मैं तो गोरी रे गटक थे काळा भजन लिरिक्स | me to gori re ghatak bhajan lyrics

463

मैं तो गोरी रे गटक थे काळा भजन लिरिक्स

मैं तो गोरी रे गटक थे काळा, me to gori re ghatak, radha krishna ke bhajan, prakash mali bhajan rajasthani, krishna bhajan with lyrics

 ।। दोहा ।।
वृन्दावन सोवन नहीं , नन्द गाँव सो गाँव ।
राधा सी राणी नहीं , कृष्ण नाम सो नाम ।


~ मैं तो गोरी रे गटक थे काळा ~

अजी कोई गोकुळ का गेला में ,
कोई गोकुळ का गेला में ।
माखण की मटकी फोड़ी ओ ,
ओ नंद जी के लाला । २
मैं तो गौरी रे गटक थे काळा जी ,
ओ नंद जी के लाला ।


थे हो नंद बाबा का लाला ,
थे हो मोहन मुरली वाळा ।
थांको रूप घणो छे काळो जी ,
ओ नंद जी के लाला ।


सखियां सरवर ऊपर नहावे ,
कानो छान – छाने आवे ।
वांकी उठाले गयो माळा जी ,
ओ नंद जी के लाला ॥


मुरली मीठी घणी बजावो ,
थे तो राधा ने समझावो ।
पाछे मुड़ – मुड़ देरया झाला जी ,
ओ नंद जी के लाला ॥


मधुबन में रास रचावे ,
कानो दौड्यो – दौड्यो आवे ।
थे तो मीठी मुरली बजावो जी ,
ओ नंद जी के लाला ॥


मात यशोदा रा जाया ,
नंद बाबा लाड लडाया ।
थारो रूप घणो रूपाळो जी ,
ओ नंद जी के लाला ।


राधा किधन की है जोड़ी ,
महिमा गाऊँ जितरी थोड़ी ।
भगवान सहाय गुण गाया जी ,
ओ नंद जी के लाला ।।


जरूर पढें :- जावा दे जमना री तीर

जरूर पढें :- निंदिया करे रे जाने करवा दो

krishna bhajan with lyrics In English 

!! me to gori re ghatak !!

ajee koee gokul ka gela mein ,
koee gokul ka gela mein .
maakhan kee matakee phodee o ,
o nand jee ke laala . 2
me to gori re gatak the kala ji ,
o nand jee ke laala .


the ho nand baaba ka laala ,
the ho mohan muralee vaala .
thanko rup ghano chhe kalo jee ,
o nand jee ke laala .


sakhiyaan saravar oopar nahaave ,
kaano chhaan – chhaane aave .
vaankee uthaale gayo maala jee ,
o nand jee ke laala .


muralee meethee ghanee bajaavo ,
the to raadha ne samajhaavo .
pachhe mud – mud deraya jhala jee ,
o nand jee ke laala .


madhuban mein raas rachaave ,
kaano daudyo – daudyo aave .
the to mithi murali bajavo jee ,
o nand jee ke laala .


maat yashoda ra jaaya ,
nand baaba laad ladaaya .
thaaro roop ghano roopaalo jee ,
o nand jee ke laala .


raadha kidhan kee hai jodee ,
mahima gaoon jitaree thodee .
bhagavaan sahaay gun gaaya jee ,
o nand jee ke laala ..


जरूर पढें :- मीरा रा महाराज ऊबा रेजो

जरूर पढें :- सुतो राणा सुख भर नींद

krishna bhajan with lyrics In hindi

!! मैं तो गोरी रे गटक थे काळा !!

अजी कोई गोकुळ का गेला में , कोई गोकुळ का गेला में ।
माखण की मटकी फोड़ी ओ , ओ नंद जी के लाला । २
मैं तो गौरी रे गटक थे काळा जी , ओ नंद जी के लाला ।

थे हो नंद बाबा का लाला , थे हो मोहन मुरली वाळा ।
थांको रूप घणो छे काळो जी , ओ नंद जी के लाला ।

सखियां सरवर ऊपर नहावे , कानो छान – छाने आवे ।
वांकी उठाले गयो माळा जी , ओ नंद जी के लाला ॥

मुरली मीठी घणी बजावो , थे तो राधा ने समझावो ।
पाछे मुड़ – मुड़ देरया झाला जी , ओ नंद जी के लाला ॥

मधुबन में रास रचावे , कानो दौड्यो – दौड्यो आवे ।
थे तो मीठी मुरली बजावो जी , ओ नंद जी के लाला ॥

मात यशोदा रा जाया , नंद बाबा लाड लडाया ।
थारो रूप घणो रूपाळो जी , ओ नंद जी के लाला ।

राधा किधन की है जोड़ी , महिमा गाऊँ जितरी थोड़ी ।
भगवान सहाय गुण गाया जी , ओ नंद जी के लाला ।।

radha krishna ke bhajan prakash mali bhajan rajasthani Video

भजन :- मैं तो गोरी रे गटक थे काळा
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढें :- आज म्हारे कानूडा रे काई होयो

जरूर पढें :-राणा जी थारो देशड़लो रंग रूड़ो

पिछला लेखजावा दे जमना री तीर भजन लिरिक्स | kanuda lal java de jamuna re teer bhajan lyrics
अगला लेखत्रिलोकी रो नाथ जाट घर भजन लिरिक्स | triloki ro nath jaat ke bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 × 4 =