काया ने सिणगार कोयलियाँ भजन लिरिक्स | kaya ne singar koyaliya bhajan lyrics

1297

काया ने सिणगार कोयलियाँ भजन लिरिक्स

काया ने सिणगार कोयलियाँ, kaya ne singar koyaliya,  moinuddin manchala bhajan, meera bai bhajan in hindi

 ।। दोहा ।।
तू तो बड़भागिनी , कौन तपस्या किन।
तीन लोक तारण तिरण , सो है तेरे आधीन।।


~ काया ने सिणगार कोयलियाँ ~

काया ने सिणगार कोयलियाँ ,
पर मण्डली मत जाइजो ए ।
पर मण्डलीरा नहींरे भरोसा ,
अध बिच में रूळ जावो ए ।
काया ने सिणगार कोयलियाँ ,
ओं ओं हरिओम ।।


गहरो फूल रोहिड़ा रो कहिजे ,
वे फुलड़ा मत लाइजो ए ।
थोड़ा फूल घणां कर मानो ,
फूल हंजारी गुल लाइजो ए ।।
काया ने सिणगार। ….


खारे समदरो खारो पाणी ,
वो पाणी मत लाइजो ए ।
थोड़ो नीर घणो कर मानो ,
नीर गंगा जळ लाइजो ए ।
काया ने सिणगार। ….


पिछम भोम में उभो खेजड़ो ,
उण छाया मत जाइजो ए ।
उत्तर – दखण रो बाजे बायरो ,
काँटा में रूळ जावो ए ।
काया ने सिणगार। ….


बाई मीरां री भजन मण्डली ,
उण मण्डली भल जाइजो ए ।
उण मंडली रा खरा रे भरासा ,
डूबतड़ी तिर जावो ए ॥
काया ने सिणगार। ….


जरूर पढ़े :- दीवाना राधे का

जरूर पढ़े :- सारे जग में नाम कमायो

meera bai bhajan in hindi English Lyrics

!! kaya ne singar koyaliya !!

kaaya ne sinagaar koyaliyaan ,
par mandalee mat jaijo e .
par mandaleera naheenre bharosa ,
adh bich mein rool jaavoe .
kaaya ne sinagaar koyaliyaan ,
om om hariom ..


gaharo phool rohida ro kahije ,
ve phulada mat laijo e .
thoda phool ghanaan kar maano ,
phool hanjaaree gul laijo e ..
kaaya ne sinagaar. ….


khaare samadaro khaaro paanee ,
vo paanee mat laijo e .
thodo neer ghano kar maano ,
neer ganga jal laijo e .
kaaya ne sinagaar. ….


pichham bhom mein ubho khejado ,
un chhaaya mat jaijo e .
uttar – dakhan ro baaje baayaro ,
kaanta mein rool jaavo e .
kaaya ne sinagaar. ….


baee meeraan ree bhajan mandalee ,
un mandalee bhal jaijo e .
un mandalee ra khara re bharaasa ,
doobatadee tir jaavo e .
kaaya ne sinagaar. ….


जरूर पढ़े :- नाचे टाबरिया बाबा रो

जरूर पढ़े :- करता डंडोतां आवे

meera bai bhajan in hindi Lyrics

!! काया ने सिणगार कोयलियाँ !!

काया ने सिणगार कोयलियाँ , पर मण्डली मत जाइजो ए ।
पर मण्डलीरा नहींरे भरोसा , अध बिच में रूळ जावोए ।
काया ने सिणगार कोयलियाँ , ओंओं हरिओम ।।

गहरो फूल रोहिड़ा रो कहिजे , वे फुलड़ा मत लाइजो ए ।
थोड़ा फूल घणां कर मानो , फूल हंजारी गुल लाइजो ए ।।
काया ने सिणगार। ….

खारे समदरो खारो पाणी , वो पाणी मत लाइजो ए ।
थोड़ो नीर घणो कर मानो , नीर गंगा जळ लाइजो ए ।
काया ने सिणगार। ….

पिछम भोम में उभो खेजड़ो , उण छाया मत जाइजो ए ।
उत्तर – दखण रो बाजे बायरो , काँटा में रूळ जावो ए ।
काया ने सिणगार। ….

बाई मीरां री भजन मण्डली , उण मण्डली भल जाइजो ए ।
उण मंडली रा खरा रे भरासा , डूबतड़ी तिर जावो ए ॥
काया ने सिणगार। ….

moinuddin manchala bhajan Video

भजन: – काया ने सिणगार कोयलियाँ
गायक: – मोहिनुद्दीन मंचला 
लेबल: – राजस्थानी भजन 

जरूर पढ़े :- धोळी – धोळी रे धजा फरूखे

जरूर पढ़े :- पाला – पाला चालो बाबो भली करेला

पिछला लेखदीवाना राधे का भजन लिरिक्स | deewana radhe ka murli wala shyam gujariya nachle re bhajan lyrics
अगला लेखसावण आयो आयो नन्दलाल भजन लिरिक्स | sawan aayo aayo nandlal bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × 1 =