बिनजारी हस हस बोल बाता थारी रह जासी भजन लिरिक्स | binjari has has bol bhajan lyrics

5329

बिनजारी हस हस बोल बाता थारी रह जासी भजन लिरिक्स

बिनजारी हस हस बोल बाता थारी रह जासी भजन लिरिक्स binjari has has bol bata thari re jasi neeta nayak bhajan

।। दोहा ।।
जिण घर हरि कीर्तन नहीं , नहीं संत मेहमान।
उण घर जमड़ा दे गया , जीवत धुके मसाण।


 ।।बनजारी ये हँस हँस बोल।।

बनजारी ये हँस हँस बोल ,
प्यारी प्यारी बोल।
बाता थारी रह झासी रे।
मने परायी मत जाण ,
बाता थारी रह जासी।


कंठी माला काठ की रे ,
ज्यामे रेशम सूत।
सूत बिचारा क्या करे ,
ज्याने कटाण वाला कबूत।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


रामा थारे बाग़ में रे ,
लाम्बा पेड़ खजूर।
चढ़े तो पाँव फिसरे ,
पडे तो चकना चूर।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


जैसे चूड़ी कांच की रे ,
वैसे नर संग देह।
ओ जतन करा दू साव जी ,
थोड़ो हरी भजना में रेह।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


पत्ता टुटा डाल से रे ,
ले गई पवन उड़ाई।
अब के बिछड़े ना मिले रे ,
दूर पड़े रे जाय।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


काल पड़े भजियो नहीं रे ,
कियो ने हरी सु हेत।
अब पछताये होसी क्या ,
जब चिड़िया चुग गई खेत।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


बाळद थारे नद नहीं रे ,
सांड लग गयो धार।
रामानंद रा बन कबीरा ,
तू बेथ मोटा पाठ।
बाता थारी रह जासी।
बनजारी ये…….


Read Also:- मारा सांवरिया सिरमोर 

Read Also:- मालिक लेखा पूरा लेसी

binjari has has bol Bhajan English Lyrics

!! bata thari re jasi !!

banajaaree ye hans hans bol ,
pyaaree pyaaree bol.
baata thaaree rah jhaasee re.
mane paraayee mat jaan ,
baata thaaree rah jaasee.


kanthee maala kaath kee re ,
jyaame resham soot.
soot bichaara kya kare ,
jyaane kataan vaala kaboot.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


raama thaare baag mein re ,
laamba ped khajoor.
chadhe to paanv phisare ,
pade to chakana choor.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


jaise choodee kaanch kee re ,
vaise nar sang deh.
o jatan kara doo saav jee ,
thodo haree bhajana mein reh.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


patta tuta daal se re ,
le gaee pavan udaee.
ab ke bichhade na mile re ,
door pade re jaay.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


kaal pade bhajiyo nahin re ,
kiyo ne haree su het.
ab pachhataaye hosee kya ,
jab chidiya chug gaee khet.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


baalad thaare nad nahin re ,
saand lag gayo dhaar.
raamaanand ra ban kabeera ,
too beth mota paath.
baata thaaree rah jaasee.
banajaaree ye…….


Read Also:- कौन किसी का मात पिता है

Read Also:- गुरु देव जगावे सुतोडा जागो

binjari has has bol Bhajan Hindi Lyrics

।।बनजारी ये हँस हँस बोल।।

बनजारी ये हँस हँस बोल ,प्यारी प्यारी बोल।
बाता थारी रह झासी रे।
मने परायी मत जाण ,बाता थारी रह जासी।

कंठी माला काठ की रे ,ज्यामे रेशम सूत।
सूत बिचारा क्या करे ,ज्याने कटाण वाला कबूत।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

रामा थारे बाग़ में रे ,लाम्बा पेड़ खजूर।
चढ़े तो पाँव फिसरे ,पडे तो चकना चूर।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

जैसे चूड़ी कांच की रे ,वैसे नर संग देह।
ओ जतन करा दू साव जी ,थोड़ो हरी भजना में रेह।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

पत्ता टुटा डाल से रे ,ले गई पवन उड़ाई।
अब के बिछड़े ना मिले रे ,दूर पड़े रे जाय।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

काल पड़े भजियो नहीं रे ,कियो ने हरी सु हेत।
अब पछताये होसी क्या ,जब चिड़िया चुग गई खेत।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

बाळद थारे नद नहीं रे ,सांड लग गयो धार।
रामानंद रा बन कबीरा ,तू बेथ मोटा पाठ।
बाता थारी रह जासी।बनजारी ये…….

neeta nayak bhajan Video

भजन :- बिणजारी हस हस बोल
गायक :- नीता नायक
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- वारी जाऊ रे बलिहारी जाऊ रे

Read Also: सुख थोड़ा दुःख घणा जगत में

पिछला लेखमालिक लेखा पूरा लेसी भजन लिरिक्स | malik lekha pura lesi fark chale na rai ka sanwarmal saini bhajan
अगला लेखउमेदा माने लागी सा सतगुरु मिलबा की भजन लिरिक्स | umedi mane lagi satguru milba ki bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × 2 =