कोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो भजन लिरिक्स | kotde le chalo mane baba ke le chalo bhajan lyrics

1332

कोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो भजन लिरिक्स

कोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो  kotde le chalo mane baba ke le chalo rajasthani dj bhajan

 ।। दोहा ।।
हरयाली वनराई गनेरा ,और महिमा अपरम्पार।
कोटड़ा का श्याम धनि, मारी नैया लगाज्यो पार।


।। कोटड़े ले चालो ।।

कोटड़े ले चालो ,
मने बाबा के ले चालो।
कोटडा को बाबो अपने ,
आयो वो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।


उँचा उँचा डूंगर ,
घ़णा ही महलड़ा।
भगतो रा कारज सारे वो ,
नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


ऊँचा ऊँचा महल थारा ,
अजर झरोखा।
झरोखा में बैठो अपने ,
आयो वो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


अन्ना रे धन्ना रा ,
भरिया रे भंडारा।
सुगना बाई को बीरो अपने ,
आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


पेडी रे पेडी पर ,
देवी रे देवता।
बिच में सुगना रो वीरो ,
आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


निचला मॅंगरा में ,
बाबो बाग लगायो।
मेना दे रो लालो अपने ,
आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


प्रेम जी पंदोह बाबा ,
कोटड़ा में ध्यावे।
कड़ीवाल की नैया पार ,
लगाई सुगना का बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


भक्ति मंडल बाबा ,
थारा गुण गावे।
कलयुग माई सुखिया राखो वो ,
नंदल रा बीरा।
कोटड़े ले चालो।
कोटड़े …..


जरूर पढ़ें :- गणनायक विघ्न हरो देवा

जरूर पढ़ें :- जड़ चेतन के माली

rajasthani dj bhajan lyrics in hindi

!! kotde le chalo mane baba ke le chalo !!

kotade le chaalo ,
mane baaba ke le chaalo.
kotada ko baabo apane ,
aayo vo nandal ka beera.
kotade le chaalo.


uncha uncha doongar ,
ghna hee mahalada.
bhagato ra kaaraj saare vo ,
nandal ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


ooncha ooncha mahal thaara ,
ajar jharokha.
jharokha mein baitho apane ,
aayo vo nandal ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


anna re dhanna ra ,
bhariya re bhandaara.
sugana baee ko beero apane ,
aayo nandal ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


pedee re pedee par ,
devee re devata.
bich mein sugana ro veero ,
aayo nandal ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


nichala maingara mein ,
baabo baag lagaayo.
mena de ro laalo apane ,
aayo nandal ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


prem jee pandoh baaba ,
kotada mein dhyaave.
kadeevaal kee naiya paar ,
lagaee sugana ka beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


bhakti mandal baaba ,
thaara gun gaave.
kalayug mai sukhiya rakho vo ,
nandal ra beera.
kotade le chaalo.
kotade …..


जरूर पढ़ें :- होसी लिखी रे तकदीर

जरूर पढ़ें :- जुबान जैसी मीठी जगत में

राजस्थानी डीजे भजन in hindi lyrics

!! कोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो !!

कोटड़े ले चालो ,मने बाबा के ले चालो।
कोटडा को बाबो अपने ,आयो वो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो।

उँचा उँचा डूंगर ,घ़णा ही महलड़ा।
भगतो रा कारज सारे वो ,नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

ऊँचा ऊँचा महल थारा ,अजर झरोखा।
झरोखा में बैठो अपने ,आयो वो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

अन्ना रे धन्ना रा ,भरिया रे भंडारा।
सुगना बाई को बीरो अपने ,आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

पेडी रे पेडी पर ,देवी रे देवता।
बिच में सुगना रो वीरो ,आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

निचला मॅंगरा में ,बाबो बाग लगायो।
मेना दे रो लालो अपने ,आयो नन्दल का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

प्रेम जी पंदोह बाबा ,कोटड़ा में ध्यावे।
कड़ीवाल की नैया पार ,लगाई सुगना का बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

भक्ति मंडल बाबा ,थारा गुण गावे।
कलयुग माई सुखिया राखो वो ,नंदल रा बीरा।
कोटड़े ले चालो। कोटड़े …..

dhul singh ka bhajan rajasthani video

भजन :- कोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो
गायक :- धूल सिंह
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :-सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

जरूर पढ़ें :- रटो पार्वती के भरतार

पिछला लेखगणनायक विघ्न हरो देवा भजन लिरिक्स | gannayak vighan haro deva bhajan lyrics
अगला लेखगणपति पालन या में झूले भजन लिरिक्स | ganpati palniya me jhule bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

six − five =