सतगुरु सा री ओलु आवे रे भजन लिरिक्स | satguru sa ri olu aave re bhajan lyrics

1396

सतगुरु सा री ओलु आवे रे भजन लिरिक्स

सतगुरु सा री ओलु आवे रे satguru sa ri olu aave re सतगुरु भजन लिरिक्स इन हिंदी

 ।। दोहा ।।
सतगुरु मेरा बाणिया ,बिनज करे जो पार।
बिन डांडी बिन ताकड़ी , गुरु तोल दियो संसार।


।। सतगुरु सा री ओलु आवे रे ।।

सतगुरुसा री ओळु आवे रे ,
मारो रोम रोम गरणावे रे।
रोम रोम गरणावे रे मारो ,
हिवड़ो हिलोरा खावे रे।


रात दिवस म्हाने नींद नी आवे,
अन्न पानी मने कछु नहीं भावे।
मारे नैना नीर भर आवे रे ,
मारो बालक जीव घबरावे रे।।
सतगुरुसा ……


पल पल छिन छिन याद सतावे ,
ऐडा ऐडा बादल घटा चढ़ आवे।
मारी सुरता शोर मचावे रे ,
मारा गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
सतगुरुसा ……


चढ़ी खुमारी मारे प्रेम री ,
गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
किस्मत री काई-काई गावे रे ,
मारा गुरूसा फिर नहीं आवे रे।
सतगुरुसा ……


जहाज पड़ी दरियाव बीच में ,
अध बिच गोता खावे रे।
सतगुरु केवट बण आवे रे ,
मारी नैया पार लगावे रे।।
सतगुरुसा ……


गौड़ भागीरथ भजन बणावे ,
कुशल रतन थारो गुण गावे।
ओ तो भजन मोइनुदीन गावे रे ,
गुरु चरणा में शीश निवावे रे।
सतगुरुसा ……


जरूर पढ़ें :- सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

जरूर पढ़ें :- चौरासी की नींद में सतगुरु जगा दिया

bhajan of satguru lyrics in English

!! satguru sa ri olu aave re !!

satagurusa ree olu aave re ,
maaro rom rom garanaave re.
rom rom garanaave re maaro ,
hivado hilora khaave re.

raat divas mhaane neend nee aave,
ann paani mane kachhu nahi bhave.
maare naina neer bhar aave re ,
maaro baalak jeev ghabaraave re..
satagurusa ……

pal pal chhin chhin yaad sataave ,
aida aida baadal ghata chadh aave.
maaree surata shor machaave re ,
maara guru bin rayo nahin jaave re.
satagurusa ……

chadhi khumaari maare prem ri ,
guru bin rayo nahin jaave re.
kismat ree kaee-kaee gaave re ,
maara guroosa phir nahin aave re.
satagurusa ……

jahaaj padee dariyaav beech me ,
adh bich gota khaave re.
sataguru kevat ban aave re ,
maaree naiya paar lagaave re..
satagurusa ……

gaud bhaageerath bhajan banaave ,
kushal ratan thaaro gun gaave.
o to bhajan moinudeen gaave re ,
guru charana me sheesh nivave re.
satagurusa ……

जरूर पढ़ें :- चादर झीनी राम झीनी

जरूर पढ़ें :- मतवाला गुरु मतवाला

सतगुरु भजन लिरिक्स इन हिंदी

!! सतगुरु सा री ओलु आवे रे !!

सतगुरुसा री ओळु आवे रे ,मारो रोम रोम गरणावे रे।
रोम रोम गरणावे रे मारो ,हिवड़ो हिलोरा खावे रे।

रात दिवस म्हाने नींद नी आवे, अन्न पानी मने कछु नहीं भावे।
मारे नैना नीर भर आवे रे , मारो बालक जीव घबरावे रे।।
सतगुरुसा ……

पल पल छिन छिन याद सतावे , ऐडा ऐडा बादल घटा चढ़ आवे।
मारी सुरता शोर मचावे रे , मारा गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
सतगुरुसा ……

चढ़ी खुमारी मारे प्रेम री ,गुरु बिन रयो नहीं जावे रे।
किस्मत री काई-काई गावे रे ,मारा गुरूसा फिर नहीं आवे रे।
सतगुरुसा ……

जहाज पड़ी दरियाव बीच में ,अध बिच गोता खावे रे।
सतगुरु केवट बण आवे रे ,मारी नैया पार लगावे रे।।
सतगुरुसा ……

गौड़ भागीरथ भजन बणावे ,कुशल रतन थारो गुण गावे।
ओ तो भजन मोइनुदीन गावे रे ,गुरु चरणा में शीश निवावे रे।
सतगुरुसा ……

guru ji ke bhajan | नारायण मेघवंशी के भजन video

भजन :- सतगुरु सा री ओलु आवे रे
गायक :- नारायण मेघवंशी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुरासा शरण आपरी आया

जरूर पढ़ें :- मन मेरा सतगुरु कर मेरा भाई

पिछला लेखघुमतड़ा घर आवो ओ म्हारा प्यारा गजानन भजन लिरिक्स | Ghumtada Ghar Aavo Gajanan bhajan lyrics
अगला लेखसतगुरु है रंगरेज चुनर मेरी रंग डारी भजन लिरिक्स | satguru hai rangrez chunar meri rang dari lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fourteen − 3 =