बस बात जरासी होसी लिखी रे तकदीर भजन लिरिक्स | hosi likhi re takdeer bhajan lyrics

329

बस बात जरासी होसी लिखी रे तकदीर भजन लिरिक्स

बस बात जरासी होसी लिखी रे तकदीर hosi likhi re takdeer lyrics देसी मारवाड़ी भजन desi marwadi bhajan

 ।। दोहा ।।
धर जाता ,धर्म पलटतां , त्रियाँ पडंता ताव।
तीन दिवस मरण रा , कुण रंक कुण राव।


।। होसी लिखी तकदीर ।।

बस बात जरासी ,
होसी लिखी तकदीर।


लिखी करम की कैयां टलसी ,
तेरो जोर कठे ताई चलसी।
दुरमत करयां रे घणो जी बलसी,
दुरमत छोड़ो मेरा बीर।
बस बात …


क्यूँ धन की खातिर भागे ,
किस्मत तेरे सागे सागे।
तूँ सोवे तो भी या जागे ,
थ्यावस ले मेरा बीर।
बस बात …


तेरो मन चोखी खाने पर ,
छाप लगी दाने दाने पर।
मिल जासी मौको आने पर ,
जिस रे दाने मे तेरो सीर।
बस बात …


के चावे तू चोखा संगपन,
के चावे तूँ मान बड़प्पन।
होवे एक विचारे छप्पन,
शंभु भजो रे रघुवीर।


बस बात जरासी ,
होसी लिखी तकदीर।


जरूर पढ़ें :- जुबान जैसी मीठी जगत में 

जरूर पढ़ें :- सतगुरु मेरा ऐसा रंग चढ़ाया

desi marwadi bhajan lyrics in hindi

!! hosi likhi re takdeer !!

bas baat jaraasee ,
hosee likhee takadeer.


likhee karam kee kaiyaan talasee ,
tero jor kathe taee chalasee.
duramat karayan re ghano ji balasi,
duramat chhodo mera beer.
bas baat …


kyoon dhan kee khaatir bhaage ,
kismat tere saage saage.
toon sove to bhee ya jaage ,
thyaavas le mera beer.
bas baat …


tero man chokhee khaane par ,
chhaap lagee daane daane par.
mil jaasee mauko aane par ,
jis re daane me tero seer.
bas baat …


ke chaave too chokha sangapan,
ke chaave toon maan badappan.
hove ek vichaare chhappan,
shambhu bhajo re raghuveer.


bas baat jaraasee ,
hosee likhee takadeer.


जरूर पढ़ें :- रटो पार्वती के भरतार

जरूर पढ़ें :- मुझे दिल की बीमारी है 

देसी मारवाड़ी भजन lyrics in hindi

!! होसी लिखी रे तकदीर !!

बस बात जरासी , होसी लिखी तकदीर।

लिखी करम की कैयां टलसी , तेरो जोर कठे ताई चलसी।
दुरमत करयां रे घणो जी बलसी, दुरमत छोड़ो मेरा बीर।
बस बात …

क्यूँ धन की खातिर भागे , किस्मत तेरे सागे सागे।
तूँ सोवे तो भी या जागे ,थ्यावस ले मेरा बीर।
बस बात …

तेरो मन चोखी खाने पर , छाप लगी दाने दाने पर।
मिल जासी मौको आने पर ,जिस रे दाने मे तेरो सीर।
बस बात …

के चावे तू चोखा संगपन, के चावे तूँ मान बड़प्पन।
होवे एक विचारे छप्पन, शंभु भजो रे रघुवीर।

om prakash ji ke bhajan video

भजन :- होसी लिखी तकदीर
गायक :- ओम जी थेथलिया
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- थारे घट में विराजे भगवान

जरूर पढ़ें :- सभा है भरी भगवन

पिछला लेखजुबान जैसी मीठी जगत में जुबान जैसी खारी क्या भजन लिरिक्स | juban jaisi meethi jagat mein bhajan lyrics
अगला लेखजड़ चेतन के माली भजन लिरिक्स | jad chetan ke mali bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

five + 16 =