प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी भजन लिरिक्स | pyari lage mataji ri chunri bhajan lyrics

2103

प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी भजन लिरिक्स

प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी pyari lage mataji ri chunri,mata ji ke bhajan lyrics, mata ke bhajan with lyrics, marwadi desi bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
गंगा जमना सरस्वती ,भगीरथ रे भाव।
मृत्यु लोक में गंगा लायो ,तप ने एकण पाँव।


~ प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी ~

घणा कोड सूं लायो ,
म्हें तो लायो चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,
माता जी री चुनड़ी ।


जसोल नगरी में ,
धाम हैं प्यारो ।
लाल कसूंबल माता ,
ओढो चुनरी ॥
प्यारी लागे ओ ,
माता जी री चुनड़ी ।


सोना रूपा रा ,
तार चुनड़ी रे माँहि ।
सिर पर माता ,
थारे चमके चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,
माता जी री चुनड़ी ।


भगत माता जी थारी ,
चुनड़ी रंगाई ।
हीरा पन्ना सु ,
चम – चम चमके चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,
माता जी री चुनड़ी ।


चुनड़ी री छाया माताजी ,
राखो भगतां पर ।
दास प्रकाश थारी ,
गाई चुनड़ी ॥
प्यारी लागे ओ ,
माता जी री चुनड़ी ।


जरूर पढ़ें :- पैदल चलता चलता जय बोलो

जरूर पढ़ें :- जागी जागी दिवले री जोत जागी

mata ke bhajan with lyrics In English

!! pyari lage mataji ri chunri !!

ghana kod soon laayo ,
mhen to laayo chunadee .
pyaaree laage o ,
maata jee ree chunadee .


jasol nagaree mein ,
dhaam hain pyaaro .
laal kasoombal maata ,
odho chunaree .
pyaaree laage o ,
maata jee ree chunadee .


sona roopa ra ,
taar chunadee re maanhi .
sir par maata ,
thaare chamake chunadee .
pyaaree laage o ,
maata jee ree chunadee .


bhagat maata jee thaaree ,
chunadee rangaee .
heera panna su ,
cham – cham chamake chunadee .
pyaaree laage o ,
maata jee ree chunadee .


chunadee ree chhaaya maataajee ,
raakho bhagataan par .
daas prakaash thaaree ,
gaee chunadee .
pyaaree laage o ,
maata jee ree chunadee .


जरूर पढ़ें :- सावन की बरसे बदरिया

जरूर पढ़ें :- चलो बुलावा आया है

mata ji ke bhajan lyrics In Hindi

!! प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी !!

घणा कोड सूं लायो ,म्हें तो लायो चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,माता जी री चुनड़ी ।

जसोल नगरी में ,धाम हैं प्यारो ।
लाल कसूंबल माता ,ओढो चुनरी ॥
प्यारी लागे ओ ,माता जी री चुनड़ी ।

सोना रूपा रा ,तार चुनड़ी रे माँहि ।
सिर पर माता ,थारे चमके चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,माता जी री चुनड़ी ।

भगत माता जी थारी ,चुनड़ी रंगाई ।
हीरा पन्ना सु ,चम – चम चमके चुनड़ी ।
प्यारी लागे ओ ,माता जी री चुनड़ी ।

चुनड़ी री छाया माताजी ,राखो भगतां पर ।
दास प्रकाश थारी ,गाई चुनड़ी ॥
प्यारी लागे ओ ,माता जी री चुनड़ी ।

marwadi desi bhajan lyrics Video

भजन :- प्यारी लागे माताजी री चुनड़ी
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- ठुमक ठुमक कर चाल भवानी

जरूर पढ़ें :- अब सुध लीजो मात भवानी

पिछला लेखपैदल चलता चलता जय बोलो भजन लिरिक्स | pedal chalta chalta jai bolo bhajan Lyrics
अगला लेखढोल बाजे रे माता जोगणियाँ भजन लिरिक्स | dhol baje re mata joganiya ke dwar bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seven + thirteen =