पौ सातम की रात भजन लिरिक्स | po satam ki raat lyrics

2220

पौ सातम की रात भजन लिरिक्स


पौ सातम की रात po satam ki raat lyrics .aaj thane aano hai .guru dev bhajan .jain bhajan lyrics

 ॥ दोहा ॥
संत बड़े परमारथी , शीतल वांरा अंग ।
तपत बुझावे औरों की , दे दे भगतीरंग ॥


~ पौ सातम की रात ~

पौ सातम की रात ,
गुरुवर आज थांने आणो है।
म्हारो भाग जगाणो है ,
पौ सातम की रात ।


मोहन खेड़ा में , धाम गुरुवर रो ,
आवे नित जातरी ।
भाव सूंपूजे , शीश चरणां में ,
गावे थांरी आरती ।
भगतां रो हर काम ,
गुरुवर पार लगाणो है ।
पौ सातम की। ……


पारख कुळ रे मांय , अवतार थे लीनो ,
केसर बाई रा लाडला ।
ऋषभदास जी तो , सम्मान पायो है ,
पिता है आपरा ।
नगर भरतपुर माँय ,
पावन जन्मरो ठिकाणो है ।।
पौ सातम की। ……


जैन शासन में , मन आपरो लागो ,
तपस्वी आप हो ।
साधनाकीनी , गुरुदेवरेशरणे ,
महर्षि आप हो ।
बाल ब्रह्मचारी ,
जीवन आपरो निराळो है ।
पौ सातम की। ……


चार खूटा में , है कीरति थारी ,
नमन है आपने ।
दीन दुखियाँ रा , दुख दूर कर दीजो ,
अरज है आपने ।
आज चरणों में ,
अशोक द्वार थारे आयो है ।
पौ सातम की। ……


जरूर पढ़े :-  गुरु ज्ञानी आया पांवणा

जरूर पढ़े :-  गणपत गरवा ओंपरा रे 

po satam ki raat lyrics jain bhajan lyrics in English 

!! aaj thane aano hai !!

pau saatam kee raat ,
guruvar aajathaanne aano hai.
mhaaro bhaag jagaano hai ,
pau saatam kee raat .


mohan kheda mein , dhaam guruvar ro ,
aave nit jaataree .
bhaav soompooje , sheesh charanaan mein ,
gaave thaanree aaratee .
bhagataan ro har kaam ,
guruvar paar lagaano hai .
pau saatam kee. ……


paarakh kul re maany , avataar the leeno ,
kesar baee ra laadala .
rshabhadaas jee to , sammaan paayo hai ,
pita hai aapara .
nagar bharatapur maany ,
paavan janmaro thikaano hai ..
pau saatam kee. ……


jain shaasan mein , man aaparo laago ,
tapasvee aap ho .
saadhanaakeenee , gurudevaresharane ,
maharshi aap ho .
baal brahmachaaree ,
jeevan aaparo niraalo hai .
pau saatam kee. ……


chaar khoota mein , hai keerati thaaree ,
naman hai aapane .
deen dukhiyaan ra , dukh door kar deejo ,
araj hai aapane .
aaj charanon mein ,
ashok dvaar thaare aayo hai .
pau saatam kee. ……


जरूर पढ़े :-  सतगुरु सायब जी

जरूर पढ़े :-  बिना निवण कुण तिरिया

आज थांने आणो है bhajan Hindi lyrics

!! पौ सातम की रात !!

पौ सातम की रात , गुरुवर आज थांने आणो है।
म्हारो भाग जगाणो है , पौ सातम की रात ।

मोहन खेड़ा में , धाम गुरुवर रो , आवे नित जातरी ।
भाव सूंपूजे , शीश चरणां में , गावे थांरी आरती ।
भगतां रो हर काम , गुरुवर पार लगाणो है ।
पौ सातम की। ……

पारख कुळ रे मांय , अवतार थे लीनो , केसर बाई रा लाडला
ऋषभदास जी तो , सम्मान पायो है , पिता है आपरा ।
नगर भरतपुर माँय , पावन जन्मरो ठिकाणो है ।।
पौ सातम की। ……

जैन शासन में , मन आपरो लागो , तपस्वी आप हो ।
साधनाकीनी , गुरुदेवरेशरणे , महर्षि आप हो ।
बाल ब्रह्मचारी , जीवन आपरो निराळो है ।
पौ सातम की। ……

चार खूटा में , है कीरति थारी , नमन है आपने ।
दीन दुखियाँ रा , दुख दूर कर दीजो , अरज है आपने ।
आज चरणों में , अशोक द्वार थारे आयो है ।
पौ सातम की। ……

guru dev bhajan .jain bhajan lyrics Video

भजन :- पौ सातम की रात
गायक :- विपिन पोरवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :-  दलाली हीरा लालन की

जरूर पढ़े :- गुरुदेव दया करके

पिछला लेखगुरु ज्ञानी आया पांवणा भजन लिरिक्स | guru gyani aaya pawna bhajan lyrics
अगला लेखआ लौट के आवो जम्भदेव भजन लिरिक्स | aa laut ke aaja jambhdev bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें