भाग बिना नहीं पावे भली वस्तु का जोक भजन | bhil bhilni ki katha gopal das vaishnav bhajan

1061

भाग बिना नहीं पावे भली वस्तु का जोक भजन लिरिक्स

भाग बिना नहीं पावे भली वस्तु का जोक bhag bina nahi pave Bhali Vastu Ka Jog bhil bhilni ki katha gopal das vaishnav bhajan

 ।। दोहा ।।
थोड़ो पाछे नाळ तेरा नहीं अठे ठिकाणा।
जिस तन का लाड लड़ाये ,वो जायेगा मसाणा।।


~ भाग बिना नहीं पावे ~

कोई भाग बिना नहीं पावे जी ,
भली वस्तु का जोग।
दाखा पाके बाग़ में ,
जद काका कंठा रोग।
कोई भाग बिना। …..


मृत्यु लोग में घूम रहे थे ,
शिव जी गोरा साथै।
भील भीलण ने आता देख्या ,
कोई मोळी लेके माथे।
अरे लारे टाबरिया कुर लावे जी ,
नहीं रोटी का जोग।
कोई भाग बिना। …..


बदन पर कपडा नहीं ,
पैदल पगा उबाणा।
दुःख से काया दुर्बल वेगी ,
नहीं रेबा का ठिकाणा।
अरे गोरा शिव जी ने फरमावे जी ,
आच्या मिल्या संजोग।
कोई भाग बिना। …..


रास्ते में रख दी शिव जी ,
सो मोरा की थैली।
भीलण केवे आख्या मिचड़ो ,
चालो गेली गेली।
अरे मोरा एक तरफ रे जावे जी ,
नहीं मिलण का जोग।
कोई भाग बिना। …..


शिव जी केवे चालो गोरा ,
इनकी किस्मत फूटी।
में तो जदी चालू ला शिव जी ,
आने देवे मु मांगण री छूटि।
अरे मारी काया सफल वे जावे जी ,
आच्या मिलिया संजोग।
कोई भाग बिना। …..


भीलण केवे सुनो बावजी ,
में बन जाऊ राजा की राणी।
भील भीलण में झगड़ो वे ग्यो ,
वेगी खेचा तानी।
अरे भीलण राणी बन कर जावे जी ,
रोतो रिज्ये मारा लोग।
कोई भाग बिना। …..


भील केवे सुणो बावजी ,
मारी भी सुण लीज्यो।
या भीलण राणी बनगी,
इने गडकड़ी कर दीज्यो।
अरे या भस्ती रे जावे जी ,
होवे हड़क्या वालो रोग।
कोई भाग बिना। …..


Read Also:- रंग लागो जी माने कोढ़ लागो

Read Also:- मत बण दास लुगाई को

bhil bhilni ki katha Bhajan English Lyrics

!! bhag bina nahi pave Bhali Vastu Ka jog !!

koee bhaag bina nahin paave jee ,
bhalee vastu ka jog.
daakha paake baag mein ,
jad kaaka kantha rog.
koee bhaag bina. …..


mrtyu log mein ghoom rahe the ,
shiv jee gora saathai.
bheel bheelan ne aata dekhya ,
koee molee leke maathe.
are laare taabariya kur laave jee ,
nahin rotee ka jog.
koee bhaag bina. …..


badan par kapada nahin ,
paidal paga ubaana.
duhkh se kaaya durbal vegee ,
nahin reba ka thikaana.
are gora shiv jee ne pharamaave jee ,
aachya milya sanjog.
koee bhaag bina. …..


raaste mein rakh dee shiv jee ,
so mora kee thailee.
bheelan keve aakhya michado ,
chaalo gelee gelee.
are mora ek taraph re jaave jee ,
nahin milan ka jog.
koee bhaag bina. …..


shiv jee keve chaalo gora ,
inakee kismat phootee.
mein to jadee chaaloo la shiv jee ,
aane deve mu maangan ree chhooti.
are maaree kaaya saphal ve jaave jee ,
aachya miliya sanjog.
koee bhaag bina. …..


bheelan keve suno baavajee ,
mein ban jaoo raaja kee raanee.
bheel bheelan mein jhagado ve gyo ,
vegee khecha taanee.
are bheelan raanee ban kar jaave jee ,
roto rijye maara log.
koee bhaag bina. …..


bheel keve suno baavajee ,
maaree bhee sun leejyo.
ya bheelan raanee banagee,
ine gadakadee kar deejyo.
are ya bhastee re jaave jee ,
hove hadakya vaalo rog.
koee bhaag bina. …..


Read Also:- गोकुल की गुजरिया लड़बा लागी रे

Read Also:- जबरा जंगल में बैठी आवरा

Hindi Lyrics भाग बिना नहीं पावे जी भली वस्तु का जोग Bhajan

।। भाग बिना नहीं पावे  ।।

कोई भाग बिना नहीं पावे जी ,भली वस्तु का जोग।
दाखा पाके बाग़ में ,जद काका कंठा रोग।
कोई भाग बिना। …..

मृत्यु लोग में घूम रहे थे ,शिव जी गोरा साथै।
भील भीलण ने आता देख्या ,कोई मोळी लेके माथे।
अरे लारे टाबरिया कुर लावे जी ,नहीं रोटी का जोग।
कोई भाग बिना। …..

बदन पर कपडा नहीं ,पैदल पगा उबाणा।
दुःख से काया दुर्बल वेगी ,नहीं रेबा का ठिकाणा।
अरे गोरा शिव जी ने फरमावे जी ,आच्या मिल्या संजोग।
कोई भाग बिना। …..

रास्ते में रख दी शिव जी ,सो मोरा की थैली।
भीलण केवे आख्या मिचड़ो ,चालो गेली गेली।
अरे मोरा एक तरफ रे जावे जी ,नहीं मिलण का जोग।
कोई भाग बिना। …..

शिव जी केवे चालो गोरा ,इनकी किस्मत फूटी।
में तो जदी चालू ला शिव जी ,आने देवे मु मांगण री छूटि।
अरे मारी काया सफल वे जावे जी ,आच्या मिलिया संजोग।
कोई भाग बिना। …..

भीलण केवे सुनो बावजी ,में बन जाऊ राजा की राणी।
भील भीलण में झगड़ो वे ग्यो ,वेगी खेचा तानी।
अरे भीलण राणी बन कर जावे जी ,रोतो रिज्ये मारा लोग।
कोई भाग बिना। …..

भील केवे सुणो बावजी ,मारी भी सुण लीज्यो।
या भीलण राणी बनगी,इने गडकड़ी कर दीज्यो।
अरे या भस्ती रे जावे जी ,होवे हड़क्या वालो रोग।
कोई भाग बिना। …..

भाग बिना नहीं पावे जी भली वस्तु का जोग Bhajan Video

भजन :- भाग बिना नहीं पावे
गायक :- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:-मोरिया पाखड़ली दे दे

Read Also:- गुरुदेव करे सो होय रे मनवा

पिछला लेखरंग लाग्यो जी माने कोड लाग्यो भजन लिरिक्स | rang lago ji mane kod lago baba ramdev ji bhajan Lyrics
अगला लेखथारी पल पल याद सतावे कानूडो कदी आवे भजन | thari pal pal yaad satave re kanudo kadi aave bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × one =