सतगुरु मिलवा रो लागो कोड भजन लिरिक्स | satguru milwa ro lago kod bhajan lyrics

806

सतगुरु मिलवा रो लागो कोड भजन लिरिक्स

सतगुरु मिलवा रो लागो कोड, satguru milwa ro lago kod bhajan gurudev bhajan lyrics in hindi

 दोहा ।।
गुरु गोविन्द दोनों खड़े ,किनके लागु पाव।
बलिहारी गुरुदेव ने ,गोविन्द दियो रे बताय।


।। सतगुरु मिलवा रो लागो कोड ।।

माने सतगुरु मिलवा रो लागो कोड,
उम्मेदी गेरी लाग रही।


मोय उम्मेदी ऐसी लागी ,
निर्धन के धन होय।
बांझ नार पुत्र बिन तरसे,
मै तरसु गुरु सा तोय।
उम्मेदी गेरी लाग रही।
माने सतगुरु……


सतगुरु तो दरियाव है,
मै गलिया को नीर।
बहती बून्द समंद में रळगी ,
कंचन भयो रे शरीर।
उम्मेदी गेरी लाग रही।
माने सतगुरु……


जहाज पड़ी दरियाव में,
अधबिच गोता खाय।
सतगुरु तो खेवट मिल जावे,
कर दे पलक में पार।
उम्मेदी गेरी लाग रही।
माने सतगुरु……


गुरु गहरा गुरु भाव रा ,
गुरु देवा रा देव।
रामानंद रा भणे कबीरा ,
पाया हे केवल देव।
उम्मेदी गेरी लाग रही।
माने सतगुरु……


जरूर पढ़ें :- सतगुरु है रंगरेज

जरूर पढ़ें :- सतगुरु सा री ओलु आवे रे

gurudev bhajan lyrics in hindi

!! satguru milwa ro lago kod !!

mane sataguru milava ro lago kod,
ummedee geree laag rahee.


moy ummedee aisee laagee ,
nirdhan ke dhan hoy.
baanjh naar putr bin tarase,
mai tarasu guru sa toy.
ummedee geree laag rahee.
maane sataguru ……


sataguru to dariyaav hai,
mai galiya ko neer.
bahati bund samand me ralagi ,
kanchan bhayo re shareer.
ummedee geree laag rahee.
maane sataguru……


jahaaj padee dariyaav mein,
adhabich gota khaay.
sataguru to khevat mil jaave,
kar de palak mein paar.
ummedee geree laag rahee.
maane sataguru ……


guru gahara guru bhaav ra ,
guru deva ra dev.
raamaanand ra bhane kabeera ,
paaya he keval dev.
ummedee geree laag rahee.
maane satagurus ……


जरूर पढ़ें :- सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

जरूर पढ़ें :- चौरासी की नींद में सतगुरु जगा दिया

गुरुदेव भजन लिरिक्स in hindi

!! सतगुरु मिलवा रो लागो कोड !!

माने सतगुरु मिलवा रो लागो कोड,उम्मेदी गेरी लाग रही।

मोय उम्मेदी ऐसी लागी ,निर्धन के धन होय।
बांझ नार पुत्र बिन तरसे, मै तरसु गुरु सा तोय।
उम्मेदी गेरी लाग रही। माने सतगुरु……

सतगुरु तो दरियाव है, मै गलिया को नीर।
बहती बून्द समंद में रळगी ,कंचन भयो रे शरीर।
उम्मेदी गेरी लाग रही। माने सतगुरु……

जहाज पड़ी दरियाव में, अधबिच गोता खाय।
सतगुरु तो खेवट मिल जावे, कर दे पलक में पार।
उम्मेदी गेरी लाग रही। माने सतगुरुसा ……

गुरु गहरा गुरु भाव रा , गुरु देवा रा देव।
रामानंद रा भणे कबीरा ,पाया हे केवल देव।
उम्मेदी गेरी लाग रही। माने सतगुरुसा ……

अनिल नागौरी भजन | anil nagori ka bhajan video

भजन :- सतगुरु मिलवा रो लागो कोड
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- मतवाला गुरु मतवाला

जरूर पढ़ें :- गुरासा शरण आपरी आया

पिछला लेखलगन तुमसे लगा बैठे जो होगा देखा जाएगा भजन लिरिक्स | lagan tumse laga baithe bhajan lyrics
अगला लेखप्रीत गुरा री भली रावलिया जोगी भजन लिरिक्स | preet gura ri bhali bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × one =