मैया मोरी मैं नहिं माखन खायो भजन लिरिक्स
मैया मोरी मैं नहिं माखन खायो maiya mori main nahin makhan khayo, कृष्ण भजन हिंदी, krishna bhajan with lyrics, वीणा भजन
~ मैं माखण नहीं खायो ~
मैया मोरी मैं माखन नहीं खायो री ,
मैं माखन नहीं खायो री ।
मैं माखन नहीं खायो मोरी मैया ,
मैं नहीं माखन खायो री ॥
प्रातःसमय गऊवन के पीछे ,
मधुबन मोय पठायो री ।
चार पहर बंशी वट भटक्यो ,
सांझ पड़े घर आयो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
मैं बालक अति छोटो कहियूं ,
छीको किण विध पायो री ।
ग्वाल बाल मोरे संग रहत है ,
मुख पर दही लिपटायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
तेरे मन में और बसत है ,
जाने परायो जायो री ।
यह ले तेरी काली कमलिया ,
झूठो दोष लगायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
कूद पड्यो जमुना रे माँहि ,
नागनाथ कर आयो री ।
सूर कहे धन्य धन्य यशोदा ,
कानो गोद खिलायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
जरूर पढ़ें :- लटको जोगी छोड़ दे रे
जरूर पढ़ें :- पियाजी री वाणी मत बोल
krishna bhajan with lyrics in English
!! maiya mori main nahin makhan khayo !!
me makhan nahi khaayo ree ,
main maakhan nahin khaayo ree .
main maakhan nahin khaayo mori maiya ,
main nahin maakhan khaayo ree .
praatahsamay gaoovan ke peechhe ,
madhuban moy pathaayo ree .
chaar pahar banshee vat bhatakyo ,
saanjh pade ghar aayo ree .
main maakhan nahin . ….
main baalak ati chhoto kahiyoon ,
chheeko kin vidh paayo ree .
gvaal baal more sang rahat hai ,
mukh par dahee lipataayo ree .
main maakhan nahin . ….
tere man mein aur basat hai ,
jaane paraayo jaayo ree .
yah le teree kaalee kamaliya ,
jhootho dosh lagaayo ree .
main maakhan nahin . ….
kood padyo jamuna re maanhi ,
naaganaath kar aayo ree .
soor kahe dhany dhany yashoda ,
kaano god khilaayo ree .
main maakhan nahin । ….
जरूर पढ़ें :- अभी मैं सरवर तीर
जरूर पढ़ें :- फकीरी अलबेला रो खेल
कृष्ण भजन हिंदी lyrics
!! मैया मोरी मैं नहिं माखन खायो !!
मैं माखन नहीं खायो री , मैं माखन नहीं खायो री ।
मैं माखन नहीं खायो मोरी मैया , मैं नहीं माखन खायो री ॥
प्रातःसमय गऊवन के पीछे , मधुबन मोय पठायो री ।
चार पहर बंशी वट भटक्यो , सांझ पड़े घर आयो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
मैं बालक अति छोटो कहियूं , छीको किण विध पायो री ।
ग्वाल बाल मोरे संग रहत है , मुख पर दही लिपटायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
तेरे मन में और बसत है , जाने परायो जायो री ।
यह ले तेरी काली कमलिया , झूठो दोष लगायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
कूद पड्यो जमुना रे माँहि , नागनाथ कर आयो री ।
सूर कहे धन्य धन्य यशोदा , कानो गोद खिलायो री ॥
मैं माखन नहीं । ….
krishna bhajan | वीणा भजन video
भजन :- मैं माखण नहीं खायो |
गायक :- Satish Dehra, Chorus |
लेबल :- राजस्थानी भजन |
जरूर पढ़ें :- सूती होती सात सेज में
जरूर पढ़ें :- संगत करो निर्मल सादरी