बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी भजन लिरिक्स | bole mera satguru amritvani Bhajan Lyrics

1470

बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी भजन लिरिक्स

बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी भजन लिरिक्स bole mera satguru amritvani satguru ka bhajan prakash mali bhajan Lyrics

 ~ बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी ~

बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी ,
दुधा रा दूध पानी रा पानी। २।


रात नहीं निंद्रा चैन नहीं मन में ,
लागी मारे चोट सबद री तन में। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..


सतगुरु पुष्प ने में हु भंवरा ,
हरी ने भजे ज्यारो काई लेवे जमड़ा। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..


सतगुरु वेद खलक सब रोगी ,
हरी ने भजे ज्यारी काया निरोगी। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..


कहेत कबीर सुणो भाई संतो ,
कंठ ह्रदय में बिठाया संतो। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..


बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी ,
दुधा रा दूध पानी रा पानी। २।


Read Also:- ल्यादे रे ल्यादे सरजीवन बुटी ल्यादे 

Read Also:- संता री संगत सायरा बड़भागी नर पावे

English Lyrics bole mera satguru amritvani Bhajan

!! bole mera satguru amritvani !!

bole mera sataguru amrt vaanee ,
dudha ra doodh paanee ra paanee. 2.


raat nahin nindra chain nahin man mein ,
laagee maare chot sabad ree tan mein. 2.
bole mera sataguru. …..


sataguru pushp ne mein hu bhanvara ,
haree ne bhaje jyaaro kaee leve jamada. 2.
bole mera sataguru. …..


sataguru ved khalak sab rogee ,
haree ne bhaje jyaaree kaaya nirogee. 2.
bole mera sataguru. …..


kahet kabeer suno bhaee santo ,
kanth hraday mein bithaaya santo. 2.
bole mera sataguru. …..


bole mera sataguru amrt vaanee ,
dudha ra doodh paanee ra paanee. 2.


Read Also:-  दुनिया चले न श्री राम के बिना 

Read Also:- हनुमान तुम्हारा क्या कहना

बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी Bhajan Hindi Lyrics

।।बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी।।

बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी ,दुधा रा दूध पानी रा पानी। २।

रात नहीं निंद्रा चैन नहीं मन में ,लागी मारे चोट सबद री तन में। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..

सतगुरु पुष्प ने में हु भंवरा ,हरी ने भजे ज्यारो काई लेवे जमड़ा। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..

सतगुरु वेद खलक सब रोगी ,हरी ने भजे ज्यारी काया निरोगी। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..

कहेत कबीर सुणो भाई संतो ,कंठ ह्रदय में बिठाया संतो। २।
बोले मेरा सतगुरु। …..

बोले मेरा सतगुरु अमृत वाणी ,दुधा रा दूध पानी रा पानी। २।

satguru ka bhajan Prakash Mali Bhajan Video

भजन :- बोले मेरा सतगुरु अमृतवाणी
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- अरे रे मेरी जान है राधा

Read Also:- झालर शंख नगाड़ा बाजे रे

पिछला लेखल्यादे रे ल्यादे सरजीवन बुटी ल्यादे भजन लिरिक्स | hanuman ji bhajan anwar chacha ke bhajan
अगला लेखबोल सुवा राम राम मीठी मीठी वाणी रे भजन लिरिक्स | bol suva ram ram mithi mithi vani re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 − four =