मे थाने सिवरू गजानंद देवा भजन लिरिक्स | me thane simru gajanand deva lyrics

3038

मे थाने सिवरू गजानंद देवा भजन लिरिक्स

मे थाने सिवरू गजानंद देवा भजन लिरिक्स me thane simru gajanand deva lyrics.prakash mali bhajan .ganpati vandana lyrics in hindi

 ।।दोहा।।
वीगन हरण मंगल करण ,लंबोदर गणराज।
रिद्धि सिद्धि सहित पधारो ,पूरण करज्यो काज।।


~ में थाने सिमरु गजानंद देवा ~

में थाने सिमरु गजानंद देवा ,
वचनो रा पालण हारिया जी। ओ
सरस्वती माता सारदा ने सिमरु,
ह्र्दय करो उजियाला जी। ओ
निंद्रा निवारू भोले नाथ ने।
में थाने सिमरु। …..


जननी ने जायो रे उतर नहीं आयो ,
गवरा रो लाल कहायो जी। ओ
में थाने सिमरु। …..


पाणी सु पतलो पवन सु जीणो ,
सोभा वरणी नी जावे जी। ओ
में थाने सिमरु। …..


हाथ पसारु हीरो हाथ नहीं आवे ,
नैनो में नहीं रे समावे जी। ओ
में थाने सिमरु। …..


बोलिया गोरख जस मछन्द्र रा चेला ,
पथ पलभर भेली राखो जी। ओ
में थाने सिमरु। …..


में थाने सिमरु गजानंद देवा ,
वचनो रा पालण हारिया जी। ओ
सरस्वती माता सारदा ने सिमरु,
ह्र्दय करो उजियाला जी। ओ
निंद्रा निवारू भोले नाथ ने।
में थाने सिमरु। …..


Read Also:- थारी पल पल याद सतावे

Read Also:- भाग बिना नहीं पावे जी भली वस्तु का जोग

English Lyrics Me thane simru gajanand deva bhajan

!! Me Thane Simaru Gajanand Deva !!

mein thaane simaru gajaanand deva ,
vachano ra paalan haariya jee. o
sarasvatee maata saarada ne simaru,
hrday karo ujiyaala jee. o
nindra nivaaroo bhole naath ne.
mein thaane simaru. …..


jananee ne jaayo re utar nahin aayo ,
gavara ro laal kahaayo jee. o
mein thaane simaru. …..


paanee su patalo pavan su jeeno ,
sobha varanee nee jaave jee. o
mein thaane simaru. …..


haath pasaaru heero haath nahin aave ,
naino mein nahin re samaave jee. o
mein thaane simaru. …..


boliya gorakh jas machhandr ra chela ,
path palabhar bhelee raakho jee. o
mein thaane simaru. …..


mein thaane simaru gajaanand deva ,
vachano ra paalan haariya jee. o
sarasvatee maata saarada ne simaru,
hrday karo ujiyaala jee. o
nindra nivaaroo bhole naath ne.
mein thaane simaru. …..


Read Also:- रंग लागो जी माने कोढ़ लागो

Read Also:- मत बण दास लुगाई को

मे थाने सिवरू गजानंद देवा lyrics In Hindi

।। में थाने सिमरु गजानंद देवा ।।

में थाने सिमरु गजानंद देवा ,वचनो रा पालण हारिया जी। ओ
सरस्वती माता सारदा ने सिमरु,ह्र्दय करो उजियाला जी। ओ
निंद्रा निवारू भोले नाथ ने। में थाने सिमरु। …..

जननी ने जायो रे उतर नहीं आयो ,
गवरा रो लाल कहायो जी। ओ
में थाने सिमरु। …..

पाणी सु पतलो पवन सु जीणो ,
सोभा वरणी नी जावे जी। ओ
में थाने सिमरु। …..

हाथ पसारु हीरो हाथ नहीं आवे ,
नैनो में नहीं रे समावे जी। ओ
में थाने सिमरु। …..

बोलिया गोरख जस मछन्द्र रा चेला ,
पथ पलभर भेली राखो जी। ओ
में थाने सिमरु। …..

में थाने सिमरु गजानंद देवा ,वचनो रा पालण हारिया जी। ओ
सरस्वती माता सारदा ने सिमरु,ह्र्दय करो उजियाला जी। ओ
निंद्रा निवारू भोले नाथ ने। में थाने सिमरु। …..

मे थाने सिवरू गजानंद देवा Bhajan Video

भजन :- मे थाने सिवरू गजानंद देवा
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गोकुल की गुजरिया लड़बा लागीं रे

Read Also:- जबरा जंगल में बैठी आवरा

पिछला लेखथारी पल पल याद सतावे कानूडो कदी आवे भजन | thari pal pal yaad satave re kanudo kadi aave bhajan
अगला लेखपर घर प्रीत मत कीजे भजन लिरिक्स | par ghar preet mat kije prakash mali bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eighteen + ten =