मनवा राम सुमर ले रे भजन लिरिक्स | manva ram sumar le re bhajan lyrics

1670

मनवा राम सुमर ले रे भजन लिरिक्स | manva ram sumar le re bhajan lyrics

मनवा राम सुमर ले रे भजन manva ram sumar le re bhajan sanwarmal saini ke bhajan rajasthani desi bhajan

 ।। दोहा ।।
राम किसी को मारे नहीं ,और नहीं है पापी राम।
अपने आप मर जावसी ,नर कर कर खोटा काम।


।। मनवा राम सुमर ले रे ।।

ऐ मनवा राम सुमर ले रे।
आसी तेरे काम नाम की ,
तु बालद भरले।


संत केवे तने बात धरम की ,
चीत मे धरले रे।
मनख जनम ने सफल करे तो ,
गीत रटले रे।
ऐ मनवा ….


खोटा खोटा करम् करे तु ,
अब तो डरले रे।
आगे लेखो धर्मराज को ,
तु अब तो डरले रे।
ऐ मनवा ….


भव सागर तो उण्डों गणो ,
किनारे टलले रे।
राम नाम की नाव बणाकर ,
तु पार उतर ले रे।
ऐ मनवा ….


काम , क्रोध , मद , लोभ , मोह ,
से पाचा से टलले रे।
कहे बीहारी सुणो पुजारी ,
तु जीवत मरले रे।
ऐ मनवा ….


जरूर पढ़ें :- धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु

जरूर पढ़ें :- तारण तरण अभय पद दाता

rajasthani desi bhajan English lyrics

!! manva ram sumar le re !!

ai manava raam seemar le re.
aasee tere kaam naam kee ,
tu baalad bharale.


sant keve tane baat dharam kee ,
cheet me dharale re.
manakh janam ne saphal kare to ,
geet ratale re.
ai manava ….


khota khota karam kare tu ,
ab to darale re.
aage lekho dharmaraaj ko ,
tu ab to darale re.
ai manava ….


bhav saagar to undon gano ,
kinaare talale re.
raam naam kee naav banaakar ,
tu paar utar le re.
ai manava ….


kaam , krodh , mad , lobh , moh ,
se paacha se talale re.
kahe beehaaree suno pujaaree ,
tu jeevat marale re.
ai manava ….


जरूर पढ़ें :- मे क्या जानू राम तेरा गोरख धंदा

जरूर पढ़ें :- मन मेल को धोया नहीं

rajasthani desi bhajan hindi lyrics

!! मनवा राम सुमर ले रे !!

ऐ मनवा राम सुमर ले रे।
आसी तेरे काम नाम की ,तु बालद भरले।

संत केवे तने बात धरम की ,चीत मे धरले रे।
मनख जनम ने सफल करे तो ,गीत रटले रे।
ऐ मनवा ….

खोटा खोटा करम् करे तु ,अब तो डरले रे।
आगे लेखो धर्मराज को ,तु अब तो डरले रे।
ऐ मनवा ….

भव सागर तो उण्डों गणो ,किनारे टलले रे।
राम नाम की नाव बणाकर ,तु पार उतर ले रे।
ऐ मनवा ….

काम, क्रोध, मद, लोभ, मोह,से पाचा से टलले रे।
कहे बीहारी सुणो पुजारी ,तु जीवत मरले रे।
ऐ मनवा ….

सांवरमल सैनी के भजन | sanwarmal saini ke bhajan video

भजन :- मनवा राम सुमर ले रे
गायक :- सांवरमल सैनी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बण बादल भगता पर बरसो

जरूर पढ़ें :-इनमे कोन राम कहाया

पिछला लेखधिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे भजन | din gadi din bhag satguru aavya re lyrics
अगला लेखसत री संगत गंगा गोमती भजन लिरिक्स | sat ri sangat ganga gomti bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 − four =