सुनजो रे संसारी भाया एडो जमानो आवेला भजन लिरिक्स | ado jamano avela bhajan lyrics

903

सुनजो रे संसारी भाया एडो जमानो आवेला भजन लिरिक्स

सुनजो रे संसारी भाया एडो जमानो आवेला भजन ado jamano avela sunita swami bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
कुण किसी को देत है, करम देत झकझोर।
उळझै-सुळझै आप ही, धजा पवन के जोर।।


।। ऐड़ो जमानो आवेला ।।

सुणजो रे संसारी लोगो ,
ऐड़ो जमानो आवेला।
राजारामजी कहे मेरे बंदव ,
कर्म धर्म मिट जावेला।


एक सेर रो धान बिकेला,
पानी टांक तुलेला ।
भूमि बीज उपज तज देसी ,
इंद्र नही बरसावेला।
सुणजो रे …..


मनको बढ़ जासी ज्यादा ,
धान हाथ नही आवेला।
एक रोटी रे कारण लड़ कर ,
अपनो पराण गवावेला।
सुणजो रे …..


दान पुण्य में धयान न धरसी ,
पाप गानों बढ़ जावेला।
देवा ने पूजे नही पापी ,
ईस्वर ने नही धावेला।
सुणजो रे …..


राजा खुद तो राज तजसी ,
जागीरी सब जावेला।
पूंजी पति तो एक पलक में ,
निर्धनिया हो जावेला।
सुणजो रे …..


भाई ने भाई नही जाने ,
एक नार नही रेवेला।
थारी मारी करता करता ,
यु लड़ता मर जावेला।
सुणजो रे …..


सासरिया रे सिरो लापसी ,
उजली खीर रंदावेला।
काका बाबा ओर मात पिता ने ,
गाली देन भगावेला।
सुणजो रे …..


बेटो बाप रो कयो नई माने ,
अकड़ तनो अकड़ावेला।
बुढ़िया में अकल नही है ,
पागल के बतलावेला।
सुणजो रे …..


नेम धर्म सगळो तज देसी ,
सब दिन पैसा कमावेला।
ईस्वर ने ईस्वर नही जाने ,
आप भृमा बन जावेला।
सुणजो रे …..


टाबर ने रोटी नही मिलसी ,
सब दिन सोर मचावेला।
भूका मिरता फिरे भटकता ,
धान हाथ नही आवेला।
सुणजो रे …..


महामारी ओर हैजो पड़सी ,
हाहाकार मच जावेला।
काली माता तो चक्कर सलावे ,
भेरू डमरू बजावेला।
सुणजो रे …..


सासुजी तो गठी फेरे ,
सुसरो पानी लावेला।
ढोलिये बेठोडी बनड़ी ,
आख्या सु डरावेला।
सुणजो रे …..


जात पात री रीत न रेसी ,
एक जात बन जावेला।
राजारामजी कहे मेरे बांधव ,
कर्म धर्म हठ जावेला।
सुणजो रे …..


जरूर पढ़ें :- अब मेरी सुरता भजन में लागी

जरूर पढ़ें :- मन रे ऐसा सतगुरु जोई

sunita swami bhajan lyrics in English

!! ado jamano avela !!

sunajo re sansaaree logo ,
aido jamaano aavela.
rajaramaji kahe mere bandav ,
karm dharm mit jaavela.


ek ser ro dhaan bikela,
paanee taank tulela .
bhoomi beej upaj taj desee ,
indr nahee barasaavela.
sunajo re …..


manako badh jaasee jyaada ,
dhaan haath nahee aavela.
ek rotee re kaaran lad kar ,
apano paraan gavaavela.
sunajo re …..


dan puny mein dhayan na dharasi ,
paap gaanon badh jaavela.
deva ne pooje nahee paapee ,
eesvar ne nahee dhaavela.
sunajo re …..


raaja khud to raaj tajasee ,
jaageeree sab jaavela.
poonjee pati to ek palak mein ,
nirdhaniya ho jaavela.
sunajo re …..


bhaee ne bhaee nahee jaane ,
ek naar nahee revela.
thaaree maaree karata karata ,
yu ladata mar jaavela.
sunajo re …..


saasariya re siro laapasee ,
ujalee kheer randaavela.
kaaka baaba or maat pita ne ,
gaalee den bhagaavela.
sunajo re …..


