दुनिया मतलब री मारा संतो भजन लिरिक्स | duniya matlab ri mara santo bhajan lyrics

1216

दुनिया मतलब री मारा संतो भजन लिरिक्स

दुनिया मतलब री मारा संतो duniya matlab ri mara santo bhajan, prakash mali ke bhajan, satguru bhajan lyrics in hindi

 ॥ दोहा ॥
आधी रैन निकसी गई , जगत गया सब सोय ।
जिनको चिन्ता पीव की , नींद कहाँ से होय ॥


~ दुनियाँ मतलब की रे ~

दुनियाँ मतलब की रे म्हारा संतों ,
दुनियाँ मतलब की ।
थोड़ी अबे म्हाने ,
खबर पड़ी रे म्हारा संतों ,
दुनियाँ मतलब की ।


एक डाल दो पंछी बैठा ,
बोले हरी हरी ।
टूटी डाल ने उड़ गया पंछी ,
आ केड़ी प्रीत करी रे म्हारा संतों ।
दुनियाँ मतलब । …..


जब लग बैल चले घाणी में ,
तब लग सार घणी ।
बूढ़ा हुआ पछे सार नहीं पूछे ,
अरे डोले अळी गळी रे म्हारा संतों ॥
दुनियाँ मतलब । …..


जब लग तेल दिए में बतियाँ ,
तब लग जोत घणी ।
जळ गया तेल ने बुझ गई बतियों ,
घोर अंधार भई रे म्हारा संतों ।
दुनियाँ मतलब । …..


जो तू चावे जग में जीणो ,
भज ले हरी – हरी ।
कहत कबीर सुणो रे भाई संतों ,
बिल्कुल बात खरी रे म्हारा संतों ॥
दुनियाँ मतलब । …..


जरूर पढ़ें :- माँयलो जाणे अमर मारी काया

जरूर पढ़ें :- ले ले सुआ हरी नाम

satguru bhajan lyrics in English

!! duniya matlab ri mara santo !!

duniyaan matalab kee re mhaara santon ,
duniyaan matalab kee .
thodee abe mhaane ,
khabar padee re mhaara santon ,
duniyaan matalab kee .


ek daal do panchhee baitha ,
bole haree haree .
tootee daal ne ud gaya panchhee ,
aa kedee preet karee re mhaara santon .
duniyaan matalab . …..


jab lag bail chale ghaanee mein ,
tab lag saar ghanee .
boodha hua pachhe saar nahin poochhe ,
are dole alee galee re mhaara santon .
duniyaan matalab . …..


jab lag tel die mein batiyaan ,
tab lag jot ghanee .
jal gaya tel ne bujh gaee batiyon ,
ghor andhaar bhee re mhaara santon .
duniyaan matalab . …..


jo too chaave jag mein jeeno ,
bhaj le haree – haree .
kahat kabeer suno re bhaee santon ,
bilkul baat kharee re mhaara santon .
duniyaan matalab . …..


जरूर पढ़ें :- सुन मारा मनवा वीर

जरूर पढ़ें :- पहला जेड़ा प्रेम हमेशा कोनी रेवे

satguru bhajan lyrics in hindi

!! दुनिया मतलब री मारा संतो !!

दुनियाँ मतलब की रे म्हारा संतों , दुनियाँ मतलब की ।
थोड़ी अबे म्हाने , खबर पड़ी रे म्हारा संतों ,
दुनियाँ मतलब की ।

एक डाल दो पंछी बैठा , बोले हरी हरी ।
टूटी डाल ने उड़ गया पंछी ,
आ केड़ी प्रीत करी रे म्हारा संतों । दुनियाँ मतलब । …..

जब लग बैल चले घाणी में , तब लग सार घणी ।
बूढ़ा हुआ पछे सार नहीं पूछे ,
अरे डोले अळी गळी रे म्हारा संतों ॥ दुनियाँ मतलब । …..

जब लग तेल दिए में बतियाँ , तब लग जोत घणी ।
जळ गया तेल ने बुझ गई बतियों ,
घोर अंधार भई रे म्हारा संतों । दुनियाँ मतलब । …..

जो तू चावे जग में जीणो , भज ले हरी – हरी ।
कहत कबीर सुणो रे भाई संतों ,
बिल्कुल बात खरी रे म्हारा संतों ॥ दुनियाँ मतलब । …..

prakash mali ke bhajan video

भजन :- दुनियाँ मतलब की रे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- जोबन धन पावणा दिन चारा

जरूर पढ़ें :- सुन मारी सुरता अजब कामनी

पिछला लेखमाँयलो जाणे अमर मारी काया भजन लिरिक्स | maylo jane amar meri kaya bhajan lyrics
अगला लेखनुगरा रे मुख सु राम नहीं निकले भजन लिरिक्स | nugra re mukh su ram nahi nikle bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

nineteen − 11 =