मारा सांवरिया सिरमोर बंद दरवाजा खोल भजन लिरिक्स | mara sawariya sirmour lyrics sanwariya seth ka bhajan

3588

मारा सांवरिया सिरमोर बंद दरवाजा खोल भजन लिरिक्स

मारा सांवरिया सिरमोर बंद दरवाजा खोल भजन लिरिक्स mara sawariya sirmour lyrics tara bandh darwaza khol sanwariya seth ka bhajan

।। दोहा ।।
राधा तू बड़भागिनी , कौन तपस्या किन।
तीन लोक तारण तिरण , सो है तेरे आधीन।


~ मारा सांवरिया सिरमोर ~

मारा सांवरिया सिरमोर ,
थारा बंद दरवाजा खोल।
ओ माखन चोर मिश्री चोर ,
गलियन गलियन शोर।
मंडपिया वाला श्याम धनी ,
तू हसकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। …..


कलयुग में तीर्थ है मोटो ,
मारा श्याम धनी तू है मोटो।
कोई नहीं है मारो बाबा ,
ई दुनिया रे माय।
तू बतडी नैया ने तारो ,
सांवरिया जी श्याम।
मारा सांवरिया। ….


भक्ता ने लागो थे प्यारा ,
कलयुग में परचा है न्यारा।
अँधा ने आख्या देवो ,
लूला ने देवो पाँव।
मंडपिया वाला श्यामधनी ,
तू अब तो पलक खोल।
मारा सांवरिया। ….


रोता ने हसता तू किना ,
दुखिया रा दुखड़ा तू लीना।
दुखिया रा दातार ,
सांवरा मारे सामो नाळ।
भक्ता रा दातार मासु ,
एकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। ….


भक्ता रे कारण तू आवे ,
सूरत रे थारी मन भावे।
भक्त करी है अरज विनती ,
थारा चरणा माय।
भक्ता रा दातार मासु ,
एकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। ….


मारा सांवरिया सिरमोर ,
थारा बंद दरवाजा खोल।
ओ माखन चोर मिश्री चोर ,
गलियन गलियन शोर।
मंडपिया वाला श्याम धनी ,
तू हसकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। …..


Read Also:- अंजनी माँ तेरा लाला बड़ा मतवाला

Read Also:- सांवरिया सेठ दे दे

mara sawariya sirmour lyrics

!! sanwariya seth ka bhajan !!

maara saanvariya siramor ,
thaara band daravaaja khol.
o maakhan chor mishree chor ,
galiyan galiyan shor.
mandapiya vaala shyaam dhanee ,
too hasakar mukhade bol.
maara saanvariya. …..


kalayug mein teerth hai moto ,
maara shyaam dhanee too hai moto.
koee nahin hai maaro baaba ,
ee duniya re maay.
too batadee naiya ne taaro ,
saanvariya jee shyaam.
maara saanvariya. ….


bhakta ne laago the pyaara ,
kalayug mein paracha hai nyaara.
andha ne aakhya devo ,
loola ne devo paanv.
mandapiya vaala shyaamadhanee ,
too ab to palak khol.
maara saanvariya. ….


rota ne hasata too kina ,
dukhiya ra dukhada too leena.
dukhiya ra daataar ,
saanvara maare saamo naal.
bhakta ra daataar maasu ,
ekar mukhade bol.
maara saanvariya. ….


bhakta re kaaran too aave ,
soorat re thaaree man bhaave.
bhakt karee hai araj vinatee ,
thaara charana maay.
bhakta ra daataar maasu ,
ekar mukhade bol.
maara saanvariya. ….


maara saanvariya siramor ,
thaara band daravaaja khol.
o maakhan chor mishree chor ,
galiyan galiyan shor.
mandapiya vaala shyaam dhanee ,
too hasakar mukhade bol.
maara saanvariya. …..


Read Also:- छोरिया गावो बजावो गढ की गुजरिया

Read Also:- आवो भेरूजी आवो भेरूजी

थारा बंद दरवाजा खोल Bhajan Hindi Lyrics

।। मारा सांवरिया सिरमोर ।।

मारा सांवरिया सिरमोर ,थारा बंद दरवाजा खोल।
ओ माखन चोर मिश्री चोर ,गलियन गलियन शोर।
मंडपिया वाला श्याम धनी ,तू हसकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। …..

कलयुग में तीर्थ है मोटो ,मारा श्याम धनी तू है मोटो।
कोई नहीं है मारो बाबा ,ई दुनिया रे माय।
तू बतडी नैया ने तारो ,सांवरिया जी श्याम।
मारा सांवरिया। ….

भक्ता ने लागो थे प्यारा ,कलयुग में परचा है न्यारा।
अँधा ने आख्या देवो ,लूला ने देवो पाँव।
मंडपिया वाला श्यामधनी ,तू अब तो पलक खोल।
मारा सांवरिया। ….

रोता ने हसता तू किना ,दुखिया रा दुखड़ा तू लीना।
दुखिया रा दातार ,सांवरा मारे सामो नाळ।
भक्ता रा दातार मासु ,एकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। ….

भक्ता रे कारण तू आवे ,सूरत रे थारी मन भावे।
भक्त करी है अरज विनती ,थारा चरणा माय।
भक्ता रा दातार मासु ,एकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। ….

मारा सांवरिया सिरमोर ,थारा बंद दरवाजा खोल।
ओ माखन चोर मिश्री चोर ,गलियन गलियन शोर।
मंडपिया वाला श्याम धनी ,तू हसकर मुखड़े बोल।
मारा सांवरिया। …..

थारा बंद दरवाजा खोल Bhajan Hindi Lyrics

भजन :- मारा सांवरिया सिरमोर
गायक :- जगदीश वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- हर घर में रावण बैठा इतने राम कहा से लाऊ

Read Also:- बोल सुवा राम राम

पिछला लेखअंजनी माँ तेरा लाला तो बड़ा मतवाला भजन लिरिक्स | anjani maa tera lala to bada matwala hanuman ji bhajan lyrics
अगला लेखबजरंग बाला द्रोणागिरी जा जो सा भजन लिरिक्स | anjani ke lala dronagiri jajo ji

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 − one =