आवणो पड़ेला सतगुरु आवणो पड़ेला भजन लिरिक्स | aavno padela satguru bhajan lyrics

1494

आवणो पड़ेला सतगुरु आवणो पड़ेला भजन लिरिक्स

आवणो पड़ेला सतगुरु आवणो पड़ेला. aavno padela satguru. आज री सत्संग में थाने आवणो पड़ेला. shyam paliwal ke bhajan. satguru bhajan

 ॥ दोहा ॥ 
गुरुगोविन्द दोउ खड़े , किनके लागूं पाय ।
बलिहारीगुरु आपने , गोविन्द दिया मिलाय ॥


~ आवणो पड़ेला सतगुरु ~

आवणो पड़ेला सतगुरु ,
आवणो पड़ेला ।
आजरी सतसंग में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥


पहला जुगां में ,
राजा प्रहलाद आया ।
पाँच करोड़ ,
तपसी तारणा पड़ेला ।।
आजरी जागन में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……


दूजा जुगां में ,
राजा हरीचन्द आया ।
सात करोड़ ,
तपसी तारणा पड़ेला ॥
आजरी जागन में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……


तीजारे जुगां में ,
राजा जेठल आया ।
नव रे करोड़ ,
तपसी तारणा पड़ेला ।
आजरी जागन में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……


चौथा जुगां में ,
राजा बलिचन्द आया ।
बारह करोड़ ,
तपसी तारणा पड़ेला ।
आजरी जागन में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……


चार जुगोंरा ,
मंगळ रूपां दे जीगावे ।
थाळी माँहि ,
बाग लगावणो पड़ेला ॥
आजरी जागन में थाने ,
आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……


Read Also:- गुरुजी बिना कौन माने प्रेम जल पावे

Read Also:- एकण बार आइजो सतगुरु

aavno padela satguru bhajan english lyrics

!! aaj ri satsang me thane aavno padela !!

aavano padela satguru
aavano padela .
aajaree satasang mein thaane ,
aavano padela .


pahala jugaan mein ,
raaja prahalaad aaya .
paanch karod ,
tapasee taarana padela ..
aajaree jaagan mein thaane ,
aavano padela .
aavano padela. ……


dooja jugaan mein ,
raaja hareechand aaya .
saat karod ,
tapasee taarana padela .
aajaree jaagan mein thaane ,
aavano padela .
aavano padela. ……


teejaare jugaan mein ,
raaja jethal aaya .
nav re karod ,
tapasee taarana padela .
aajaree jaagan mein thaane ,
aavano padela .
aavano padela. ……


chautha jugaan mein ,
raaja balichand aaya .
baarah karod ,
tapasee taarana padela .
aajaree jaagan mein thaane ,
aavano padela .
aavano padela. ……


chaar jugonra ,
mangal roopaan de jeegaave .
thaalee maanhi ,
baag lagaavano padela .
aajaree jaagan mein thaane ,
aavano padela .
aavano padela. ……


Read Also:- सतगुरु मिळता जाइजो जी

Read Also:-  संग चढे वीर हनुमान 

आज री सत्संग में थाने आवणो पड़ेला Bhajan Hindi Lyrics

॥ आवणो पड़ेला सतगुरु ॥

आवणो पड़ेला सतगुरु , आवणो पड़ेला ।
आजरी सतसंग में थाने , आवणो पड़ेला ॥

पहला जुगां में ,राजा प्रहलाद आया ।
पाँच करोड़ ,तपसी तारणा पड़ेला ।।
आजरी जागन में थाने , आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……

दूजा जुगां में ,राजा हरीचन्द आया ।
सात करोड़ ,तपसी तारणा पड़ेला ॥
आजरी जागन में थाने , आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……

तीजारे जुगां में ,राजा जेठल आया ।
नव रे करोड़ ,तपसी तारणा पड़ेला ।
आजरी जागन में थाने , आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……

चौथा जुगां में ,राजा बलिचन्द आया ।
बारह करोड़ ,तपसी तारणा पड़ेला ।
आजरी जागन में थाने , आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……

चार जुगोंरा ,मंगळ रूपां दे जीगावे ।
थाळी माँहि ,बाग लगावणो पड़ेला ॥
आजरी जागन में थाने , आवणो पड़ेला ॥
आवणो पड़ेला। ……

shyam paliwal ke bhajan. satguru bhajan video

भजन :- आवणो पड़ेला सतगुरु
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- निज मन्दिरिया में रमता पधारो

Read Also:- गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई 

पिछला लेखगुरुजी बिना कौन माने प्रेम जल पावे भजन लिरिक्स | guru bina kon prem jal pave bhajan lyrics
अगला लेखगुरुदेव दया करके भजन लिरिक्स | gurudev daya karke bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 × five =