तेजा रे तारा मंदिरिया बोले कोयलड़ी भजन | teja re thare mandiriye bole koyaldi lyrics

4144

तेजा रे तारा मंदिरिया बोले कोयलड़ी भजन लिरिक्स

तेजा रे तारा मंदिरिया बोले, teja re thare mandiriye bole koyaldi lyrics, teja ji bhajan lyrics, rajasthani dj bhajan, तेजाजी का भजन

 ।।थारे मंदरिये बोले कोयलड़ी ।।

तेजा रे झिर मीर ,
नैना नीर झरे ,
थारे तेजल राणी ,
पेमल जोवे बाट रे ।
मारा कुंवर तेजा ,
लीलण रोवे एकलड़ी ।२


तेजा रे थारे मंदरिये ,
बोले कोयलड़ी।
थारे तेजा बम्बी माथे ,
बेठ्यो कालो नाग रे।
मारा कुंवर तेजा ,
बल्ली मोहनवाड़ी वाली गावे लावणी।
तेजा रे झिर ….


लीलण ये वचन ,
काला रे बंध रिया।
हाये लीलण काया रो ,
बढ़ावा में तो मान ये।
मारी प्यारी लीलण ,
खरनाळिया पधारो एकलड़ी।
तेजा रे झिर ….


तेजा रे जाट धोलिया ,
यु भिक रिया।
थारे तेजल सूखे थारी ,
मावड़ली री कोख़ रे।
मारा वीर तेजा ,
सेर पनेरा पेमल एकलड़ी ।
तेजा रे झिर ….


लीलण ये खरनाळिया ,
पनेरा आसी जातरी।
हाये लीलण बड़सी मारी ,
मावड़ली रो मान ये ,
मारी प्यारी लीलण पेमल ,
मारे हिवड़े बिराज रयी।
तेजा रे झिर ….


जरूर पढ़ें :- भैरूजी लटियाला

जरूर पढ़ें :- छोरिया मारी गावो बजावो

teja ji bhajan lyrics in English

!! teja re thare mandiriye bole koyaldi !!

teja re jhir meer ,
naina neer jhare ,
thaare tejal raanee ,
pemal jove baat re .
maara kunvar teja ,
leelan rove ekaladee. 2


teja re thaare mandariye ,
bole koyaladee.
thaare teja bambee maathe ,
bethyo kaalo naag re ,
maara kunvar teja ,
barli mohan vali gave lavani.
teja re jhir ….


leelan ye vachan ,
kaala re bandh riya.
haaye leelan kaaya ro ,
badhaava mein to maan ye.
maaree pyaaree leelan ,
kharanaliya padharo ekaladi.
teja re jhir ….


teja re jaat dholiya ,
yu bhik riya.
thaare tejal sookhe thaaree ,
maavadalee ree kokh re.
maara veer teja ,
ser panera pemal ekaladee .
teja re jhir ….


leelan ye kharanaaliya ,
panera aasee jaataree.
haaye leelan badasee maaree ,
maavadalee ro maan ye ,
maaree pyaaree leelan pemal ,
maare hivade biraaj rayee.
teja re jhir ….


जरूर पढ़ें :- थारी पल पल याद सतावे

जरूर पढ़ें :- काई जचग्यो रे थारे भोलो लेहरी

तेजाजी का भजन in Hindi lyrics

!! तेजा रे तारा मंदिरिया बोले कोयलड़ी!!

तेजा रे झिर मीर नैना नीर झरे ,
थारे तेजल राणी पेमल जोवे बाट रे ।
मारा कुंवर तेजा लीलण रोवे एकलड़ी। २

तेजा रे थारे मंदरिये बोले कोयलड़ी।
थारे तेजा बम्बी माथे बेठ्यो कालो नाग रे ,
मारा कुंवर तेजा बर्ली मोहन वाली गावे लावणी।
तेजा रे झिर ….

लीलण ये वचन काला रे बंध रिया ,
हाये लीलण काया रो बढ़ावा में तो मान ये।
मारी प्यारी लीलण खरनाळिया पधारो एकलड़ी।
तेजा रे झिर ….

तेजा रे जाट धोलिया यु भिक रिया।
थारे तेजल सूखे थारी मावड़ली री कोख़ रे ,
मारा वीर तेजा सेर पनेरा पेमल एकलड़ी ।
तेजा रे झिर ….

लीलण ये खरनाळिया पनेरा आसी जातरी।
हाये लीलण बड़सी मारी मावड़ली रो मान ये ,
मारी प्यारी लीलण पेमल मारे हिवड़े बिराज रयी।
तेजा रे झिर ….

तेजा रे थारे मंदरिये बोले कोयलड़ी।
थारे तेजा बम्बी माथे बेठ्यो कालो नाग रे ,
मारा कुंवर तेजा बर्ली मोहन वाली गावे लावणी।
तेजा रे झिर ….

rajasthani dj bhajan | teja ji bhajan video

भजन :- थारे मंदरिये बोले कोयलड़ी
गायक :- बल्ली मोहनवाड़ी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बाबो भोलो अमलीडो

जरूर पढ़ें :- मीरा बाई छोड़ो साधुड़ा वालो साथ

पिछला लेखसुखी बसे संसार सब भजन | sukhi base sansar sab lyrics
अगला लेखएक झोली में फूल भरे हैं | ek jholi mein phool bhare hain bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

20 + seven =