरासी में जाता।
भूलू नहीं लाखो बाता , म्हारे गुरु वचनो रा नाता।

सतगुरु के भजन | मोइनुद्दीन मनचला के भजन video

भजन :- भली करी गुरुदाता
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- लगन तुमसे लगा बैठे

जरूर पढ़ें :- सतगुरु है रंगरेज 

पिछला लेखम्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे भजन लिरिक्स | mara man satguru darsh dikhave bhajan lyrics
अगला लेखहद में तो दाता खेल रचाया भजन लिरिक्स | had me to data khel rachaya bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × five =