बण बादल भगता पर बरसो भजन लिरिक्स | ban badal bhagta par barso bhajan lyrics

561

बण बादल भगता पर बरसो भजन लिरिक्स | ban badal bhagta par barso bhajan lyrics

बण बादल भगता पर बरसो, ban badal bhagta par barso, baba ramdev ji bhajan mp3,रामदेवजी का भजन, सांवरमल सैनी के भजन

 ।। दोहा ।।
रामा कहु की राम देव ,के हीरा कहु की लाल।
अरज करू अजमाल रा ,थे आवो जल्दी जान।


।। बण बादल भगता पर बरसो ।।

बण बादल भगता पर बरसो ,
इंद्र जु गरणाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।


आज मारे पाठ अलख जिको मन्डीयो ,
लाग्यो गणो उमाओ।
कलश थरपना करी रे अलखरी ,
सुगरा रे साथ बुलाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ ।
बण बादल …..


कदीक बालक कदीक बुडा ,
पल पल रुप बणाणो।
बालक बण अजमल घर आया ,
नीत उठ परचा पाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..


थे तो रे देव कला का पूरा ,
सामरथ देव कहाओ।
आगे रे भगत अनेक उबार्या ,
अबके रे माने उबारो।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..


लीले रे चढ़ने आप पधारो ,
भगता के आंगण आओ।
दे परिक्रमा शीश नमावा ,
चरणा मे भगत रमाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..


आंधा ने आख्या पाव पांगला ,
सबकी आस पुराओ।
अपरम पार अलख थारी माया ,
कोडिया रा कलंक मीटाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..


चंदो बारठ सरणे गुरा के ,
देव निरंजन धाओ।
बाबो बेङो पार करेलो ,
अजमल जी रो लालो।
धजा बंद रामा राज बदाओ।
बण बादल …..


जरूर पढ़ें :- इनमे कोन राम कहाया

जरूर पढ़ें :- साधु भाई कर्मो से दुनिया मरती

baba ramdev ji bhajan lyrics in English

!! ban badal bhagta par barso !!

ban badal bhagta par baraso ,
indr ju garanao.
dhaja band raama raaj badao.


aaj mare path alakh jiko mandiyo ,
lagyo gano umao.
kalash tharapana kari re alakhari ,
sugara re saath bulao.
dhaja band raama raaj badao .
ban baadal …..


kadeek baalak kadeek buda ,
pal pal rup banaano.
baalak ban ajamal ghar aaya ,
neet uth paracha pao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..


the to re dev kala ka poora ,
saamarath dev kahao.
aage re bhagat anek ubaarya ,
abake re maane ubaaro.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..


leele re chadhane aap padhaaro ,
bhagata ke aangan aao.
de parikrama sheesh namaava ,
charana me bhagat ramao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..


aandha ne aakhya paav paangala ,
sabakee aas purao.
aparam paar alakh thaaree maaya ,
kodiya ra kalank meetao.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..


chando baarath sarane gura ke ,
dev niranjan dhao.
baabo beno paar karelo ,
ajamal jee ro laalo.
dhaja band raama raaj badao.
ban baadal …..


जरूर पढ़ें :- सुन घर सेर सेर घर बस्ती

जरूर पढ़ें :- इसका भेद बता मेरे अवधू

रामदेवजी का भजन lyrics in Hindi

!! बण बादल भगता पर बरसो !!

बण बादल भगता पर बरसो , इंद्र जु गरणाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ।

आज मारे पाठ अलख जिको मन्डीयो ,लाग्यो गणो उमाओ।
कलश थरपना करी रे अलखरी ,सुगरा रे साथ बुलाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ । बण बादल …..

कदीक बालक कदीक बुडा ,पल पल रुप बणाणो।
बालक बण अजमल घर आया ,नीत उठ परचा पाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..

थे तो रे देव कला का पूरा ,सामरथ देव कहाओ।
आगे रे भगत अनेक उबार्या ,अबके रे माने उबारो।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..

लीले रे चढ़ने आप पधारो ,भगता के आंगण आओ।
दे परिक्रमा शीश नमावा ,चरणा मे भगत रमाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..

आंधा ने आख्या पाव पांगला ,सबकी आस पुराओ।
अपरम पार अलख थारी माया,कोडिया रा कलंक मीटाओ।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..

चंदो बारठ सरणे गुरा के ,देव निरंजन धाओ।
बाबो बेङो पार करेलो ,अजमल जी रो लालो।
धजा बंद रामा राज बदाओ। बण बादल …..

सांवरमल सैनी के भजन | sanwarmal saini ke bhajan video

भजन :- बन बादल भगता पर बरसो
गायक :- सांवरमल सैनी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हम परदेसी पंछी रे

जरूर पढ़ें :- बिना भेद बाहर मत भटको

पिछला लेखइनमे कोन राम कहाया भजन लिरिक्स | inme kon raam kahayab bhajan lyrics
अगला लेखमन मेल को धोया नहीं भजन लिरिक्स | man mel ko dhoya nahi bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 + 1 =