पहला जेड़ा प्रेम हमेशा कोनी रेवे भजन लिरिक्स | pela jeda prem hamesha koni reve bhajan lyrics

3840

पहला जेड़ा प्रेम हमेशा कोनी रेवे भजन लिरिक्स

पहला जेड़ा प्रेम हमेशा कोनी रेवे pela jeda prem hamesha koni reve bhajan, sunita swami bhajan, chetawani bhajan lyrics

 ॥ दोहा ॥
प्रेम नाम अनमोल है , सदा राखिये पास ।
जो जन प्रेम का दास है , सो ही राम का दास ॥


~ पहला जेडा प्रेम हमेशा ~

पहला जेड़ा प्रेम ,
हमेशा कोनी रेवे ओ ।
नेम धरम थारा ,
छाना कोनी रेवे ओ ।
पाप कियोडा थारा ,
छाना कोनी रेवे ओ ।
बरस्योड़ा री बातड़ी ,
बटाऊ बीरो केवे ओ ॥


काचे तागे ताणो तणियो ,
तणियो पेला टूटे ओ ।
ओछे जलरा नाडिया ए ,
बरस्यां पेला फूटे ओ ॥
पहला जेड़ा । …..


नीम जेड़ा कड़वा खारा ,
मीठा किण विध होवे ओ ।
दूधां धोवो कोयला ए ,
उजळा कोनी वेला ओ ॥
पहला जेड़ा । …..


संत रे घर शंखणी आ ,
फूहड़ रे घर नार ओ ।
रूप दीनो रोहिड़ा ने ,
भूल गयो किरतार ओ ।
माया दीनी मूरख ने ओ ,
भूल गयो किरतार ओ ॥
पहला जेड़ा । …..


बोले बाई रूपां दे ,
उगम सिंह जीरी चेली ओ ।
छाणियोड़ा दूध ,
अण छाणियोड़ा पाणी ओ ॥
पहला जेड़ा । …..


जरूर पढ़ें :- जोबन धन पावणा दिन चारा

जरूर पढ़ें :- सुन मारी सुरता अजब कामनी

chetawani bhajan lyrics In English

!! pela jeda prem hamesha koni reve !!

pahala jeda prem ,
hamesha konee reve o .
nem dharam thaara ,
chhaana konee reve o .
paap kiyoda thaara ,
chhaana konee reve o .
barasyoda ree baatadee ,
bataoo beero keve o .


kaache taage taano taniyo ,
taniyo pela toote o .
ochhe jalara naadiya e ,
barasyaan pela phoote o .
pahala jeda . …..


neem jeda kadava khaara ,
meetha kin vidh hove o .
doodhaan dhovo koyala e ,
ujala konee vela o .
pahala jeda . …..


sant re ghar shankhanee aa ,
phoohad re ghar naar o .
roop deeno rohida ne ,
bhool gayo kirataar o .
maaya deenee moorakh ne o ,
bhool gayo kirataar o .
pahala jeda . …..


bole baee roopaan de ,
ugam sinh jeeree chelee o .
chhaaniyoda doodh ,
an chhaaniyoda paanee o .
pahala jeda . …..


जरूर पढ़ें :- म्हारा भंवरा रे

जरूर पढ़ें :- धिन माता धिन धरती

chetawani bhajan lyrics In Hindi

!! पहला जेडा प्रेम हमेशा !!

पहला जेड़ा प्रेम ,हमेशा कोनी रेवे ओ ।
नेम धरम थारा ,छाना कोनी रेवे ओ ।
पाप कियोडा थारा ,छाना कोनी रेवे ओ ।
बरस्योड़ा री बातड़ी ,बटाऊ बीरो केवे ओ ॥

काचे तागे ताणो तणियो , तणियो पेला टूटे ओ ।
ओछे जलरा नाडिया ए , बरस्यां पेला फूटे ओ ॥
पहला जेड़ा । …..

नीम जेड़ा कड़वा खारा , मीठा किण विध होवे ओ ।
दूधां धोवो कोयला ए , उजळा कोनी वेला ओ ॥
पहला जेड़ा । …..

संत रे घर शंखणी आ , फूहड़ रे घर नार ओ ।
रूप दीनो रोहिड़ा ने , भूल गयो किरतार ओ ।
माया दीनी मूरख ने ओ , भूल गयो किरतार ओ ॥
पहला जेड़ा । …..

बोले बाई रूपां दे , उगम सिंह जीरी चेली ओ ।
छाणियोड़ा दूध ,अण छाणियोड़ा पाणी ओ ॥
पहला जेड़ा । …..

sunita swami bhajan video

भजन :- पहला जेडा प्रेम हमेशा
गायिका :- सुनीता स्वामी वैष्णव 
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- एक दिन वो भोले भंडारी

जरूर पढ़ें :- भज निम्बेश्वर महादेव निरंजन

पिछला लेखजोबन धन पावणा दिन चारा लिरिक्स | joban dhan pawana din chara lyrics
अगला लेखसुन मारा मनवा वीर भजन लिरिक्स | sun mara manva veer bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × two =