यो जग झुठो है संसार भजन लिरिक्स | o to jag jutho re sansar bhajan lyrics

3015

यो जग झुठो है संसार भजन लिरिक्स

यो जग झुठो है संसार o to jag jutho re sansar bhajan, bhagwat suthar bhajan, चेतावनी भजन लिरिक्स, chetawani bhajan lyrics

 दोहा ॥ 
कबीरा सोया क्या करे , उठ ने भज भगवान ।
जम जब घर ले जायेंगे , पड़ी रहेगी म्यान ॥


~ जग झूठो है संसार ~

बन्दा थारी नींदड़ली ने निवार ,
ओ तो जग झूठो है संसार ।
उगे सो ही आथमे जी ,
फूले सो कुम्हलाय ।
चुणिया देवळ ढह पड़े जी ,
जनमे सो मर जाय ,
ओ तो जग झूठो है संसार ॥


सोने रा गढ़ कांगरा जी ,
रूपेरा घर बार ।
रति एक सोनो नहीं मिल्यो रे ,
रावण मरती वार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


हाथां पर्वत तोलता जी ,
ज्यांरो भूमि ना खिंवती भार ।
वे माणस माटी मिल्या रे ,
ज्यांरा भांडा घड़े रे कुम्हार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ।
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


सेर – सेर सोनो पहरती जी ,
मोत्यां मरती भार ।
घड़ियक झोलो वाजियो हो गई ,
घर घर री पणियार।
ओ तो जगझूठो है संसार ।
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


पाळी न चाली पांवड़ो जी ,
चाली कोस हजार ।
काशी नगर रे चोंवटे जी ,
अरे हरिचन्द बेची नार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


जारां हँस हँस बोलता ,
दिन में सौ सौ बार ।
वे माणस किण दिश गया ,
सुरता करो विचार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


दो अक्षर है प्रेम रा जी ,
राम नाम तत्सार ।
काजी मे मद सा यूं भणे जी ,
अरे केवल नाम आधार।
ओ तोजगझूठो है संसार ।।
बन्दा थारी नींदड़ली। ….


जरूर पढ़ें :- थारी काया रो गुलाबी रंग उड़ जासी

जरूर पढ़ें :- कारीगर मत ना भटके रे

chetawani bhajan lyrics in English

!! o to jag jutho re sansar !!

banda thaaree neendadalee ne nivaar ,
o to jag jhootho hai sansaar .
uge so hee aathame jee ,
phoole so kumhalaay .
chuniya deval dhah pade jee ,
janame so mar jaay ,
o to jag jhootho hai sansaar .


sone ra gadh kaangara jee ,
roopera ghar baar .
rati ek sono nahin milyo re ,
raavan maratee vaar .
o to jag jhootho hai sansaar .
banda thaaree neendadalee. ….


haathaan parvat tolata jee ,
jyaanro bhoomi na khinvatee bhaar .
ve maanas maatee milya re ,
jyaanra bhaanda ghade re kumhaar .
o to jag jhootho hai sansaar .
banda thaaree neendadalee. ….


ser – ser sono paharatee jee ,
motyaan maratee bhaar .
ghadiyak jholo vaajiyo ho gaee ,
ghar ghar ree paniyaar.
o to jagajhootho hai sansaar .
banda thaaree neendadalee. ….


paalee na chaalee paanvado jee ,
chaalee kos hajaar .
kaashee nagar re chonvate jee ,
are harichand bechee naar .
o to jag jhootho hai sansaar .
banda thaaree neendadalee. ….


jaaraan hans hans bolata ,
din mein sau sau baar .
ve maanas kin dish gaya ,
surata karo vichaar .
o to jag jhootho hai sansaar .
banda thaaree neendadalee. ….


do akshar hai prem ra jee ,
raam naam tatsaar .
kaajee me mad sa yoon bhane jee ,
are keval naam aadhaar.
o to jag jhootho hai sansaar ..
banda thaaree neendadalee. ….


जरूर पढ़ें :- नुगरा रे मुख सु राम नहीं निकले

जरूर पढ़ें :- दुनिया मतलब री मारा संतो

चेतावनी भजन लिरिक्स In Hindi

!! यो जग झुठो है संसार !!

बन्दा थारी नींदड़ली ने निवार , ओ तो जग झूठो है संसार ।
उगे सो ही आथमे जी , फूले सो कुम्हलाय ।
चुणिया देवळ ढह पड़े जी , जनमे सो मर जाय।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥

सोने रा गढ़ कांगरा जी , रूपेरा घर बार ।
रति एक सोनो नहीं मिल्यो रे , रावण मरती वार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥ बन्दा थारी नींदड़ली। ….

हाथां पर्वत तोलता जी , ज्यांरो भूमि ना खिंवती भार ।
वे माणस माटी मिल्या रे , ज्यांरा भांडा घड़े रे कुम्हार ।
ओ तो जग झूठो है संसार । बन्दा थारी नींदड़ली। ….

सेर – सेर सोनो पहरती जी , मोत्यां मरती भार ।
घड़ियक झोलो वाजियो हो गई , घर घर री पणियार।
ओ तो जगझूठो है संसार । बन्दा थारी नींदड़ली। ….

पाळी न चाली पांवड़ो जी , चाली कोस हजार ।
काशी नगर रे चोंवटे जी , अरे हरिचन्द बेची नार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥ बन्दा थारी नींदड़ली। ….

जारां हँस हँस बोलता , दिन में सौ सौ बार ।
वे माणस किण दिश गया , सुरता करो विचार ।
ओ तो जग झूठो है संसार ॥ बन्दा थारी नींदड़ली। ….

दो अक्षर है प्रेम रा जी , राम नाम तत्सार ।
काजी मे मद सा यूं भणे जी , अरे केवल नाम आधार।
ओ तो जग झूठो है संसार ।।बन्दा थारी नींदड़ली। ….

bhagwat suthar bhajan video

भजन :- ओ तो जग झूठो है संसार
गायक :- भगवत सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- माँयलो जाणे अमर मारी काया

जरूर पढ़ें :- ले ले सुआ हरी नाम

पिछला लेखथारी काया रो गुलाबी रंग उड़ जासी भजन लिरिक्स | thari kaya ro gulabi rang ud jasi bhajan lyrics
अगला लेखमनवा नहीं विचारी रे भजन लिरिक्स | manwa nahi vichari re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven − 4 =