beto baap ro kayo naee maane ,
akad tano akadaavela.
budhiya mein akal nahee hai ,
paagal ke batalaavela.
sunajo re …..


nem dharm sagalo taj desee ,
sab din paisa kamaavela.
eesvar ne eesvar nahee jaane ,
aap bhrma ban jaavela.
sunajo re …..


taabar ne rotee nahee milasee ,
sab din sor machaavela.
bhooka mirata phire bhatakata ,
dhaan haath nahee aavela.
sunajo re …..


mahaamaaree or haijo padasee ,
haahaakaar mach jaavela.
kaalee maata to chakkar salaave ,
bheroo damaroo bajaavela.
sunajo re …..


saasujee to gathee phere ,
susaro paanee laavela.
dholiye bethodee banadee ,
aakhya su daraavela.
sunajo re …..


jaat paat ree reet na resee ,
ek jaat ban jaavela.
rajaramaji kahe mere bandhav ,
karm dharm hath jaavela.
sunajo re …..


जरूर पढ़ें :- मेरा गुरु लगे मोहे प्यारा

जरूर पढ़ें :- कोई पीवे राम रस प्यासा

सुनीता स्वामी के चेतावनी भजन lyrics in Hindi

!! एडो जमानो आवेला !!

सुणजो रे संसारी लोगो ,ऐड़ो जमानो आवेला।
राजारामजी कहे मेरे बंदव ,कर्म धर्म मिट जावेला।

एक सेर रो धान बिकेला,पानी टांक तुलेला ।
भूमि बीज उपज तज देसी ,इंद्र नही बरसावेला।
सुणजो रे …..

मनको बढ़ जासी ज्यादा ,धान हाथ नही आवेला।
एक रोटी रे कारण लड़ कर ,अपनो पराण गवावेला।
सुणजो रे …..

दान पुण्य में धयान न धरसी ,पाप गानों बढ़ जावेला।
देवा ने पूजे नही पापी ,ईस्वर ने नही धावेला।
सुणजो रे …..

राजा खुद तो राज तजसी ,जागीरी सब जावेला।
पूंजी पति तो एक पलक में ,निर्धनिया हो जावेला।
सुणजो रे …..

भाई ने भाई नही जाने ,एक नार नही रेवेला।
थारी मारी करता करता ,यु लड़ता मर जावेला।
सुणजो रे …..

सासरिया रे सिरो लापसी ,उजली खीर रंदावेला।
काका बाबा ओर मात पिता ने ,गाली देन भगावेला।
सुणजो रे …..

बेटो बाप रो कयो नई माने ,अकड़ तनो अकड़ावेला।
बुढ़िया में अकल नही है ,पागल के बतलावेला।
सुणजो रे …..

नेम धर्म सगळो तज देसी ,सब दिन पैसा कमावेला।
ईस्वर ने ईस्वर नही जाने ,आप भृमा बन जावेला।
सुणजो रे …..

टाबर ने रोटी नही मिलसी ,सब दिन सोर मचावेला।
भूका मिरता फिरे भटकता ,धान हाथ नही आवेला।
सुणजो रे …..

महामारी ओर हैजो पड़सी ,हाहाकार मच जावेला।
काली माता तो चक्कर सलावे ,भेरू डमरू बजावेला।
सुणजो रे …..

सासुजी तो गठी फेरे ,सुसरो पानी लावेला।
ढोलिये बेठोडी बनड़ी ,आख्या सु डरावेला।
सुणजो रे …..

जात पात री रीत न रेसी ,एक जात बन जावेला।
राजारामजी कहे मेरे बांधव ,कर्म धर्म हठ जावेला।
सुणजो रे …..

sunita swami bhajan | rajaram ji bhajan video

भजन :- ऐड़ो जमानो आवेला
गायिका :- सुनीता स्वामी वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सोला सन्तोषी पेरिया

जरूर पढ़ें :- राम भजो विश्वास राखजो

पिछला लेखअब मेरी सुरता भजन में लागी भजन लिरिक्स | ab meri surta bhajan me lagi bhajan lyrics
अगला लेखहर भज हर भज हीरा परख ले भजन लिरिक्स | har bhaj har bhaj hira parakh le bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × one =