प्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी भजन लिरिक्स | preet gura ri bhali bhajan lyrics

749

प्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी भजन लिरिक्स

प्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी, preet gura ri bhali satguru ji ke bhajan lyrics अनिल नागौरी के भजन

 ।। दोहा ।।
सतगुरु मेरा बाणिया , विणज करे अपार।
बिन दांडी बिन ताकड़ी , तोल दिया संसार।


।। प्रीत गुरा री भली ।।

प्रीत गुरा री भली रे ,
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


लवना रे लागी ज्यांरी ,
भरमना भागी रे।
सूरत शबद में मिली रे ,
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


चेतन होय नर ,
सुमिरण करणा रे।
तार सु तार मिली रे ,
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


अड़ा रे उड़द बिच ,
मण्डी रे बजारा रे।
सोहंग ज्योति जगी रे ,
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


चंचलनाथ शरणे ,
लोभनाथ बोले रे।
संगत संतो री भली रे ,
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


प्रीत गुरा री भली रे
रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।


जरूर पढ़ें :- सतगुरु मिलवा रो लागो कोड

जरूर पढ़ें :- सतगुरु है रंगरेज 

satguru ji ke bhajan lyrics in English

!! preet gura ri bhali !!

preet gura ree bhalee re ,
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


lavana re laagee jyaanree ,
bharamana bhaagee re.
soorat shabad mein milee re ,
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


chetan hoy nar ,
sumiran karana re.
taar su taar milee re ,
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


ada re udad bich ,
mandee re bajaara re.
sohang jyoti jagee re ,
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


chanchalanaath sharane ,
lobhanaath bole re.
sangat santo ree bhalee re ,
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


preet gura ree bhalee re
raavaliya jogee.
preet gura ree bhalee.


जरूर पढ़ें :- सतगुरु सा री ओलु आवे रे

जरूर पढ़ें :- सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

गुरु जी के भजन हिंदी में lyrics

!! प्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी !!

प्रीत गुरा री भली रे ,रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

लवना रे लागी ज्यांरी ,भरमना भागी रे।
सूरत शबद में मिली रे ,रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

चेतन होय नर ,सुमिरण करणा रे।
तार सु तार मिली रे ,रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

अड़ा रे उड़द बिच ,मण्डी रे बजारा रे।
सोहंग ज्योति जगी रे ,रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

चंचलनाथ शरणे ,लोभनाथ बोले रे।
संगत संतो री भली रे ,रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

प्रीत गुरा री भली रे रावलिया जोगी।
प्रीत गुरा री भली।

अनिल नागौरी के भजन | anil nagori ka bhajan video

भजन :- प्रीत गुरा री भली
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- चौरासी की नींद में सतगुरु जगा दिया

जरूर पढ़ें :- मतवाला गुरु मतवाला

पिछला लेखसतगुरु मिलवा रो लागो कोड भजन लिरिक्स | satguru milwa ro lago kod bhajan lyrics
अगला लेखसंत मिले उपदेशी भजन लिरिक्स | sant mile up desi bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 + 17 =