गाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए भजन लिरिक्स | gadi mari sidhi runija jaaye bhajan ,ramdevji bhajan lyrics

2709

गाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए भजन लिरिक्स

गाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए भजन लिरिक्स ramdevji bhajan, ramdev ji ka bhajan, baba ramdev ji ka bhajan

 ~ गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई ~

गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई ,
ज्यामे बैठ चलो मेरे भाई। २


ना में लेउ भाड़ो किरायों ,
ना मजदूरी मेरा भाई। २
इण गाड़ी में वो नर जावे ,
जिण ने बाबो बुलाई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..


इण गाड़ी में ना बेलिया ,
ना घोडा मेरा भाई। २
धर्मी नर गोता नहीं खावे ,
पापी पूछे नाई।
गाड़ी मारी सीधी। …..


इण गाड़ी में भूख लगे ना ,
नाही प्यास मेरे भाई। २
तन की सूद बुद सब भुलावे ,
फ़िकर नहीं मेरा भाई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..


इण गाड़ी में लाछा सुगना ,
बैठी डाली बाई। २
हरजी भाटी चवर ढुलावे ,
ज्यारा नाम होया जग माई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..


साची बात बताई पारासर ,
नर दल मेरा भाई। २
गलती वे तो माफ़ी दीज्यो ,
गावे नरेश भाई। २

गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई ,
ज्यामे बैठ चलो मेरे भाई। २


Read Also:- सतगुरु मिले तो बाता में करा ये

gadi mari sidhi runija jaaye bhajan English Lyrics

 !! gaadi mari sidhi runicha jai !!

gadi maari sidhi runicha jai ,
jyame beth jalo mera bhai .2


na mein leu bhaado kiraayon ,
na majadooree mera bhaee. 2
in gaadee mein vo nar jaave ,
jin ne baabo bulaee. 2
gadi maari sidhi …..


in gaadee mein na beliya ,
na ghoda mera bhaee. 2
dharmee nar gota nahin khaave ,
paapee poochhe naee.
gaadi mari sidhi …..


in gaadee mein bhookh lage na ,
naahee pyaas mere bhaee. 2
tan kee sood bud sab bhulaave ,
fikar nahin mera bhaee. 2
gaadi mari sidhi …..


in gaadee mein laachha sugana ,
baithee daalee baee. 2
harajee bhaatee chavar dhulaave ,
jyaara naam hoya jag maee. 2
gaadi mari sidhi …..


saachee baat bataee paaraasar ,
nar dal mera bhaee. 2
galatee ve to maafee deejyo ,
gaave naresh bhaee. 2

gaadi maari sidhi runicha jai ,
jyame beth jalo mera bhai .2


Read Also:-उमेदा माने लागी सा सतगुरु मिलबा की

Read Also:- बनजारी ये हँस हँस बोल

hindi lyrics gadi mari sidhi runija jaaye bhajan

!! गाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए !!

गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई ,
ज्यामे बैठ चलो मेरे भाई। २

ना में लेउ भाड़ो किरायों ,ना मजदूरी मेरा भाई। २
इण गाड़ी में वो नर जावे ,जिण ने बाबो बुलाई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..

इण गाड़ी में ना बेलिया ,ना घोडा मेरा भाई। २
धर्मी नर गोता नहीं खावे ,पापी पूछे नाई।
गाड़ी मारी सीधी। …..

इण गाड़ी में भूख लगे ना ,नाही प्यास मेरे भाई। २
तन की सूद बुद सब भुलावे ,फ़िकर नहीं मेरा भाई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..

इण गाड़ी में लाछा सुगना ,बैठी डाली बाई। २
हरजी भाटी चवर ढुलावे ,ज्यारा नाम होया जग माई। २
गाड़ी मारी सीधी। …..

साची बात बताई पारासर ,नर दल मेरा भाई। २
गलती वे तो माफ़ी दीज्यो ,गावे नरेश भाई। २

गाड़ी मारी सीधी रूणिचा जाई ,
ज्यामे बैठ चलो मेरे भाई। २

gadi re mari sidhi runicha jai Bhajan Video

भजन :- गाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए
गायक :- नरेश प्रजापत
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- ल्यादे रे ल्यादे सरजीवन बुटी ल्यादे

Read Also:- चौसठ जोगनी भजन लिरिक्स

पिछला लेखसंतो रे मुख पर बरसे नूर राज मोरे सैयां रे भजन लिरिक्स | satguru mile to bata me kara bhajan lyrics,satguru bhajan
अगला लेखनिज मंदरिया में रमता पधारो गणपति भजन लिरिक्स | nij mandiriya mein ramta padharo ganpati bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

8 − six =