आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे भजन | aaja manmohan meera dasi bulave bhajan lyrics

1335

आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे भजन | aaja manmohan meera dasi bulave bhajan lyrics

आजा मनमोहन मीरा मेड़ता नहीं बुलावे, aaja manmohan meera dasi bulave, meera bai bhajan in hindi, meera bai bhajan lyrics, मीरा बाई भजन लिरिक्स

 ।। मीरा मेड़तनी बुलावे ।।

आजा मनमोहन ,
मीरा मेड़तनी बुलावे।
मीरा बुलावे थाने,
दासी बुलावे रे।
आजा मनमोहन ,
मीरा मेड़तनी बुलावे।।


बाबो सा और मायड़ ,
म्हाने लाड़ लड़ायी।
राम जाने राणा संग ,
क्यूँ म्हाने ब्याही।
थारी या प्रीत म्हाने ,
डाए कोनी आवे रे।
आजा मनमोहन …..


पत्थर ने काई पूजो ,
बोले यो राणा जी।
ठाकुर ने जिमाओ जाना ,
प्रीत साची माना जी।
झूठी कपटनी कुल के ,
दाग लगावे रे।
आजा मनमोहन …..


दूध को कटोरो भर ,
लाया मीरा बाई ।
पियो म्हारा श्याम ,
थाने मीरा री दुहाई।
प्रेम दीवानी मीरा ,
श्याम रिझावे।
आजा मनमोहन …..


मीरा री पुकार सुन ,
श्याम धणी आयो ।
दूध को कटोरो भरयो ,
सारो गटकायो।
भोला भगता री ठाकुर ,
लाज बचावे रे।
आजा मनमोहन …..


आजा मनमोहन ,
मीरा मेड़तनी बुलावे।
मीरा बुलावे थाने,
दासी बुलावे रे।
आजा मनमोहन ,
मीरा मेड़तनी बुलावे।।


जरूर पढ़ें :- किना क्यू नही बृज रा मोर

जरूर पढ़ें :- किंण विद राखेला राम

meera bai bhajan lyrics in English

!! aaja manmohan meera dasi bulave !!

aaja manamohan ,
meera medatanee bulaave.
meera bulaave thaane,
daasee bulaave re.
aaja manamohan ,
meera medatanee bulaave..


baabo sa aur maayad ,
mhaane laad ladaayee.
raam jaane raana sang ,
kyoon mhaane byaahee.
duniya ree preet mhaane ,
dae konee aave re.
aaja manamohan …..


patthar ne kaee poojo ,
bole yo raana jee.
thaakur ne jimao jaana ,
preet saachee maana jee.
jhoothee kapatanee kul ke ,
daag lagaave re.
aaja manamohan …..


doodh ko katoro bhar ,
laaya meera baee .
piyo mhaara shyaam ,
thaane meera ree duhaee.
prem deevaanee meera ,
shyaam rijhaave.
aaja manamohan …..


meera ree pukaar sun ,
shyaam dhanee aayo .
doodh ko katoro bharayo ,
saaro gatakaayo.
bhola bhagata ree thaakur ,
laaj bachaave re.
aaja manamohan …..


aaja manamohan ,
meera medatanee bulaave.
meera bulaave thaane,
daasee bulaave re.
aaja manamohan ,
meera medatanee bulaave..


जरूर पढ़ें :- निंदिया करे रे जाने करवा दो

जरूर पढ़ें :- मीरा रा महाराज ऊबा रेजो

meera bai bhajan in hindi

!! आजा मनमोहन मीरा मेड़तनी बुलावे !!

आजा मनमोहन ,मीरा मेड़तनी बुलावे।
मीरा बुलावे थाने, दासी बुलावे रे।
आजा मनमोहन ,मीरा मेड़तनी बुलावे।।

बाबो सा और मायड़ ,म्हाने लाड़ लड़ायी।
राम जाने राणा संग ,क्यूँ म्हाने परणायी।
थारी या प्रीत म्हाने ,डाए कोनी आवे रे।
आजा मनमोहन …..

पत्थर ने काई पूजो ,बोले यो राणा जी।
ठाकुर ने जिमाओ जाना ,प्रीत साची माना जी।
झूठी कपटनी कुल के ,दाग लगावे रे।
आजा मनमोहन …..

दूध को कटोरो भर ,लाया मीरा बाई ।
पियो म्हारा श्याम ,थाने मीरा री दुहाई।
प्रेम दीवानी मीरा ,श्याम रिझावे।
आजा मनमोहन …..

मीरा री पुकार सुन ,श्याम धणी आयो ।
दूध को कटोरो भरयो ,सारो गटकायो।
भोला भगता री ठाकुर ,लाज बचावे रे।
आजा मनमोहन …..

आजा मनमोहन ,मीरा मेड़तनी बुलावे।
मीरा बुलावे थाने, दासी बुलावे रे।
आजा मनमोहन ,मीरा मेड़तनी बुलावे।।

मीरा बाई भजन लिरिक्स | rajkumar swami ke bhajan video

भजन :- मीरा मेड़तनी बुलावे
गायक :- राजकुमार स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सुतो राणा सुख भर नींद

जरूर पढ़ें :- राणा जी थारो देशड़लो

पिछला लेखमिलता है सच्चा सुख केवल भजन | milta hai sacha sukh kewal bhajan lyrics
अगला लेखऐसा डमरू बजाया भोलेनाथ ने भजन | aisa damru bajaya bholenath ne bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

17 − 8 =