म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे भजन लिरिक्स | mara man satguru darsh dikhave bhajan lyrics

219

म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे भजन लिरिक्स

म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे mara man satguru darsh dikhave guru ji ke bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
सतगुरु आवत देखिया, ज्यारे काँधे टाँग बंदूक।
गोली दागी हरी नाम री , भाग गया यमदूत।


।। सतगुरु दरश दिखावे ।।

प्राण पड़े म्हारी काया धूजे,
नैणा में नींद नहीं आवे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।


खान पान मने फीका लागे ,
जिवडो म्हारो कुमलावै।
कद सतगुरुजी दरश दिखावे ,
मन री प्यास बुझावे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।
प्राण पड़े ….


तन मन धन करूँ रे निछावर ,
फुलड़ा री सेज बिछाऊं।
भाव प्रीत रा तकिया लगाऊ ,
सतगुरु चवर ढुलाऊ रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।
प्राण पड़े ….


सतगुरु आवे ज्यां रा दर्शण पाऊ,
मोतियाँ रा चौक पुराऊ।
ले गंगाजल चरण पखारूँ,
हरख-हरख गुण गाऊँ रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।
प्राण पड़े ….


जनम-मरण रा बंधन तोड़े,
सतगुरु आंगण आवे।
दे चिंगारी अमर किया माने ,
नाथ गोरख जस गावे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।


प्राण पड़े म्हारी काया धूजे,
नैणा में नींद नहीं आवे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।


जरूर पढ़ें :- संत मिले उपदेशी

जरूर पढ़ें :- प्रीत गुरा री भली

guru ji ke bhajan lyrics in hindi

!! satguru darsh dikhave !!

praan pade mhaaree kaaya dhooje,
naina mein neend nahin aave re.
mhara man sataguru darash dikhave.


khaan paan mane pheeka laage ,
jivado mhaaro kumalaavai.
kad satagurujee darash dikhaave ,
man ree pyaas bujhaave re.
mhara man sataguru darash dikhave.
praan pade ….


tan man dhan karoon re nichhaavar ,
phulada ree sej bichhaoon.
bhaav preet ra takiya lagaoo ,
sataguru chavar dhulaoo re.
mhara man sataguru darash dikhave.
praan pade ….


sataguru aave jyaan ra darshan paoo,
motiyaan ra chauk puraoo.
le gangaajal charan pakhaaroon,
harakh-harakh gun gaoon re.
mhara man sataguru darash dikhave.
praan pade ….


janam-maran ra bandhan tode,
sataguru aangan aave.
de chingaaree amar kiya maane ,
naath gorakh jas gaave re.
mhara man sataguru darash dikhave.


praan pade mhaaree kaaya dhooje,
naina mein neend nahin aave re.
mhara man sataguru darash dikhave.


जरूर पढ़ें :- सतगुरु मिलवा रो लागो कोड 

जरूर पढ़ें :- लगन तुमसे लगा बैठे

गुरुदेव के भजन लिरिक्स in hindi

!! सतगुरु दरश दिखावे !!

प्राण पड़े म्हारी काया धूजे, नैणा में नींद नहीं आवे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।

खान पान मने फीका लागे , जिवडो म्हारो कुमलावै।
कद सतगुरुजी दरश दिखावे , मन री प्यास बुझावे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।प्राण पड़े ….

तन मन धन करूँ रे निछावर , फुलड़ा री सेज बिछाऊं।
भाव प्रीत रा तकिया लगाऊ , सतगुरु चवर ढुलाऊ रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे। प्राण पड़े ….

सतगुरु आवे ज्यां रा दर्शण पाऊ, मोतियाँ रा चौक पुराऊ।
ले गंगाजल चरण पखारूँ, हरख-हरख गुण गाऊँ रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे। प्राण पड़े ….

जनम-मरण रा बंधन तोड़े, सतगुरु आंगण आवे।
दे चिंगारी अमर किया माने , नाथ गोरख जस गावे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।

प्राण पड़े म्हारी काया धूजे, नैणा में नींद नहीं आवे रे।
म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे।

प्रकाश माली के भजन | prakash mali ke bhajan video

भजन :- म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सतगुरु है रंगरेज

जरूर पढ़ें :- सतगुरु सा री ओलु आवे रे 

पिछला लेखसंत मिले उपदेशी भजन लिरिक्स | sant mile up desi bhajan lyrics
अगला लेखभली करी गुरु दाता भजन लिरिक्स | bhali kari guru data bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven + 1 =