वारी जाऊं रे बलिहारी जाऊ रे भजन लिरिक्स | vari jau re gura balihari jau re anil nagori bhajan

84657

वारी जाऊं रे बलिहारी जाऊ रे भजन लिरिक्स

वारी जाऊं रे बलिहारी जाऊ रे  satguru aangan aaya main wari jau vari jau re gura balihari jau re anil nagori bhajan

।। दोहा ।।
सतसंगत घर घर नहीं , नहीं घर घर गणराज।
सिंहन का टोला नहीं ,नहीं चन्दन का बाग़।


~ वारी जाऊ रे बलिहारी जाऊ रे ~

वारी जाऊ रे गुरा ,
बलिहारी जाऊ रे।
मारा सतगुरु आंगन आया।
वारी जाऊ रे।


सतगुरु आँगन आया ,
में गंगा गोमती नाया।
मारी निर्मल हो गई काया।
में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..


सतगुरु दर्शन दीना ,
मारा भाग उदय कर दीना।
मारा करम भरम सब छीना।
में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..


सखिया मिल कर आओ ,
केसर रा तिलक लगाओ।
गुरु देव ने बधाओ।
में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..


सत्संग बन गई भारी ,
थे गाओ मंगला चारी।
मारी खुली ह्रदय री बारी।
में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..


दास नारायण जस गावे ,
चरणा में शीश झुकावे।
मारो बेड़ो पार लगावो।
में वारी जाऊ रे।


वारी जाऊ रे गुरा ,
बलिहारी जाऊ रे।
मारा सतगुरु आंगन आया।
वारी जाऊ रे।


Read Also:- सुख थोड़ा दुःख घणा जगत में

Read Also:- बजरंग बाला द्रोणागिरी जाजो जी

vari jau re gura balihari jau re Bhajan English Lyrics

!! satguru aangan aaya main wari jau !!

vaaree jaoo re gura ,
balihaaree jaoo re.
maara sataguru aangan aaya.
vaaree jaoo re.


sataguru aangan aaya ,
mein ganga gomatee naaya.
maaree nirmal ho gaee kaaya.
mein vaaree jaoo re.
vaaree jaoo re gura. …..


sataguru darshan deena ,
maara bhaag uday kar deena.
maara karam bharam sab chheena.
mein vaaree jaoo re.
vaaree jaoo re gura. …..


sakhiya mil kar aao ,
kesar ra tilak lagao.
guru dev ne badhao.
mein vaaree jaoo re.
vaaree jaoo re gura. …..


satsang ban gaee bhaaree ,
the gao mangala chaaree.
maaree khulee hraday ree baaree.
mein vaaree jaoo re.
vaaree jaoo re gura. …..


daas naaraayan jas gaave ,
charana mein sheesh jhukaave.
maaro bedo paar lagaavo.
mein vaaree jaoo re.


vaaree jaoo re gura ,
balihaaree jaoo re.
maara sataguru aangan aaya.
vaaree jaoo re.


Read Also:- आवो भेरूजी आवो भेरूजी

Read Also:- बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी

vari jau re gura balihari jau re Bhajan Hindi Lyrics

।।वारी जाऊ रे बलिहारी जाऊ रे।।

वारी जाऊ रे गुरा ,बलिहारी जाऊ रे।
मारा सतगुरु आंगन आया। वारी जाऊ रे।

सतगुरु आँगन आया ,में गंगा गोमती नाया।
मारी निर्मल हो गई काया। में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..

सतगुरु दर्शन दीना ,मारा भाग उदय कर दीना।
मारा करम भरम सब छीना। में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..

सखिया मिल कर आओ ,केसर रा तिलक लगाओ।
गुरु देव ने बधाओ। में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..

सत्संग बन गई भारी ,थे गाओ मंगला चारी।
मारी खुली ह्रदय री बारी। में वारी जाऊ रे।
वारी जाऊ रे गुरा। …..

दास नारायण जस गावे ,चरणा में शीश झुकावे।
मारो बेड़ो पार लगावो। में वारी जाऊ रे।

वारी जाऊ रे गुरा ,बलिहारी जाऊ रे।
मारा सतगुरु आंगन आया। वारी जाऊ रे।

वारी जाऊ रे गुरा बलिहारी जाऊ रे Bhajan Video

भजन :- वारी जाऊ रे बलिहारी जाऊ रे
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- मारा सांवरिया सिरमोर

Read Also:- अंजनी माँ तेरा लाला बड़ा मतवाला

पिछला लेखसुख थोड़ा दुख घणा जगत में भजन लिरिक्स | sukh thoda dukh ghana jagat me duniya dukhi phire rani lyrics
अगला लेखगुरुदेव जगावे सु तोड़ा जागो भजन लिरिक्स | gurudev jagave sutoda jago guru dev bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eight − 5 =