राम जी रो राख भरोसो मेरा भाई भजन लिरिक्स | ram ro rakh bharoso bhari bhajan lyrics

1275

राम जी रो राख भरोसो मेरा भाई भजन लिरिक्स

राम जी रो राख भरोसो मेरा भाई ram ro rakh bharoso bhari bhajan श्याम पालीवाल के भजन

 ।। दोहा ।।
बड़ा बडाई ना करै, बडा न बोलै बोल।।
हीरो मुख सूं ना कहै, लाख हमारो मोल।।


।। राम रो राख भरोसो मेरा भाई ।।

भलो वेला भगवत ने भजियो ,
भलो वेला साहेब ने सुमरिया।
सोइ भजो नर नारी ,
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।


सरियादे मात सेवा में बैठा ,
फिरत फरे मंजारी।
के तो बच्चिया परा उबारो ,
नहीं तो काया होम दू मारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


भक्त पहलाद रटे राम ने ,
ऐ दाता थम्ब तिहारी ए हा ।
थम्ब भाड़ हिरणाकुश मारियो ,
नख सु ओदर फाड़ी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


चड़िया राम लूटन गढ़ लंका ,
पल में लंका जारी ।
रावण मार विशिषण थापियो ,
पिरत आगली पाली।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


ग्रह गज लड़े जल भीतर ,
लड़त लड़त गज हारी।
तलभर सूंड रही जल बारे ,
रामो राम पुकारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


सुनी पुकार वार चड़िया ,
गज री गरुड़ तानी असवारी।
सकर सालवे हरी फंद कटिया,
डूबत गज ने तारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


इंदर कोप कियो ब्रज ऊपर ,
बरसिया मूसल धारी।
गोप ग्वालियो ने  तार लिया।
केवाया गिरधारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


इतरो सुण विश्वाश जालीयो ,
झेली सेवना तुम्हारी।
गुरु शरणे माली लिख्मोजी बोले,
भव सागरिया में तारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई।
भलो वेला ….


जरूर पढ़ें :- गुरासा शरण आपरी आया

जरूर पढ़ें :- मन मेरा सतगुरु कर मेरा भाई

shyam paliwal bhajan lyrics in English

!! ram ro rakh bharoso bhari !!

bhalo vela bhagavat ne bhajiyo ,
bhalo vela saaheb ne sumariya.
soi bhajo nar naaree ,
raam ro raakh bharoso mera bhaee.


sariyaade maat seva mein baitha ,
phirat phare manjaaree.
ke to bachchiya para ubaaro ,
nahin to kaaya hom doo maaree.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


bhakt pahalaad rate raam ne ,
ai daata thamb tihaaree e ha .
thamb bhaad hiranaakush maariyo ,
nakh su odar phaadee.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


chadiya raam lootan gadh lanka ,
pal mein lanka jaaree .
raavan maar vishishan thaapiyo ,
pirat aagalee paalee.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


grah gaj lade jal bheetar ,
ladat ladat gaj haaree.
talabhar soond rahee jal baare ,
raamo raam pukaaree.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


sunee pukaar vaar chadiya ,
gaj ree garud taanee asavaaree.
sakar saalave haree phand katiya,
doobat gaj ne taaree.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


indar kop kiyo braj oopar ,
barasiya moosal dhaaree.
gop gvaaliyo ne taar liya.
kevaaya giradhaaree.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


itaro sun vishvaash jaaleeyo ,
jhelee sevana tumhaaree.
guru sharane maalee likhmojee bole,
bhav saagariya mein taaree.
raam ro raakh bharoso mera bhaee.
bhalo vela ….


जरूर पढ़ें :- हर भज हर भज हीरा परख ले

जरूर पढ़ें :- एडो जमानो आवेला

राम जी रो राख भरोसो भारी bhajan hindi lyrics

!! राम रो राख भरोसो भाई !!

भलो वेला भगवत ने भजियो ,भलो वेला साहेब ने सुमरिया।
सोइ भजो नर नारी ,राम रो राख भरोसो मेरा भाई।

सरियादे मात सेवा में बैठा ,फिरत फरे मंजारी।
के तो बच्चिया परा उबारो , नहीं तो काया होम दू मारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

भक्त पहलाद रटे राम ने , ऐ दाता थम्ब तिहारी ए हा ।
थम्ब भाड़ हिरणाकुश मारियो ,नख सु ओदर फाड़ी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

चड़िया राम लूटन गढ़ लंका ,पल में लंका जारी ।
रावण मार विशिषण थापियो ,पिरत आगली पाली।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

ग्रह गज लड़े जल भीतर ,लड़त लड़त गज हारी।
तलभर सूंड रही जल बारे ,रामो राम पुकारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

सुनी पुकार वार चड़िया ,गज री गरुड़ तानी असवारी।
सकर सालवे हरी फंद कटिया,डूबत गज ने तारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

इंदर कोप कियो ब्रज ऊपर ,बरसिया मूसल धारी।
गोप ग्वालियो ने  तार लिया। केवाया गिरधारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

इतरो सुण विश्वाश जालीयो ,झेली सेवना तुम्हारी।
गुरु शरणे माली लिख्मोजी बोले,भव सागरिया में तारी।
राम रो राख भरोसो मेरा भाई। भलो वेला ….

श्याम पालीवाल के भजन | shyam paliwal bhajan video

भजन :- राम रो राख भरोसो मेरा भाई
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- अब मेरी सुरता भजन में लागी

जरूर पढ़ें :- मन रे ऐसा सतगुरु जोई 

पिछला लेखगुरासा शरण आपरी आया भजन लिरिक्स | gurusa sharan aapri aaya bhajan lyrics
अगला लेखविणो बाजे सांवरिया थारे नाम रो रे भजन लिरिक्स | vino baje sawariya thare naam ro re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 × two =