कालो भेरू कला में खेले भजन लिरिक्स | kalo bheru kala me khele bhajan lyrics

1368

कालो भेरू कला में खेले भजन लिरिक्स | kalo bheru kala me khele bhajan lyrics

कालो भेरू कला में खेले kalo bheru kala me khele भेरुजी भजन bheruji bhajan lyrics सांवरमल सैनी भजन

।। कालो भेरु कला में खेले ।।

अरे कालो भेरु कला में खेले,
गोरो बीण बजावे ।
माधु पूर की डुंगरीया में ,
भेरू गुमर गाले।
मेरा बावन भीर ,
मेरा गणा हटिला भीर।
उण भेरू का गाओ सैया ,
बावन भीर रे।


अरे कालो मांगे तेल बाखला ,
गोरो गुड़ की भेली।
भेली वेली मे ना जाणु ,
होई सगाणी गेली।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


तेलण लाग्यो मोचण लाग्यो ,
लाग्यो लाली लुहारी।
छोडा चुगती खातण लाग्यो ,
भोग भरे सौ नारी।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


जाटा ने घर भेरू लाग्यो ,
जेठ असाड के सांधे।
टाबर टिबर दुर भगाया ,
चड्डी जाट के कांधे।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


नाया के घर भेरू लाग्यो ,
शीश गुथाबा जावे।
जावे जकी जावे ,
वातो माल पराया खावे।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


ठाकरा ने भेरु लाग्यो ,
ठाकर होग्यो गेलो।
आला तोबा करे तुरकणी ,
देव हिन्दू को लाग्यो।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


कुमारा ने भेरु लाग्यो ,
नीत का गङीया फोङे।
पेले चाबे तेल बाखला ,
फेर चाक ने फेरे।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


नोई कली की सुतण पेरे ,
असी कली को भागो।
आला तोबा करे फिरकणी ,
देव हिन्दू को लाग्यो।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


पद भेरू के पदम बीराजे ,
सीर पर आलम टोपी।
लाल दास गुण महीमा ,
पेरे माणक मोती।
मेरा बावन भीर।
कालो भेरु ….


जरूर पढ़ें :- मोर मुकुट मुरली वाले ने

जरूर पढ़ें :- जाग मुसाफिर देख जरा

bheruji bhajan lyrics in English

!! kalo bheru kala me khele !!

are kaalo bheru kala mein khele,
goro been bajaave .
madhu poor kee dungariya me ,
bheroo gumar gaale.
mera baavan bheer ,
mera gana hatila bheer.
un bheroo ka gao saiya ,
baavan bheer re.


are kaalo maange tel baakhala ,
goro gud kee bhelee.
bhelee velee me na jaanu ,
hoee sagaanee gelee.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


telan laagyo mochan laagyo ,
laagyo laalee luhaaree.
chhoda chugati khatan lagyo ,
bhog bhare sau naaree.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


jaata ne ghar bheroo laagyo ,
jeth asaad ke saandhe.
taabar tibar dur bhagaaya ,
chaddee jaat ke kaandhe.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


naaya ke ghar bheroo laagyo ,
sheesh guthaaba jaave.
jaave jakee jaave ,
vaato maal paraaya khaave.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


thaakara ne bheru laagyo ,
thaakar hogyo gelo.
aala toba kare turakanee ,
dev hindoo ko laagyo.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


kumaara ne bheru laagyo ,
neet ka ganeeya phone.
pele chaabe tel baakhala ,
pher chaak ne phere.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


noee kalee kee sutan pere ,
asee kalee ko bhaago.
aala toba kare phirakanee ,
dev hindoo ko laagyo.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


pad bheru ke padam biraje ,
seer par aalam topee.
laal daas gun maheema ,
pere maanak motee.
mera baavan bheer.
kaalo bheru ….


जरूर पढ़ें :- सत री संगत गंगा गोमती

जरूर पढ़ें :- मनवा राम सुमर ले रे

भेरुजी भजन लिरिक्स in Hindi

!! कालो भेरू कला में खेले !!

अरे कालो भेरु कला में खेले,गोरो बीण बजावे ।
माधु पूर की डुंगरीया में ,भेरू गुमर गाले।
मेरा बावन भीर , मेरा गणा हटिला भीर।
उण भेरू का गाओ सैया ,बावन भीर रे।

अरे कालो मांगे तेल बाखला ,गोरो गुड़ की भेली।
भेली वेली मे ना जाणु ,होई सगाणी गेली।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

तेलण लाग्यो मोचण लाग्यो ,लाग्यो लाली लुहारी।
छोडा चुगती खातण लाग्यो ,भोग भरे सौ नारी।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

जाटा ने घर भेरू लाग्यो ,जेठ असाड के सांधे।
टाबर टिबर दुर भगाया ,चड्डी जाट के कांधे।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

नाया के घर भेरू लाग्यो ,शीश गुथाबा जावे।
जावे जकी जावे ,वातो माल पराया खावे।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

ठाकरा ने भेरु लाग्यो ,ठाकर होग्यो गेलो।
आला तोबा करे तुरकणी ,देव हिन्दू को लाग्यो।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

कुमारा ने भेरु लाग्यो ,नीत का गङीया फोङे।
पेले चाबे तेल बाखला ,फेर चाक ने फेरे।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

नोई कली की सुतण पेरे ,असी कली को भागो।
आला तोबा करे फिरकणी ,देव हिन्दू को लाग्यो।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

पद भेरू के पदम बीराजे ,सीर पर आलम टोपी।
लाल दास गुण महीमा ,पेरे माणक मोती।
मेरा बावन भीर। कालो भेरु ….

सांवरमल सैनी भजन | sanwarmal saini bhajan video

भजन :- कालो भेरू कला में खेले
गायक :- सांवरमल सैनी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- धिन घड़ी धिन भाग

जरूर पढ़ें :- तारण तरण अभय पद दाता

पिछला लेखमोर मुकुट मुरली वाले ने भजन लिरिक्स | mor mukut murli wale ne bhajan lyrics
अगला लेखशिवजी रम रया पहाड़ा मे भजन लिरिक्स | shiv ji ram rya pahada me bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fifteen + 4 =