गांव बजाओ गढ़ की गुजरिया नारायण आया पावणा भजन लिरिक्स | choriya mari gao bajao narayan aaya pawna bhajan

3247

गांव बजाओ गढ़ की गुजरिया नारायण आया पावणा भजन लिरिक्स

गांव बजाओ गढ़ की गुजरिया नारायण आया पावणा भजन लिरिक्स choriya mari gao bajao narayan aaya pawna bhajan

~ गावो बजावो गढ की गुजरिया ~

छोरिया मारी गावो बजावो ,
गढ की गुजरिया।
मारा नारायण का गावो मंगला चार ,
नारायण झूले पालणे।


छोरिया मारी जावो ,
कुमारिया ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी के कलस पुराय ,
नारायण आया पावणा।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी जावो ,
मालिडा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा नारायण के हार बनाय।
नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी जावो ,
जोशीड़ा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी का नाम कड़ाय।
नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी जावो ,
सहेलिया हेला पाड़ज्यो।
मारा नारायण का गावा मंगला चार।
नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी जावो ,
ढोलिडा ने हेला पाड़ज्यो।
घड़कोटा में नाच नचाय।
नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी जावो ,
सोनिडा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी के छतर बनाय।
नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……


नारायण गाया बजाया,
ने होरा राखज्यो।
थारा चरणा माई गावा मंगला चार।
नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……


छोरिया मारी गावो बजावो ,
गढ की गुजरिया।
मारा नारायण का गावो मंगला चार ,
नारायण झूले पालणे।


Read Also:- आवो भेरूजी आवो भेरूजी

Read Also:- हर घर में रावण बैठा इतने राम कहा से लाऊ

choriya mari gao bajao Bhajan English Lyrics

!! narayan aaya pawna !!

chhoriya maaree gaavo bajaavo ,
gadh kee gujariya.
maara naaraayan ka gaavo mangala chaar ,
naaraayan jhoole paalane.


chhoriya maaree jaavo ,
kumaariya ne hela paadajyo.
maara devadhanee ke kalas puraay ,
naaraayan aaya paavana.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree jaavo ,
maalida ne hela paadajyo.
maara naaraayan ke haar banaay.
naaraayan jhoole paalane.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree jaavo ,
josheeda ne hela paadajyo.
maara devadhanee ka naam kadaay.
naaraayan jhoole paalane.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree jaavo ,
saheliya hela paadajyo.
maara naaraayan ka gaava mangala chaar.
naaraayan khele chauk mein.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree jaavo ,
dholida ne hela paadajyo.
ghadakota mein naach nachaay.
naaraayan jhoole paalane.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree jaavo ,
sonida ne hela paadajyo.
maara devadhanee ke chhatar banaay.
naaraayan khele chauk mein.
chhoriya maaree. ……


naaraayan gaaya bajaaya,
ne hora raakhajyo.
thaara charana maee gaava mangala chaar.
naaraayan khele chauk mein.
chhoriya maaree. ……


chhoriya maaree gaavo bajaavo ,
gadh kee gujariya.
maara naaraayan ka gaavo mangala chaar ,
naaraayan jhoole paalane.


Read Also:- बोल सुवा राम राम

Read Also:- बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी

नारायण आया पावणा लिरिक्स In Hindi

।।छोरिया गावो बजावो गढ की गुजरिया।।

छोरिया मारी गावो बजावो ,गढ की गुजरिया।
मारा नारायण का गावो मंगला चार ,नारायण झूले पालणे।

छोरिया मारी जावो ,कुमारिया ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी के कलस पुराय ,नारायण आया पावणा।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी जावो ,मालिडा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा नारायण के हार बनाय। नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी जावो ,जोशीड़ा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी का नाम कड़ाय। नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी जावो ,सहेलिया हेला पाड़ज्यो।
मारा नारायण का गावा मंगला चार। नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी जावो ,ढोलिडा ने हेला पाड़ज्यो।
घड़कोटा में नाच नचाय। नारायण झूले पालणे।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी जावो ,सोनिडा ने हेला पाड़ज्यो।
मारा देवधनी के छतर बनाय। नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……

नारायण गाया बजाया,ने होरा राखज्यो।
थारा चरणा माई गावा मंगला चार। नारायण खेले चौक में।
छोरिया मारी। ……

छोरिया मारी गावो बजावो ,गढ की गुजरिया।
मारा नारायण का गावो मंगला चार ,नारायण झूले पालणे।

narayan aaya pawna bhajan Video

भजन :- नारायण आया पावणा
गायक :- नरेश प्रजापति
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- ल्यादे रे ल्यादे सरजीवन बुटी ल्यादे

Read Also:- संता री संगत सायरा बड़भागी नर पावे

पिछला लेखआवो भेरूजी आवो भेरूजी भजन लिरिक्स | aao bheruji aao bheruji Bhajan Lyrics
अगला लेखसांवरिया सेठ दे दे भजन लिरिक्स | sanwariya seth de de Bhajan hindi Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

nineteen + twenty =