हंस हंस मिठो जग में बोलणो भजन लिरिक्स | hans hans mitho jag mein bolno bhajan lyrics

11382

हंस हंस मिठो जग में बोलणो भजन लिरिक्स

हंस हंस मिठो जग में बोलना भजन लिरिक्स hans hans mitho jag mein bolno देसी भजन हंसला सुनीता स्वामी के भजन

 ।। दोहा ।।
दुर्लभ मानुष जन्म है, देह न बारम्बार ।
तरुवर ज्यों पत्ता झड़े, बहुरि न लागे डार।


।। हँस हँस मीठो जग में बोलणों ।।

हँस हँस मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


नदी रे किनारे एक रुखड़ो रे ,
हंसला जद कद होवेला विनास।
पेला झड़सी पानड़ा रे ,
जड़ियाँ रे मूल सूं जाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


पत्ता पड़ंता यूँ बोलीया ओ ,
हंसला सुनता म्हारी बात।
अबके बिछड्या नाय मिलाला ,
पड़ गई दूरां जाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


हंस आया हंसा रे खेत में ओ ,
हंसला मूरख मारण जाय।
हठ जा मूरख बावळा रे ,
हंसो धन केरो खाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


रतन तलाई जल भरीयो ओ ,
हंसला हँस राजा बैठा आय।
प्रीत पुराणी कारणे ओ ,
चुग चुग कंकर खाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


हंस आया हंसला रे पावणा ओ ,
हंसला काई करा मनवार।
लाला रो करूँ बिछावणों रे ,
मोतीड़ा री करूँ मनुहार।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


चौपत ढाळी चोवटे ओ ,
हंसला खेले संत सुजान।
कोई एक बाजी जीत गया ओ ,
कोई कोई गया रे हार।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


गंगा से यमुना बड़ी हो ,
हंसला तीरथ बड़ो है केदार।
दास डूंगरपुरी बोलीया ओ ,
अमरापुर घर बार।
मीठो जग में बोलणो रे ,
हंसला फेर मिलाला नाय।


जरूर पढ़ें :- हंस लो मित्र कोनी थारो

जरूर पढ़ें :- चादर झीनी राम झीनी

hansla bhajan lyrics in English

!! hans hans mitho jag mein bolno !!

hans hans meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


nadee re kinaare ek rukhado re ,
hansala jad kad hovela vinaas.
pela jhadasee paanada re ,
jadiyaan re mool soon jaay.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


patta padanta yoon boleeya o ,
hansala sunata mhaaree baat.
abake bichhadya naay milaala ,
pad gaee dooraan jaay.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


hans aaya hansa re khet mein o ,
hansala moorakh maaran jaay.
hath ja moorakh baavala re ,
hanso dhan kero khaay.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


ratan talaee jal bhareeyo o ,
hansala hans raaja baitha aay.
preet puraanee kaarane o ,
chug chug kankar khaay.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


hans aaya hansala re paavana o ,
hansala kaee kara manavaar.
laala ro karoon bichhaavanon re ,
moteeda ree karoon manuhaar.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


chaupat dhaalee chovate o ,
hansala khele sant sujaan.
koee ek baajee jeet gaya o ,
koee koee gaya re haar.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


ganga se yamuna badee ho ,
hansala teerath bado hai kedaar.
daas doongarapuree boleeya o ,
amaraapur ghar baar.
meetho jag mein bolanon re ,
hansala pher milaala naay.


जरूर पढ़ें :- जिस माला में राम नहीं

जरूर पढ़ें :- मतवाला गुरु मतवाला

देसी भजन हंसला lyrics in hindi

!! हंस हंस मिठो जग में बोलणों !!

हँस हँस मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

नदी रे किनारे एक रुखड़ो रे ,हंसला जद कद होवेला विनास।
पेला झड़सी पानड़ा रे ,जड़ियाँ रे मूल सूं जाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

पत्ता पड़ंता यूँ बोलीया ओ ,हंसला सुनता म्हारी बात।
अबके बिछड्या नाय मिलाला ,पड़ गई दूरां जाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

हंस आया हंसा रे खेत में ओ ,हंसला मूरख मारण जाय।
हठ जा मूरख बावळा रे ,हंसो धन केरो खाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

रतन तलाई जल भरीयो ओ ,हंसला हँस राजा बैठा आय।
प्रीत पुराणी कारणे ओ ,चुग चुग कंकर खाय।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

हंस आया हंसला रे पावणा ओ ,हंसला काई करा मनवार।
लाला रो करूँ बिछावणों रे ,मोतीड़ा री करूँ मनुहार।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

चौपत ढाळी चोवटे ओ ,हंसला खेले संत सुजान।
कोई एक बाजी जीत गया ओ ,कोई कोई गया रे हार।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

गंगा से यमुना बड़ी हो ,हंसला तीरथ बड़ो है केदार।
दास डूंगरपुरी बोलीया ओ ,अमरापुर घर बार।
मीठो जग में बोलणो रे ,हंसला फेर मिलाला नाय।

सुनीता स्वामी के भजन | sunita swami ke bhajan video

भजन :- हँस हँस मीठो जग में बोलणो
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- कायर सके ना झेल फकीरी

जरूर पढ़ें :- श्री गणेश काटो कलेश

पिछला लेखहंस लो मित्र कोनी थारो भजन लिरिक्स | hanslo mitra koni tharo bhajan lyrics
अगला लेखमन मस्त हुआ फिर क्या बोले भजन लिरिक्स | man mast hua phir kya bole kabir bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

ten − five =