बोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे भजन लिरिक्स | bol suva ram ram mithi mithi vani re bhajan lyrics

1401

बोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे भजन लिरिक्स

बोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे bol suva ram ram mithi mithi vani re bhajan lyrics. hindi bhajan with lyrics

~ बोल सुवा राम राम ~

बोल सुवा राम राम ,
मीठी मीठी वाणी रे।२।


सोने के रे तार सुवा ,
पिंजरों बनाऊ रे।
पिंजरे मोतीड़ा री ,
जालरी लगाऊ रे।
बोल सुवा। …..


घिरत मिठाई मेवा ,
लापसी जिमाऊ रे।
आवडे रो रस तने ,
घोल घोल पाऊ रे।
बोल सुवा। …..


चंपा की रे डाल सुवा ,
हिन्दोडो घलाऊ रे।
हिन्दोडे बिठा के तने ,
हाथ सु झुलाऊ रे।
बोल सुवा। …..


पगलिया रे माई तने ,
पजड़िया पहनाऊ रे।
मीरा गिरधारी सरने ,
आया सुख पाऊ रे।
बोल सुवा। …..


बोल सुवा राम राम ,
मीठी मीठी वाणी रे।२।


Read Also:- बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी 

Read Also:- ल्यादे रे ल्यादे सरजीवन बुटी ल्यादे

English Lyrics Bol Suva RAm Ram Bhajan

!! बोल सुवा मीठी मीठी वाणी रे !!

bol suva raam raam ,
meethee meethee vaanee re.2.


sone ke re taar suva ,
pinjaron banaoo re.
pinjare moteeda ree ,
jaalaree lagaoo re.
bol suva. …..


ghirat mithaee meva ,
laapasee jimaoo re.
aavade ro ras tane ,
ghol ghol paoo re.
bol suva. …..


champa kee re daal suva ,
hindodo ghalaoo re.
hindode bitha ke tane ,
haath su jhulaoo re.
bol suva. …..


pagaliya re maee tane ,
pajadiya pahanaoo re.
meera giradhaaree sarane ,
aaya sukh paoo re.
bol suva. …..


bol suva raam raam ,
meethee meethee vaanee re.2.


Read Also:- संता री संगत सायरा बड़भागी नर पावे

Read Also:- दुनिया चले न श्री राम के बिना

Hindi Lyrics बोल सुवा मीठी मीठी वाणी रे Bhajan

।। bol suva ram ram ।।

बोल सुवा राम राम ,मीठी मीठी वाणी रे।२।

सोने के रे तार सुवा ,पिंजरों बनाऊ रे।
पिंजरे मोतीड़ा री ,जालरी लगाऊ रे।
बोल सुवा। …..

घिरत मिठाई मेवा ,लापसी जिमाऊ रे।
आवडे रो रस तने ,घोल घोल पाऊ रे।
बोल सुवा। …..

चंपा की रे डाल सुवा ,हिन्दोडो घलाऊ रे।
हिन्दोडे बिठा के तने ,हाथ सु झुलाऊ रे।
बोल सुवा। …..

पगलिया रे माई तने ,पजड़िया पहनाऊ रे।
मीरा गिरधारी सरने ,आया सुख पाऊ रे।
बोल सुवा। …..

बोल सुवा राम राम ,मीठी मीठी वाणी रे।२।

 Bol Suva Ram RAm bhajan video hindi bhajan with lyrics

भजन :- बोल सुवा राम राम
गायक :- सीमा मिश्रा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- हनुमान तुम्हारा क्या कहना

Read Also:- अरे रे मेरी जान है राधा

पिछला लेखबोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी भजन लिरिक्स | bole mera satguru amritvani Bhajan Lyrics
अगला लेखहर घर में रावण बैठा इतने राम कहां से लाऊं भजन | har ghar mein ravan baitha itne ram kahan se laun Bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven − three =