अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली भजन लिरिक्स | ab kese hove jag me jivno bhajan lyrics

1235

अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली भजन लिरिक्स

अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली ab kese hove jag me jivno, heli bhajan, gopal das vaishnav bhajan, हेली भजन

 ।। दोहा ।।
कहे संत संग्राम से ,हीरा हाथ में आया।
पड़ी नहीं पहचान , गाल गोपन में भाया।

भावत भावत भाविया ,लारे बचियो एक।
आया हीरा रा पारखी , रोयो मातो टेक।


~ कैसे होवे जग में जीवणो ~

अब कैसे होवे जग में जीवणो म्हारी हेली ,
लागा शब्द रा तीर ।


घर गया कामण लड़े म्हारी हेली ,
भाई गिणे नहीं भीर ।
ज्यांरा मुरसद घरे नहीं म्हारी हेली ,
नैणां में बरसे नीर ।
अब कैसे । …


कर जोड्या कामण खड़ी म्हारी हेली ,
ओढ़ण बहु रंग चीर ।
सतगुरु मिळिया म्हाने सागड़ी म्हारी हेली ,
आछी बंधाई धीर ॥
अब कैसे । …


काय रे बादळिया री छांवली म्हारी हेली ,
काँई नुगरां री प्रीत ।
काँई रे नाडोल्यां में नावणो म्हारी हेली ,
पड़ियो समद में सीर ॥
अब कैसे । …


हर दरियाव अथंग जळ भरियो हेली ,
हंसा चुगे नित हीर ।
शबद भळाऊ संग ले चलो म्हारी हेली ,
कह गया दास कबीर ।
अब कैसे । …


जरूर पढ़ें :- हेली मारी बाहर भटके कई

जरूर पढ़ें :- मेरे घर के आगे साईनाथ

heli bhajan lyrics in English

!! ab kese hove jag me jivno !!

ab kaise hove jag me jivno mari heli,
laga sabad ra teer.


ghar gaya kaman lade mari heli,
bhai gine nhi bhir.
jyara mursad ghare nhi mari heli,
naina me barse neer.
ab kaise…..


kar jodya kaman khadi mari heli,
odan bahu rang cheer .
satguru miliya mane sagdi mari heli,
aachi bandhai dheer.
ab kaise…..


kaai re badliya ri chhavli mari heli,
kai nugra ri preet.
kai re nadolya me navno mari heli,
padiyo samad me seer.
ab kaise…..


har dariyav athang jal bhariyo heli,
hansa chuge neet heer.
sabad bhalau sang le chao mari heli,
kah gaya das kabir.
ab kaise…..


जरूर पढ़ें :- कमर कसी तलवार धारवी

जरूर पढ़ें :- दुनिया पैसे की पुजारी

हेली भजन लिरिक्स हिंदी में 

!! अब कैसे होवे जग में जीवन हमारी हेली !!

अब कैसे होवे जग में जीवणो म्हारी हेली ,
लागा शब्द रा तीर ।

घर गया कामण लड़े म्हारी हेली , भाई गिणे नहीं भीर ।
ज्यांरा मुरसद घरे नहीं म्हारी हेली , नैणां में बरसे नीर ।
अब कैसे । …

कर जोड्या कामण खड़ी म्हारी हेली , ओढ़ण बहु रंग चीर ।
सतगुरु मिळिया म्हाने सागड़ी म्हारी हेली , आछी बंधाई धीर ॥
अब कैसे । …

काँई रे बादळिया री छांवली म्हारी हेली , काँई नुगरां री प्रीत ।
काँई रे नाडोल्यां में नावणो म्हारी हेली , पड़ियो समद में सीर ॥
अब कैसे । …

हर दरियाव अथंग जळ भरियो हेली , हंसा चुगे नित हीर ।
शबद भळाऊ संग ले चलो म्हारी हेली , कह गया दास कबीर ।
अब कैसे । …

gopal das vaishnav bhajan video

भजन:- अब कैसे होवे जग में जीवणो
गायक :- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- धारा नगर रे चोंवटे

जरूर पढ़ें :- राणी डावा हाथ में

पिछला लेखहेली मारी बाहर भटके कई भजन लिरिक्स | heli mari bahar bhatke kai bhajan lyrics
अगला लेखसंगत करो निर्मल सादरी भजन लिरिक्स | sangat karo ni nirmal sadri bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × 3 =