गुरुदेव करे सो होय रे मनवा अब कई सोच करें भजन लिरिक्स | gurudev kare so hoye re manwa bhajan Lyrics

6704

गुरुदेव करे सो होय रे मनवा अब कई सोच करें भजन लिरिक्स

गुरुदेव करे सो होय रे मनवा अब कई सोच करें भजन लिरिक्स gurudev kare so hoye re manwa Bhajan .jai guru dev bhajan Lyrics

।। दोहा ।।
सतगुरु आवत देखिया ,ज्यारे कांधे लाल बन्दुक।
गोली दागी हरि नाम , दादा भाग गये यम दूत।


~ गुरुदेव करे सो होय रे मनवा ~

गुरुदेव करे सो होय रे मनवा ,
अब कई सोच करे रे।


सतगुरु आगे नमन करा ,
मारे सिर पर हाथ धरे रे।
कुकर माने दूर भगावे ,
भव सु पार करे रे।
गुरुदेव करे सो। …..


सतगुरु दाता चौपड़ राळी ,
सोळा साल चले रे।
जीतन वाला जीत गया ,
भूल्या भटक फिरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..


चोर तो चोरी करे ,
साहूकार ने पकडे।
सरणायत तो हाथ नी आवे ,
ढूंढो बाळ सरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..


काया नगर की अजब कोठड़ी में ,
मनवो राज करे रे।
कहैत कबीर सुणो भई साधो ,
गुर बिन ना ही तीरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..


गुरुदेव करे सो होय रे मनवा ,
अब कई सोच करे रे।


Read Also:- रोजडा लोट्यो भर लि दो

Read Also:- थारा उड़ गया केश काला रे

Manva Ab Kai Soch kare Re Bhajan English Lyrics

!! Ab kai Soch Kare Re Manva !!

gurudev kare so hoy re manava ,
ab kaee soch kare re.


sataguru aage naman kara ,
maare sir par haath dhare re.
kukar maane door bhagaave ,
bhav su paar kare re.
gurudev kare so. …..


sataguru daata chaupad raalee ,
sola saal chale re.
jeetan vaala jeet gaya ,
bhoolya bhatak phire re.
gurudev kare so. …..


chor to choree kare ,
saahookaar ne pakade.
saranaayat to haath nee aave ,
dhoondho baal sare re.
gurudev kare so. …..


are kaaya nagar kee ajab kothadee mein ,
manavo raaj kare re.
kahait kabeer suno bhee saadho ,
gur bin na hee teere re.
gurudev kare so. …..


gurudev kare so hoy re manava ,
ab kaee soch kare re.


Read Also:- घुमा दे मारा बालाजी घमड़ घमड़ घोटो

Read Also:- उसका दुश्मन क्या कर सकता

gurudev bhajan lyrics in hindi

 ।। गुरुदेव करे सो होय रे मनवा।।

गुरुदेव करे सो होय रे मनवा ,अब कई सोच करे रे।

सतगुरु आगे नमन करा ,मारे सिर पर हाथ धरे रे।
कुकर माने दूर भगावे ,भव सु पार करे रे।
गुरुदेव करे सो। …..

सतगुरु दाता चौपड़ राळी ,सोळा साल चले रे।
जीतन वाला जीत गया ,भूल्या भटक फिरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..

चोर तो चोरी करे ,साहूकार ने पकडे।
सरणायत तो हाथ नी आवे ,ढूंढो बाळ सरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..

अरे काया नगर की अजब कोठड़ी में ,मनवो राज करे रे।
कहैत कबीर सुणो भई साधो ,गुर बिन ना ही तीरे रे।
गुरुदेव करे सो। …..

गुरुदेव करे सो होय रे मनवा ,अब कई सोच करे रे।

अब कई सोच करे रे मनवा Bhajan Video

भजन :- गुरुदेव करे सो होय रे मनवा
गायक :- घनश्याम तेली
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो

Read Also:- राणा सुणता ही जा ज्यो जी

पिछला लेखरोजडा लोट्यो भर लिदो भजन लिरिक्स | rojda lotto bhar lido jagdish vaishnav bhajan
अगला लेखमोरिया पांखड़ली दे दे सांसेरा गांव री भजन लिरिक्स | moriya pakhdali dede jal devi bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three + 11 =