टवका करतो जाए मोरियो भजन लिरिक्स | Tauka Karto Jaay Moriyo bhajan lyrics

328

टवका करतो जाए मोरियो भजन लिरिक्स

टवका करतो जाए मोरियो भजन लिरिक्स |Tauka Karto Jaay Moriyo bhajan lyrics joganiya mata ji bhajan मोइनुद्दीन मनचला के भजन

 ।। दोहा ।।
जोगणिया के जावणो ,नाच रयो मन मोर।
जय जय कार जगदम्ब की ,गूंज रही चारो और।


।। टाउका करतो जाय मोरियो ।।

टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।
जोगणिया माता के मंदिर ,
मोरियो टाउका करतो जाय ।


उदयपुर सु उडियो मोरियो ,
नाथद्वारा में आय।
नाथद्वारा के शिखर मंदिर पे ,
गोविन्द का गुण गाय।
टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।


टाउके टाउके चाल मोरियो ,
चारभुजा में आय।
चारभुजा गढ़बोर नाथ ने ,
आय कियो प्रणाम।
टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।


चारभुजा सु उडियो मोरियो ,
सांवलिया में आय।
सांवलिया रा श्याम धणी ने ,
मन की बात सुनाय।
टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।


सांवलिया सु टाउका करतो ,
जोगणिया में आय।
जोगणिया री जगदम्बा रे ,
चरणा शीश नवाय।
टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।


मन रो मोरियो दर्शन पाया ,
दास अशोक सुनाय।
जोगणिया माता रे चरणा ,
हरक हरक जश गाय।
टाउका करतो जाय मोरियो ,
टाउका करतो जाय।


जरूर पढ़ें :- सकल हंस में राम विराजे

जरूर पढ़ें :- हेली मारी होजा भजन वाली लार

joganiya mata ji bhajan lyrics in English

!! Tauka Karto Jaay Moriyo !!

Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .
jogniya mata ke mandir,
moriyo Tauka Karto Jaay.


udaypur su udiyo moriyo,
nathdwara me aay.
nathdwara ke shikhar mandir pe ,
govind ka gun gaay.
Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .


tauke tauke chal moriyo,
charbhuja me aay.
charbhuja gadbor nath ne,
aay kiyo pranam.
Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .


charbhuja su udiyo moriyo,
sanwaliya me aay.
sanwaliya ra shyam dhani ne,
man ki baat sunay.
Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .


sanwaliya su tauka karto,
jogniya me aay.
jogniya ri jagdamba re,
charna shish navay.
Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .


man ro moriyo darshan paya,
das ashok sunay.
jogniya mata re charna,
harak harak jash gay.
Tauka Karto Jaay Moriyo,
Tauka Karto Jaay .


जरूर पढ़ें :- जरा हल्के गाड़ी हांको

जरूर पढ़ें :- चेत रे नर चेत कबीर

जोगणिया माता का भजन hindi lyrics

!! टवका करतो जाए मोरियो !!

टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।
जोगणिया माता के मंदिर ,मोरियो टाउका करतो जाय ।

उदयपुर सु उडियो मोरियो ,नाथद्वारा में आय।
नाथद्वारा के शिखर मंदिर पे ,गोविन्द का गुण गाय।
टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।

टाउके टाउके चाल मोरियो ,चारभुजा में आय।
चारभुजा गढ़बोर नाथ ने ,आय कियो प्रणाम।
टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।

चारभुजा सु उडियो मोरियो ,सांवलिया में आय।
सांवलिया रा श्याम धणी ने ,मन की बात सुनाय।
टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।

सांवलिया सु टाउका करतो ,जोगणिया में आय।
जोगणिया री जगदम्बा रे ,चरणा शीश नवाय।
टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।

मन रो मोरियो दर्शन पाया ,दास अशोक सुनाय।
जोगणिया माता रे चरणा ,हरक हरक जश गाय।
टाउका करतो जाय मोरियो , टाउका करतो जाय।

मोइनुद्दीन मनचला के भजन video

भजन :- टोका करतो जाए मोरियो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- कहाँ से आया कहाँ जाओगे

जरूर पढ़ें :- चाल सखी सत्संग में चला

पिछला लेखसकल हंस में राम विराजे राम बिना कोई काम नहीं भजन | sakal hans mein ram biraje bhajan lyrics
अगला लेखरमतो भमतो जाय मां नो गरबो रमतो जाय लिरिक्स | ramto bhamto jay aaj mano garbo lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

14 + twelve =