कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले भजन लिरिक्स | kanudo nachave radha nachle bhajan Lyrics

435

कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले भजन लिरिक्स

कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले, kanudo nachave radha nachle, krishna bhajan with lyrics, prakash mali bhajan

 ~ कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले ~

पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले ।
नाच ले रे राधा नाच ले रे ,
पगल्यां में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूडो नचावे थोड़ी नाच ले रे ।।


घेर घुमाळो पहर गागरो ,
ठोकर सूं ठुकरावे।
हाथां माँहि हरि – हरि चूड़ियाँ ,
नैणा सूं भरमावे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..


माथे पर बेवड़लो गूजरी ,
चाल चले मतवाली ।
कदम की डाल पे बैठो कन्हैयो ,
फोड़े मटक्यां सारी ॥
पगल्यां में थोड़ी। …..


साथ में है सखियाँ सारी ,
जळ जमना ने जावे ।
नखराळो ओ कँवर कन्हैयो ,
लारे – लारे आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..


वृन्दावन की कुंज गलिन में ,
कान्हो रास रचावे ।
गोपियों संग राधा घर सू ,
दौड़ी – दौड़ी आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..


सांवरी सूरत मोहनी मूरत ,
मुरली मधुर बजावे ।
चन्द्रसखि भज बाल की शोभा ,
हरख निरख गुण गावे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..


पगल्या में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में राधा पायल पहर ली ,
कानूड़े नचाई राधा नाच ली ।


जरूर पढ़ें :- श्याम तुझसे मिलने का सत्संग ही बहाना

जरूर पढ़ें :- त्रिलोकी रो नाथ जाट घर

krishna bhajan with lyrics In English

!! kanudo nachave radha nachle !!

pagalyaan mein thodee paayal pahar le ,
kaanoodo nachaave thodee naach le .
naach le re raadha naach le re ,
pagalyaan mein , re pagalyaan mein ,
pagalyaan mein thodee paayal pahar le ,
kaanoodo nachaave thodee naach le re ..


gher ghumaalo pahar gaagaro ,
thokar soon thukaraave.
haathaan maanhi hari – hari choodiyaan ,
naina soon bharamaave ..
pagalyaan mein thodee. …..


maathe par bevadalo goojaree ,
chaal chale matavaalee .
kadam kee daal pe baitho kanhaiyo ,
phode matakyaan saaree .
pagalyaan mein thodee. …..


saath mein hai sakhiyaan saaree ,
jal jamana ne jaave .
nakharaalo o kanvar kanhaiyo ,
laare – laare aave ..
pagalyaan mein thodee. …..


vrndaavan kee kunj galin mein ,
kaanho raas rachaave .
gopiyon sang raadha ghar soo ,
daudee – daudee aave ..
pagalyaan mein thodee. …..


saanvaree soorat mohanee moorat ,
muralee madhur bajaave .
chandrasakhi bhaj baal kee shobha ,
harakh nirakh gun gaave ..
pagalyaan mein thodee. …..


pagalya mein , re pagalyaan mein ,
pagalyaan mein raadha paayal pahar lee ,
kaanoode nachaee raadha naach lee .


जरूर पढ़ें :- मैं तो गोरी रे गटक थे काळा

जरूर पढ़ें :- जावा दे जमना री तीर

krishna bhajan with lyrics  In Hindi

!! कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले !!

पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूड़ो नचावे थोड़ी नाच ले ।
नाच ले रे राधा नाच ले रे ,
पगल्यां में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में थोड़ी पायल पहर ले ,
कानूडो नचावे थोड़ी नाच ले रे ।।

घेर घुमाळो पहर गागरो , ठोकर सूं ठुकरावे।
हाथां माँहि हरि – हरि चूड़ियाँ , नैणा सूं भरमावे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..

माथे पर बेवड़लो गूजरी , चाल चले मतवाली ।
कदम की डाल पे बैठो कन्हैयो , फोड़े मटक्यां सारी ॥
पगल्यां में थोड़ी। …..

साथ में है सखियाँ सारी , जळ जमना ने जावे ।
नखराळो ओ कँवर कन्हैयो , लारे – लारे आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..

वृन्दावन की कुंज गलिन में , कान्हो रास रचावे ।
गोपियों संग राधा घर सू , दौड़ी – दौड़ी आवे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..

सांवरी सूरत मोहनी मूरत , मुरली मधुर बजावे ।
चन्द्रसखि भज बाल की शोभा , हरख निरख गुण गावे ।।
पगल्यां में थोड़ी। …..

पगल्या में , रे पगल्यां में ,
पगल्यां में राधा पायल पहर ली ,
कानूड़े नचाई राधा नाच ली ।

prakash mali bhajan Video

भजन :- कानूड़े नचाई राधा नाच
गायक :- प्रकश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- निंदिया करे रे जाने करवा दो

जरूर पढ़ें :- मीरा रा महाराज ऊबा रेजो

पिछला लेखश्याम तुझसे मिलने का सत्संग ही बहाना है भजन लिरिक्स | shyam tuje milne ka bhajan lyrics
अगला लेखमेरे बाँके बिहारी लाल भजन लिरिक्स | mere banke bihari lal bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen − one =