झालर शंख नगारा बाजे रे सालासर का मंदिर में भजन लिरिक्स | jhalar shankh nagara baje re Bhajan Lyrics

2765

झालर शंख नगारा बाजे रे सालासर का मंदिर में भजन लिरिक्स

झालर शंख नगारा बाजे रे सालासर का मंदिर में भजन jhalar shankh nagara baje re salasar ra mandir me hanuman viraje salasar balaji ke bhajan

।। दोहा ।।
लाल देह लाली लसे ,अरूधर लाल लंगूर।
वज्र देह दानव दलन , जय जय कपि सुर।


~ झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ~

झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ,
सालासररा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।२।
हनुमान विराजे रे ,
बलि बजरंग विराजे रे।


भारत राजस्थान में ,
सालासर एक धाम।
सूरज सामी बनियो देवरो ,
बालाजी रो धाम।
जारे लाल ध्वजा लहरावे रे ,
सालासर रा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….


जेष्ठ सुदी पूनम रो मेलो ,
भीड़ लगे अति भारी।
नर नारी थारा दर्शन करबा ,
आवे बारी बारी।
बाबो अटकिया काम बनावे रे।
सालासर रा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….


नारेला री गिणती कोने ,
सवरे क्षत्र अपार।
दूर देश सु दर्शन करबा ,
आवे नर और नार।
थारे जाट जडूला लागे रे ,
सालासर रा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….


राम दूत अंजनी के लाल का ,
धरो हमेशा ध्यान।
चेन सिंह चरणा रो चाकर ,
लाज रखो हनुमान।
सबकी नैया पार लागज्ये रे।
सालासर रा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….


झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ,
सालासररा मंदिर में ,
हनुमान विराजे रे ।२।
हनुमान विराजे रे ,
बलि बजरंग विराजे रे।


Read Also:- श्याम तेरी मेरी मेरी तेरी

Read Also:-  पिछम धरा सु बाबा रामदेव जी आया

salasar balaji ke bhajan English Lyrics

!! jhalar shankh nagara baje re !!

jhaalar shankh nagaada baaje re ,
saalaasarara mandir mein ,
hanumaan viraaje re .2.
hanumaan viraaje re ,
bali bajarang viraaje re.


bhaarat raajasthaan mein ,
saalaasar ek dhaam.
sooraj saamee baniyo devaro ,
baalaajee ro dhaam.
jaare laal dhvaja laharaave re ,
saalaasar ra mandir mein ,
hanumaan viraaje re .
jhaalar shankh. ….


jeshth sudee poonam ro melo ,
bheed lage ati bhaaree.
nar naaree thaara darshan karaba ,
aave baaree baaree.
baabo atakiya kaam banaave re.
saalaasar ra mandir mein ,
hanumaan viraaje re .
jhaalar shankh. ….


naarela ree ginatee kone ,
savare kshatr apaar.
door desh su darshan karaba ,
aave nar aur naar.
thaare jaat jadoola laage re ,
saalaasar ra mandir mein ,
hanumaan viraaje re .
jhaalar shankh. ….


raam doot anjanee ke laal ,
dharo hamesha dhyaan.
chen singh charana ro chaakar ,
laaj rakho hanumaan.
sabakee naiya paar laagajye re.
saalaasar ra mandir mein ,
hanumaan viraaje re .
jhaalar shankh. ….


jhaalar shankh nagaada baaje re ,
saalaasarara mandir mein ,
hanumaan viraaje re .2.
hanumaan viraaje re ,
bali bajarang viraaje re.


Read Also:- जनम जनम से कुवारी मारी सुरता 

Read Also:- चोंच बनाबा वालो चुगो दिदो

सालासर रा मंदिर में हनुमान विराजे रे Bhajan Hindi Lyrics

।। झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ।।

झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ,
सालासर रा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।२।
हनुमान विराजे रे ,बलि बजरंग विराजे रे।

भारत राजस्थान में ,सालासर एक धाम।
सूरज सामी बनियो देवरो ,बालाजी रो धाम।
जारे लाल ध्वजा लहरावे रे ,
सालासर रा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….

जेष्ठ सुदी पूनम रो मेलो ,भीड़ लगे अति भारी।
नर नारी थारा दर्शन करबा ,आवे बारी बारी।
बाबो अटकिया काम बनावे रे।
सालासर रा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….

नारेला री गिणती कोने ,सवरे क्षत्र अपार।
दूर देश सु दर्शन करबा ,आवे नर और नार।
थारे जाट जडूला लागे रे ,
सालासर रा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….

राम दूत अंजनी के लाल का ,धरो हमेशा ध्यान।
चेन सिंह चरणा रो चाकर ,लाज रखो हनुमान।
सबकी नैया पार लागज्ये रे।
सालासर रा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।
झालर शंख। ….

झालर शंख नगाड़ा बाजे रे ,
सालासररा मंदिर में ,हनुमान विराजे रे ।२।
हनुमान विराजे रे ,बलि बजरंग विराजे रे।

सालासर रा मंदिर में हनुमान विराजे रे Bhajan Video

भजन :- झालर शंख नगारा बाजे रे
गायक :- राजेंद्र पंसारी
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- झूठ बराबर पाप नहीं छे

Read Also:- पर घर प्रीत मत कीजिए

पिछला लेखश्याम तेरी मेरी प्रीत पुरानी भजन लिरिक्स | shyam teri meri preet purani krishna bhajan lyrics
अगला लेखअरे रे मेरी जान है राधा भजन लिरिक्स | are re meri jaan hai radha Lyrics radha krishna bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × 4 =