पर घर प्रीत मत कीजे भजन लिरिक्स | par ghar preet mat kije prakash mali bhajan

1270

पर घर प्रीत मत कीजे भजन लिरिक्स

पर घर प्रीत मत कीजे भजन लिरिक्स par ghar preet mat kije bhajan lyrics. prakash mali bhajan hindi lyrics

 ~ पर घर प्रीत मत कीजे ~

छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।


घर का मंदिरिया में निपट अंधेरो ,
पर घर दिवला मत जोज्ये।
ओ घर को गुड़ कांडो ही खाज्ये ,
चोरी की खांड मत खाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


पराया खेत में बीज मत बोज्ये ,
बीज अकारत जावे।
ओ कुल में दाग जगत बदनामी ,
बुरा करम मत कीजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


भाईला री नार जामण जाई लागे ,
बेनड़ के मत लाज्ये।
ओ कहेत कबीर सुणो भई सादु ,
बैकुण्ठा पद पाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।
छेल चतुर रंग। …..


छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,
पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,
रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।


Read Also:- में थाने सिमरु गजानंद देवा

Read Also:- थारी पल पल याद सतावे

English Lyrics Par Ghar Preet Mat Kije Bhajan

!! Par Ghar Preet Mat Kijye !!

chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.


ghar ka mandiriya mein nipat andhero ,
par ghar divala mat jojye.
o ghar ko gud kaando hee khaajye ,
choree kee khaand mat khaajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..


paraaya khet mein beej mat bojye ,
beej akaarat jaave.
o kul mein daag jagat badanaamee ,
bura karam mat keeje.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..


bhaeela ree naar jaaman jaee laage ,
benad ke mat laajye.
o kahet kabeer suno bhee saadu ,
baikuntha pad paajye.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.
chhel chatur rang. …..


chhel chatur rang rasiya re bhanvara ,
par ghar preet mat keeje.
paraee naaree aa nain kataaree ,
roop dekh mat rije.
bhaee maara par ghar preet mat keeje.


Read Also:- भाग बिना नहीं पावे जी भली वस्तु का जोग

Read Also:- रंग लागो जी माने कोढ़ लागो

Hnidi Lyrics पर घर प्रीत मत कीजिए Bhajan

।।पर घर प्रीत मत कीजे।।

छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।

घर का मंदिरिया में निपट अंधेरो ,पर घर दिवला मत जोज्ये।
ओ घर को गुड़ कांडो ही खाज्ये ,चोरी की खांड मत खाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..

पराया खेत में बीज मत बोज्ये ,बीज अकारत जावे।
ओ कुल में दाग जगत बदनामी ,बुरा करम मत कीजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..

भाईला री नार जामण जाई लागे ,बेनड़ के मत लाज्ये।
ओ कहेत कबीर सुणो भई सादु ,बैकुण्ठा पद पाज्ये।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।छेल चतुर रंग। …..

छेल चतुर रंग रसिया रे भंवरा ,पर घर प्रीत मत कीजे।
पराई नारी आ नैन कटारी ,रूप देख मत रिजे।
भाई मारा पर घर प्रीत मत कीजे।

पर घर प्रीत मत कीजिए Bhajan Video

भजन :- पर घर प्रीत मत कीजे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- मत बण दास लुगाई को

Read Also:- गोकुल की गुजरिया लड़बा लागी रे

पिछला लेखमे थाने सिवरू गजानंद देवा भजन लिरिक्स | me thane simru gajanand deva lyrics
अगला लेखसांच बराबर तप नहीं झूठ बराबर पाप भजन | saanch barabar tap nahi jhoot barabar paap bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 × three =