भोलेनाथ ने मनावा आया भजन लिरिक्स | bholenath ne manava aaya bhajan lyrics

632

भोलेनाथ ने मनावा आया भजन लिरिक्स

भोलेनाथ ने मनावा आया bholenath ne manava aaya, bholenath bhajan lyrics in hindi ,bholenath bhajan lyrics, bholenath ke bhajan mp3

।। दोहा ।।
शिव समान दाता नहीं, विपत्त विदारण हार।
लजिया मोरी राखजो, शिव नन्द के असवार।


~ भोलेनाथ ने मनावण आया ~

भोलेनाथ ने मनावण आया ,
शंकर देव ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया।


देवा शीश पर गंगा खळके ,
थारे मुकुट चन्द्रमा झलके जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया। टेर।


थारे गले कालो नाग विराजे ,
भोले अंग भभूति साजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया। टेर।


थारे हाथ में त्रिशूल साजे ,
थारो डम डम डमरू बाजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया। टेर।


थारे गोद में गणपति साजे ,
थारे संग में गवरजा विराजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया। टेर।


थारो कुशल रतन जस गावे ,
भगता रे बुलायो बाबो आवे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,
भोलेनाथ ने मनावण आया। टेर।


जरूर पढ़ें :-  भोले बाबा तेरी जटा में गंगा

जरूर पढ़ें :- कैलाशों रे माँय

bholenath bhajan lyrics In English

!! bholenath ne manava aaya !!

bholenath ne manavan aaya,
shankar dev ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


deva shish par ganga khalke,
thare mukut chandrama jhalake ji.
bholenath ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


thare gale kalo nag viraje,
bhole ang bhabhuti saje ji.
bholenath ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


thare hath me trishul saje,
tharo dam dam damru baje ji.
bholenath ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


thare god me ganpati saje,
thare sang me gavarja viraje ji.
bholenath ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


tharo kushan ratan jas gave,
bhagta re bulayo babo aave ji.
bholenath ne manavan aaya.
bab rakho ni chhatar wali chhaya ji,
bholenath ne manavan aaya.


जरूर पढ़ें :-  भैरूजी लटियाला

जरूर पढ़ें :- देवी रो अगवानी भेरुजी

bholenath bhajan lyrics in hindi

!! भोलेनाथ ने मनावा आया !!

भोलेनाथ ने मनावण आया ,शंकर देव ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

देवा शीश पर गंगा खळके ,थारे मुकुट चन्द्रमा झलके जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

थारे गले कालो नाग विराजे ,भोले अंग भभूति साजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

थारे हाथ में त्रिशूल साजे ,थारो डम डम डमरू बाजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

थारे गोद में गणपति साजे ,थारे संग में गवरजा विराजे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

थारो कुशल रतन जस गावे ,भगता रे बुलायो बाबो आवे जी।
भोलेनाथ ने मनावण आया।
बाबा राखो नी छतर वाली छाया जी ,भोलेनाथ ने मनावण आया।

bholenath ke bhajan mp3 video

भजन :- भोळेनाथ ने मनावण आया
गायक :- लेहरु दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सोनाणा वाला जाग ले

जरूर पढ़ें :- खोळे खेले खेतलो माँ काळी

पिछला लेखभोले बाबा तेरी जटा में गंगा भजन लिरिक्स | bhole baba teri jata me ganga pyari lage bhajan lyrics
अगला लेखबाबो भोलो अमलीडो भजन लिरिक्स | babo bholo amlido bhajan lyrics | shiv bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

five × three =