संतो रे मुख पर बरसे नूर राज मोरे सैयां रे भजन लिरिक्स | satguru mile to bata me kara bhajan lyrics,satguru bhajan

5627

सतगुरु मिले तो बता मैं करा जी भजन लिरिक्स

संतो रे मुख पर बरसे नूर राज मोरे सैयां रे सतगुरु मिले तो बता मैं करा जी भजन लिरिक्स satguru mile to bata me kara, satguru bhajan satguru ka bhajan

।। दोहा।।
गुरु लोभ शीष लालची ,दोनों खेले दांव।
दोनों बूड़े बापु रे ,चढ़ी पाथर की नाव।।


 ~ सतगुरु मिले तो बाता में करा ~

संतो रे मुख पर बरसे नूर।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २


नदियों रे आगे नाळा क्या करे ये ,
सावन रे पेली सुख जाय।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……


सूरा रे आगे कायर क्या करे ये। २
भीड़ता ही पेली भग जाय।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……


पूरा गुरा रा लीजिये वारणा ये। २
अगुरु सु अलगा रिज्यो दूर।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……


दास अखोजी विनती कर रिया ये। २
संता रो अमरा पुर में वास।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २


संतो रे मुख पर बरसे नूर।
राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २


Read Also:- उमेदा माने लागी सा सतगुरु मिलबा की

Read Also:- भरोसे आपके चाले सतगुरु मारी नाव

santo re mukh par barse noor Bhajan English Lyrics

!! satguru mile to bata me kara !!

santo re mukh par barase noor.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2


nadiyon re aage naala kya kare ye ,
saavan re pelee sukh jaay.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2
santo re mukh. ……


soora re aage kaayar kya kare ye. 2
bheedata hee pelee bhag jaay.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2
santo re mukh. ……


poora gura ra leejiye vaarana ye. 2
aguru su alaga rijyo door.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2
santo re mukh. ……


daas akhojee vinatee kar riya ye. 2
santa ro amara pur mein vaas.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2


santo re mukh par barase noor.
raaj moree saiya ye ,
sataguru mile to baata mein kara ye. 2


Read Also:- बनजारी ये हँस हँस बोल

Read Also:- मालिक लेखा पूरा लेसी

Hindi Lyrics satguru mile to bata me kara Bhajan 

 ।। सतगुरु मिले तो बाता में करा ये ।।

संतो रे मुख पर बरसे नूर।राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २

नदियों रे आगे नाळा क्या करे ये ,सावन रे पेली सुख जाय।
राज मोरी सैया ये ,सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……

सूरा रे आगे कायर क्या करे ये। २भीड़ता ही पेली भग जाय।
राज मोरी सैया ये ,सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……

पूरा गुरा रा लीजिये वारणा ये। २अगुरु सु अलगा रिज्यो दूर।
राज मोरी सैया ये ,सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २
संतो रे मुख। ……

दास अखोजी विनती कर रिया ये। २संता रो अमरा पुर में वास।
राज मोरी सैया ये ,सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २

संतो रे मुख पर बरसे नूर।राज मोरी सैया ये ,
सतगुरु मिले तो बाता में करा ये। २

Santo re mukh par barse noor Bhajan Video

भजन :- सतगुरु मिले तो बाता में करा ये
गायक :- मोहिनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- कौन किसी का मात पिता है

Read Also:- गुरु देव जगावे सुतोडा जागो

पिछला लेखभरोसे आपके चाले सतगुरु मारी नाव भजन लिरिक्स | bharose aapke chale satguru mari nav bhajan lyrics
अगला लेखगाड़ी रे मारी सीधी रुणिचा जाए भजन लिरिक्स | gadi mari sidhi runija jaaye bhajan ,ramdevji bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × 4 =