मत बन दास लुगाई को भजन लिरिक्स | Mat Ban Das Lugai ko chetavani bhajan Lyrics

5303

मां बापा की सेवा करले मत बन दास लुगाई को भजन लिरिक्स

मत बन दास लुगाई को भजन लिरिक्स ma bapa ki seva karle mat ban das lugai ko chetavani bhajan lyrics

 ~ मत बण दास लुगाई को ~

लोक और परलोक सुधरग्या ,
करले काम भलाई को।
माँ बापा की सेवा करले ,
मत बण दास लुगाई को।


ससुरा जी ने कहे बापू ,
सासु ने के माता।
जन्म दियोड़ा माँ बापा ने ,
कदी नहीं दीदी साता।
ओरा को वे ग्यो रे बेटा ,
वियो ने जामण जाई को।
माँ बापा की सेवा। ….


आला में सूती रे माता ,
सूखा में थेने सुलायो।
सारा घर को काम बिगाडियो ,
थेन कदी नहीं रुलायो।
लूण मरच सु रोटी खाता ,
पायो दूध मलाई को।
माँ बापा की सेवा। ….


जद थू बेटा मोटो होयो ,
आस बंधी दुःख मत जासी।
असी कसी ने जाणी रे बेटा ,
पल में न्यारो हो जासी।
असी बात में पेली जाणता ,
नहीं करता काम सगाई को।
माँ बापा की सेवा। ….


छुला आगे बैठो रेवे ,
नहीं बैठे यो मनका में।
दादागिरी में रेवे रे भायो ,
नहीं रेवे यो लखणा में।
धर्म दान में कई नहीं देवे ,
नहीं देवे धान उगाई को।
माँ बापा की सेवा। ….


खरी केवु तो खोटी लागे ,
सब्द को चाले जोर नहीं।
इस दुनिया में माँ बापा से,
बढ़कर कोई और नहीं।
रामचंद्र ने थोड़ो समज ले ,
मत लजावे दूध माई को।
माँ बापा की सेवा। ….


लोक और परलोक सुधरग्या ,
करले काम भलाई को।
माँ बापा की सेवा करले ,
मत बण दास लुगाई को।


Read Also:- गोकुल की गुजरिया लड़बा लागी

Read Also:- जबरा जंगल में बैठी आवरा

maa baap ki seva karle mat ban das lugai ko Bhajan English Lyrics

!! Mat Ban Das Lugai Ko !!

lok aur paralok sudharagya ,
karale kaam bhalaee ko.
maan baapa kee seva karale ,
mat ban daas lugaee ko.


sasura jee ne kahe baapoo ,
saasu ne ke maata.
janm diyoda maan baapa ne ,
kadee nahin deedee saata.
ora ko ve gyo re beta ,
viyo ne jaaman jaee ko.
maan baapa kee seva. ….


aala mein sootee re maata ,
sookha mein thene sulaayo.
saara ghar ko kaam bigaadiyo ,
then kadee nahin rulaayo.
loon marach su rotee khaata ,
paayo doodh malaee ko.
maan baapa kee seva. ….


jad thoo beta moto hoyo ,
aas bandhee duhkh mat jaasee.
asee kasee ne jaanee re beta ,
pal mein nyaaro ho jaasee.
asee baat mein pelee jaanata ,
nahin karata kaam sagaee ko.
maan baapa kee seva. ….


chhula aage baitho reve ,
nahin baithe yo manaka mein.
daadaagiree mein reve re bhaayo ,
nahin reve yo lakhana mein.
dharm daan mein kaee nahin deve ,
nahin deve dhaan ugaee ko.
maan baapa kee seva. ….


kharee kevu to khotee laage ,
sabd ko chaale jor nahin.
is duniya mein maan baapa se,
badhakar koee aur nahin.
raamachandr ne thodo samaj le ,
mat lajaave doodh maee ko.
maan baapa kee seva. ….


lok aur paralok sudharagya ,
karale kaam bhalaee ko.
maan baapa kee seva karale ,
mat ban daas lugaee ko.


Read Also:- मोरिया पाखड़ली दे दे

Read Also:- गुरुदेव करे सो होय रे मनवा

 Hindi Lyrics माँ बापा की सेवा करले मत बण दास लुगाई को Bhajan

। । माँ बापा की सेवा करले मत बण दास लुगाई को। ।

लोक और परलोक सुधरग्या ,करले काम भलाई को।
माँ बापा की सेवा करले ,मत बण दास लुगाई को।

ससुरा जी ने कहे बापू ,सासु ने के माता।
जन्म दियोड़ा माँ बापा ने ,कदी नहीं दीदी साता।
ओरा को वे ग्यो रे बेटा ,वियो ने जामण जाई को।
माँ बापा की सेवा। ….

आला में सूती रे माता ,सूखा में थेने सुलायो।
सारा घर को काम बिगाडियो ,थेन कदी नहीं रुलायो।
लूण मरच सु रोटी खाता ,पायो दूध मलाई को।
माँ बापा की सेवा। ….

जद थू बेटा मोटो होयो ,आस बंधी दुःख मत जासी।
असी कसी ने जाणी रे बेटा ,पल में न्यारो हो जासी।
असी बात में पेली जाणता ,नहीं करता काम सगाई को।
माँ बापा की सेवा। ….

छुला आगे बैठो रेवे ,नहीं बैठे यो मनका में।
दादागिरी में रेवे रे भायो ,नहीं रेवे यो लखणा में।
धर्म दान में कई नहीं देवे ,नहीं देवे धान उगाई को।
माँ बापा की सेवा। ….

खरी केवु तो खोटी लागे ,सब्द को चाले जोर नहीं।
इस दुनिया में माँ बापा से, बढ़कर कोई और नहीं।
रामचंद्र ने थोड़ो समज ले ,मत लजावे दूध माई को।
माँ बापा की सेवा। ….

लोक और परलोक सुधरग्या ,करले काम भलाई को।
माँ बापा की सेवा करले ,मत बण दास लुगाई को।

माँ बापा की सेवा करले मत बण दास लुगाई को Bhajan Video

भजन :- मत बण दास लुगाई को
गायक :- युवराज वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- रोजडा लोट्यो भर लिदो

Read Also:- थारा उड़ गया केश काला रे

पिछला लेखगोकुल की गुजरिया लाडवा लागी रे मारा सांवरिया भजन लिरिक्स | gokul ki gujariya ladwa lagi bhajan Lyrics
अगला लेखरंग लाग्यो जी माने कोड लाग्यो भजन लिरिक्स | rang lago ji mane kod lago baba ramdev ji bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × four =