पूनम की है रात भजन लिरिक्स | poonam ki hai raat bhajan lyrics

583

पूनम की है रात भजन लिरिक्स

पूनम की है रात poonam ki hai raat bhajan lyrics .poonam ki hai raat baba aaj thane aano. prakash mali bhajan. satguru bhajan

 ।। दोहा ।।
आज गुरुजी आवजो , पूनम की है रात ।
प्रेम बादळ उमड़ीया , आनन्द की बरसात ।


~ पूनम की है रात ~

पूनम की है रात गुरुजी,
आज थाने आणो है ।
पूनम की है रात पीपाजी
आज थाने आणो है ।
बेड़ो पार लगाणो है ,
पूनम की है रात ।।


धाम समदड़ी में , मिन्दर है मोटो ,
पीपा जी आपरो ।
नाम है साँचो , कलजुग में गुरुजी ,
है थारो आसरो ॥
हो गागरोनगढ में ,
ध्यान सबही लगायो है ।
पूनम की है रात। …….


दूर दूर सूं , सगळां ही आवे ,
करे नित ध्यानवे ।
उपदेश अहिंसा रो , सबने दिखलायो ,
हिंसा ना जीव ले ।
हो सगळां सुणजोथे ,
चोखी सीख आ दिराई है ।।
पूनम की है रात। …….


क्षमा हिरदा में राख , सत ने ना बिसराव ,
जुगत ने देख ले ।
जिवणो दोरो है , नावभंवर में ,
जीव तू चेत ले ।
होमन सुंभजलोराम ,
भवसागर तिर जाणो है ।।
पूनम की है रात। …….


अज्ञान मिटा दीजो , ज्ञानदे दीजो ,
भगत राआसरा ।
चरणां में लीजो , दर्शन दे दीजो ,
हो नाथ म्हारा ।
हो सतसंग में थारी ,
दैया रतन आजगावे है ।।
पूनम की है रात। …….


जरूर पढ़े :-  पौ सातम की रात

जरूर पढ़े :-  गुरु ज्ञानी आया पांवणा

poonam ki hai raat baba aaj thane aano Bhajan Lyrics

!! satguru bhajan !!

poonam kee hai raat gurujee,
aaj thaane aano hai .
poonam kee hai raat peepaajee
aaj thaane aano hai .
bedo paar lagaano hai ,
poonam kee hai raat ..


dham samadadi me , mindar hai moto ,
peepa jee aaparo .
naam hai sancho , kalajug me guruji ,
hai thaaro aasaro .
ho gaagaronagadh mein ,
dhyaan sabahee lagaayo hai .
poonam kee hai raat. …….


door door soon , sagalaan hee aave ,
kare nit dhyaanave .
upadesh ahinsa ro , sabane dikhalaayo ,
hinsa na jeev le .
ho sagalaan sunajothe ,
chokhee seekh aa diraee hai ..
poonam kee hai raat. …….


kshma hirda me rakh , sat ne na bisarav ,
jugat ne dekh le .
jivano doro hai , naavabhanvar mein ,
jeev too chet le .
homan sumbhajaloraam ,
bhavasaagar tir jaano hai ..
poonam kee hai raat. …….


agyaan mita deejo , gyaanade deejo ,
bhagat raaasara .
charanan me leejo , darshan de deejo ,
ho naath mhaara .
ho satasang mein thaaree ,
daiya ratan aajagaave hai ..
poonam kee hai raat. …….


जरूर पढ़े :-  आ लौट के आवो जम्भदेव

जरूर पढ़े :-  गणपत गरवा ओंपरा रे

aaj thane aano hai bhajan hindi lyrics

!! poonam ki hai raat !!

पूनम की है रात गुरुजी, आज थाने आणो है ।
पूनम की है रात पीपाजी आज थाने आणो है ।
बेड़ो पार लगाणो है , पूनम की है रात ।।

धाम समदड़ी में , मिन्दर है मोटो , पीपा जी आपरो ।
नाम है साँचो , कलजुग में गुरुजी , है थारो आसरो ॥
हो गागरोनगढ में , ध्यान सबही लगायो है ।
पूनम की है रात। …….

दूर दूर सूं , सगळां ही आवे , करे नित ध्यानवे ।
उपदेश अहिंसा रो , सबने दिखलायो , हिंसा ना जीव ले ।
हो सगळां सुणजोथे , चोखी सीख आ दिराई है ।।
पूनम की है रात। …….

क्षमा हिरदा में राख , सत ने ना बिसराव , जुगत ने देख ले ।
जिवणो दोरो है , नावभंवर में , जीव तू चेत ले ।
होमन सुंभजलोराम , भवसागर तिर जाणो है ।।
पूनम की है रात। …….

अज्ञान मिटा दीजो , ज्ञानदे दीजो , भगत राआसरा ।
चरणां में लीजो , दर्शन दे दीजो , हो नाथ म्हारा ।
हो सतसंग में थारी , दैया रतन आजगावे है ।।
पूनम की है रात। …….

prakash mali bhajan. satguru bhajan Video

भजन :- पूनम की है रात
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :-  सतगुरु सायब जी

जरूर पढ़े :-  बिना निवण कुण तिरिया

पिछला लेखआ लौट के आवो जम्भदेव भजन लिरिक्स | aa laut ke aaja jambhdev bhajan lyrics
अगला लेखसत री संगत म्हाने दीजो भजन लिरिक्स | Sat Ri Sangat Mhane dijo bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 + nineteen =