गणनायक विघ्न हरो देवा भजन लिरिक्स | gannayak vighan haro deva bhajan lyrics

441

गणनायक विघ्न हरो देवा भजन लिरिक्स

गणनायक विघ्न हरो देवा भजन gannayak vighan haro deva lyrics  ganpati bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
प्रथमपूज्य महागणपति,लंबोदर गणराज।
एकदंत हे गौरिसुत, सकल सँवारो काज।


।। गणनायक वीगन हरो देवा ।।

गणनायक वीगन हरो देवा,
गणनायक वीगन हरो देवा।
आय के सुख सम्पत दीजो ,
गणनायक वीगन हरो देवा।।


पार्वती के तुम हो लाला ,
मै जपता हूँ प्रभु तेरी माला।
खोलो म्हारे हिरदे रा ताला ,
ज्ञान बतावो आय के।
गुण से पेट भरो देवा।
गणनायक …


मात गवरजा सिया सती ने ,
में जपता कैलाश पति ने।
बलवंता हनुमान जति को ,
लायो संजीवन जाय के।
रघुवर के काज सरो देवा।
गणनायक …


रवि शशि शेष सकल गुण तारा ,
पुष्कर तीर्थ राज दुलारा।
अड़सठ तीरथ गंग की धारा,
गंगा में करो सनान रे।
भवसागर पार करो देवा ,
गणनायक …


मात-पिता गुरु देव गुंसाई ,
जनम दियो गुरु ज्ञान बताई।
धन शिवलाल थारा गुण गावे ,
माने दर्शन दीजो आय के।
म्हारे सिर पर हाथ धरो देवा।
गणनायक …


जरूर पढ़ें :- जड़ चेतन के माली

जरूर पढ़ें :-  होसी लिखी रे तकदीर

ganpati bhajan lyrics in hindi

!! gannayak vighan haro deva !!

gananaayak veegan haro deva,
gananaayak veegan haro deva.
aay ke sukh sampat deejo ,
gananaayak veegan haro deva..


paarvatee ke tum ho laala ,
mai japata hoon prabhu teree maala.
kholo mhaare hirade ra taala ,
gyaan bataavo aay ke.
gun se pet bharo deva.
gananaayak …


maat gavaraja siya satee ne ,
mein japata kailaash pati ne.
balavanta hanumaan jati ko ,
laayo sanjeevan jaay ke.
raghuvar ke kaaj saro deva.
gananaayak …


ravi shashi shesh sakal gun taara ,
pushkar teerth raaj dulaara.
adasath teerath gang kee dhaara,
ganga mein karo sanaan re.
bhavasaagar paar karo deva ,
gananaayak …


maat-pita guru dev gunsaee ,
janam diyo guru gyaan bataee.
dhan shivalaal thaara gun gaave ,
maane darshan deejo aay ke.
mhaare sir par haath dharo deva.
gananaayak …


जरूर पढ़ें :- जुबान जैसी मीठी जगत में

जरूर पढ़ें :- सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

गणपति वंदना लिरिक्स इन हिंदी

!! गणनायक विघ्न हरो देवा !!

गणनायक वीगन हरो देवा,गणनायक वीगन हरो देवा।
आय के सुख सम्पत दीजो , गणनायक वीगन हरो देवा।।

पार्वती के तुम हो लाला , मै जपता हूँ प्रभु तेरी माला।
खोलो म्हारे हिरदे रा ताला , ज्ञान बतावो आय के।
गुण से पेट भरो देवा। गणनायक …

मात गवरजा सिया सती ने , में जपता कैलाश पति ने।
बलवंता हनुमान जति को , लायो संजीवन जाय के।
रघुवर के काज सरो देवा। गणनायक …

रवि शशि शेष सकल गुण तारा , पुष्कर तीर्थ राज दुलारा।
अड़सठ तीरथ गंग की धारा, गंगा में करो सनान रे।
भवसागर पार करो देवा ,गणनायक …

मात-पिता गुरु देव गुंसाई , जनम दियो गुरु ज्ञान बताई।
धन शिवलाल थारा गुण गावे , माने दर्शन दीजो आय के।
म्हारे सिर पर हाथ धरो देवा। गणनायक …

gajanan ji ke bhajan video

भजन :- गणनायक वीगन हरो देवा
गायक :- शंकर बिश्नोई
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रटो पार्वती के भरतार

जरूर पढ़ें :- मुझे दिल की बीमारी है

पिछला लेखजड़ चेतन के माली भजन लिरिक्स | jad chetan ke mali bhajan lyrics
अगला लेखकोटडे ले चालो मने बाबा के ले चालो भजन लिरिक्स | kotde le chalo mane baba ke le chalo bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 × 5 =