सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स | Ambe Maa Singh Chadine Bega Aavjo bhajan lyrics

728

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो भजन लिरिक्स

सिंह चढ़े ने बेगा आवजो Ambe Maa Singh Chadine Bega Aavjo, neeta nayak bhajan, durga mata ji ke bhajan, mata ji ke bhajan lyrics

।। दोहा ।। 
कलकत्ते री काळका , महाभारत महावीर ।
पिछम धरा में रामदेव , मेड़ी गोगा पीर ।।


~ सिंह चढ़े ने बेगा आवजो ~

ओ अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।
थांरा सेवक जोवे बाट अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।


ओ अम्बेजी ,
ऊँचे भाखर में थारो देवरो ।
थांरी धजा फरूखे असमान अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥


ओ अम्बे जी ,
दूर देशां रा आवे जातरू ।
थे तो राखो शरणां रे माँय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।


ओ अम्बेजी ,
भळ – हळ भालो हाथ में ।
थे करो दुष्टां रो नाश अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥


ओ अम्बे जी ,
शुंभ निशुंभ विडारिया ।
थे करी भगतां री स्याय अम्बेजी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।


ओ अम्बे जी ,
रतन कुशल करे वीनती ।
अब कीजो भवजळ पार अम्बे जी ,
सिंह चढ़े ने बेगा आवजो ॥


जरूर पढ़ें:- म्हें तो मनावां म्हारी आशापुरा

जरूर पढ़ें:- तूने मुझे बुलायां शेरां वाली

mata ji ke bhajan lyrics In English

!! Singh Chadine Bega Aavjo !!

o ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .
thaanra sevak jove baat ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..


o ambe jee ,
oonche bhaakhar mein thaaro devaro .
thari dhaja pharukhe asaman ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .


o ambe jee ,
door deshaan ra aave jaataroo .
the to rakho sharanan re many ambejee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..


o ambe jee ,
bhal – hal bhaalo haath mein .
the karo dushtan ro nash ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aav jo .


o ambe jee ,
shumbh nishumbh vidaariya .
the kari bhagata ree syay ambejee ,
sinh chadhe ne bega aav jo ..


o ambe jee ,
ratan kushal kare veenatee .
ab keejo bhavajal paar ambe jee ,
sinh chadhe ne bega aavajo .


जरूर पढ़ें:- खेलो मोटा चौक में

जरूर पढ़ें:- थांने विनती करूं मैं बारम्बार 

mata ji ke bhajan lyrics In Hindi

!! सिंह चढ़े ने बेगा आव जो !!

ओ अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।
थांरा सेवक जोवे बाट अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।

ओ अम्बेजी , ऊँचे भाखर में थारो देवरो ।
थांरी धजा फरूखे असमान अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी , दूर देशां रा आवे जातरू ।
थे तो राखो शरणां रे माँय अम्बेजी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।

ओ अम्बेजी , भळ – हळ भालो हाथ में ।
थे करो दुष्टां रोनाश अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ॥

ओ अम्बे जी , शुंभ निशुंभ विडारिया ।
थे करी भगतां री स्याय अम्बेजी , सिंह चढ़े ने बेगा आव जो ।।

ओ अम्बे जी , रतन कुशल करे वीनती ।
अब कीजो भवजळ पार अम्बे जी , सिंह चढ़े ने बेगा आवजो ॥

durga mata ji ke bhajan | neeta nayak bhajan Video

भजन :- सिंह चढ़े ने बेगा आव जो
गायिका :- नीता नायक
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें:- ढोल बाजे रे माता जोगणियाँ

जरूर पढ़ें:- प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी

पिछला लेखम्हें तो मनावां म्हारी आशापुरा भजन लिरिक्स | me to re manau mari ashapura maa lyrics
अगला लेखथने तो मनावां म्हारी आशापुरी भजन लिरिक्स | me to re manau mari ashapura maa bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 5 =