धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे भजन | din gadi din bhag satguru aavya re lyrics

974

धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे भजन | din gadi din bhag satguru aavya re lyrics

धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे din gadi din bhag satguru aavya re lyrics सतगुरु जी के भजन satguru ji ke bhajan prakash mali ke bhajan

 ।। दोहा ।।
गुरु सो ज्ञान जु लीजिये, सीस दीजये दान।
बहुतक भोंदू बहि गये सखि जीव अभिमान॥


।। धिन घडी धिन भाग मारे ।।

सतगूरू आवीया जी ,
धिन घडी धिन भाग।
धिन घडी धिन भाग मारे ,
धिन घडी धिन भाग।


ऊंची पाल समन्द की ,
सतगुरु नीचे गंगा नीर।
ऊंची चढ़ ने देखीयो ,
सतगुर मीलया कबीर।
सतगूरू आवीया ….


काई सु बुवारु आगणो जी ,
काई री गाळु गार।
चन्दण नीपाउ आंगणो जी ,
केसर गाळु गार।
सतगूरू आवीया ….


कडे बुआउ डोडो आंगणे जी ,
कठे बुआउ नागर बेल।
थाल भरा गज मोतीया की ,
कर गुरा की सेव।
सतगूरू आवीया ….


जुगन जुगन गुरु हेरीया ,
नेणा कीया नीज नीर।
बई यमुना री वीणती जी ,
सतगुर मीलया कबीर।
सतगूरू आवीया ….


जरूर पढ़ें :- तारण तरण अभय पद दाता 

जरूर पढ़ें :- मे क्या जानू राम तेरा गोरख धंदा

satguru ji ke bhajan lyrics in English

!! din gadi din bhag satguru aavya re !!

satagooroo aaveeya jee ,
dheen ganee dheen bhaag.
dheen gadi dheen bhag mare ,
dheen ganee dheen bhaag.


oonchee paal samand kee ,
sataguru neeche ganga neer.
oonchee chadh ne dekheeyo ,
satagur meelaya kabeer.
satagooroo aaveeya ….


kaee su buvaaru aagano jee ,
kaee ree gaalu gaar.
chandan neepau aangano jee ,
kesar gaalu gaar.
satagooroo aaveeya ….


kade buau dodo aangane jee ,
kathe buau naagar bel.
thaal bhara gaj moteeya kee ,
kar gura kee sev.
satagooroo aaveeya ….


jugan jugan guru hereeya ,
nena keeya neej neer.
baee yamuna ree veenatee jee ,
satagur meelaya kabeer.
satagooroo aaveeya ….


जरूर पढ़ें :- मन मेल को धोया नहीं

जरूर पढ़ें :- बण बादल भगता पर बरसो

सतगुरु जी के भजन lyrics in Hindi

!! धिन घड़ी धिन भाग सतगुरु आविया रे !!

सतगूरू आवीया जी ,धिन घडी धिन भाग।
धिन घडी धिन भाग मारे ,धिन घडी धिन भाग भाग।

ऊंची पाल समन्द की ,सतगुरु नीचे गंगा नीर।
ऊंची चढ़ ने देखीयो ,सतगुर मीलया कबीर।
सतगूरू आवीया ….

काई सु बुवारु आगणो जी ,काई री गाळु गार।
चन्दण नीपाउ आंगणो जी ,केसर गाळु गार।
सतगूरू आवीया ….

कडे बुआउ डोडो आंगणे जी ,कठे बुआउ नागर बेल।
थाल भरा गज मोतीया की ,कर गुरा की सेव।
सतगूरू आवीया ….

जुगन जुगन गुरु हेरीया ,नेणा कीया नीज नीर।
बई यमुना री वीणती जी ,सतगुर मीलया कबीर।
सतगूरू आवीया ….

प्रकाश माली के भजन | prakash mali ke bhajan video

भजन :- धिन घडी धिन भाग मारे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- इनमे कोन राम कहाया

जरूर पढ़ें :- साधु भाई कर्मो से दुनिया मरती

पिछला लेखतारण तरण अभय पद दाता भजन लिरिक्स | taran taran abhay pat data bhajan lyrics
अगला लेखमनवा राम सुमर ले रे भजन लिरिक्स | manva ram sumar le re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × four =