घुमतड़ा घर आवो ओ म्हारा प्यारा गजानन भजन लिरिक्स | Ghumtada Ghar Aavo Gajanan bhajan lyrics

1224

घुमतड़ा घर आवो ओ म्हारा प्यारा गजानन भजन लिरिक्स

घुमतड़ा घर आवो ओ म्हारा प्यारा गजानन भजन Ghumtada Ghar Aavo Gajanan गजानंद जी के भजन

 ।। दोहा ।।
विघ्न हरण मंगल करण, श्री गणपति महाराज।
प्रथम निमंत्रण आपको, मेरे पूरण करिये काज।


।। घूमतडा घर आवो गजानंद ।।

घूमतडा घर आवो गजानंद ,
म्हारा प्यारा ओ गजानंद।
खेलतडा घर आवो जी।


मुषे असवारी गणपति पधारो ,
संग में रिद्धि – सिद्धि लावो जी।
ब्रह्मा पधारो विष्णुजी पधारो ,
संग में सरस्वती लावो जी।
घूमतडा ….


खोल जटा शिवशंकर पधारो ,
संग में पार्वती लावो जी।
राम पधारो लक्ष्मण पधारो,
संग सिया सती लावो जी।
घूमतडा ….


राम दास हनुमान पधारो,
संग में भेरू लावो जी।
मुरली बजावत कृष्ण पधारो,
संग में राधा रानी लावो जी।
घूमतडा ….


नीले असवरी बाबा रामदेवजी पधारो,
संग में नेतल रानी लावो जी।
बाई मीरा कहे प्रभु गिरधर नागर ,
हरक हरक गुण गावो जी।
घूमतडा ….


जरूर पढ़ें :- सेवा मारी मानो गणपति देवा

जरूर पढ़ें :- मूल महल में बसे गजानंद

ganpati ji ke bhajan lyrics in English

!! Ghumtada Ghar Aavo Gajanan !!

ghoomatada ghar aavo gajaanand ,
mhaara pyaara o gajaanand.
khelatada ghar aavo jee.


mushe asavaaree ganapati padhaaro ,
sang mein riddhi – siddhi laavo jee.
brahma padhaaro vishnujee padhaaro ,
sang mein sarasvatee laavo jee.
ghoomatada ….


khol jata shivashankar padhaaro ,
sang mein paarvatee laavo jee.
raam padhaaro lakshman padhaaro,
sang siya satee laavo jee.
ghoomatada ….


raam daas hanumaan padhaaro,
sang mein bheroo laavo jee.
muralee bajaavat krshn padhaaro,
sang mein raadha raanee laavo jee.
ghoomatada ….


nile asavari baba ramadevaji padharo,
sang mein netal raanee laavo jee.
bai mira kahe prabhu giradhar nagar ,
harak harak gun gaavo jee.
ghoomatada ….


जरूर पढ़ें :- गणपति पालन या में झूले

जरूर पढ़ें :- कोटडे ले चालो

गणेश जी के भजन लिरिक्स in hindi

!! घुमतड़ा घर आवो गजानंद !!

घूमतडा घर आवो गजानंद ,म्हारा प्यारा ओ गजानंद।
खेलतडा घर आवो जी।

मुषे असवारी गणपति पधारो ,संग में रिद्धि – सिद्धि लावो जी।
ब्रह्मा पधारो विष्णुजी पधारो , संग में सरस्वती लावो जी।
घूमतडा ….

खोल जटा शिवशंकर पधारो ,संग में पार्वती लावो जी।
राम पधारो लक्ष्मण पधारो, संग सिया सती लावो जी।
घूमतडा ….

राम दास हनुमान पधारो, संग में भेरू लावो जी।
मुरली बजावत कृष्ण पधारो, संग में राधा रानी लावो जी।
घूमतडा ….

नीले असवरी बाबा रामदेवजी पधारो, संग में नेतल रानी लावो जी।
बाई मीरा कहे प्रभु गिरधर नागर ,हरक हरक गुण गावो जी।
घूमतडा ….

गजानंद जी के भजन | ganpati ji ke bhajan video 

भजन :- घूमतडा घर आवो गजानंद
गायक :- अकबर सेंसडा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गणनायक विघ्न हरो देवा

जरूर पढ़ें :- जड़ चेतन के माली

पिछला लेखसेवा मारी मानो गणपति देवा भजन लिरिक्स | seva mari mano ganpati puja mari mano bhajan lyrics
अगला लेखसतगुरु सा री ओलु आवे रे भजन लिरिक्स | satguru sa ri olu aave re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 4 =