गोकुल की गुजरिया लाडवा लागी रे मारा सांवरिया भजन लिरिक्स | gokul ki gujariya ladwa lagi bhajan Lyrics

2874

गोकुल की गुजरिया लाडवा लागी रे मारा सांवरिया भजन लिरिक्स

गोकुल की गुजरिया लाडवा लागी रे मारा सांवरिया भजन लिरिक्स gokul ki gujariya ladwa lagi sanwariya seth ka bhajan

~ गोकुल की गुजरिया लड़बा लागी ~

मारा सांवरिया गोकुल की ,
गुजरिया लड़बा लागी रे ।
मारा नन्द लाला गोकुल की ,
गुजरिया लड़बा लागीं रे।


गुजरिया की मटकिया फोड़े ,
घर में घुस जिको तोड़े।
चोरी की काई आदत पड़गी रे।
मारा सांवरिया। …..


घर घर को माखन खा दो ,
गुजरिया को लागे मिठो।
घर की खांड करकरी लागी रे।
मारा सांवरिया। …..


यमुना में नहाबा जावे ,
सखिया रो चीर चुरावे।
गुजरिया सरमिया मरगी रे।
मारा सांवरिया। …..


मारा सांवरिया गोकुल की ,
गुजरिया लड़बा लागी रे ।
मारा नन्द लाला गोकुल की ,
गुजरिया लड़बा लागीं रे।


Read Also:- जबरा जंगल में बैठी आवरा

Read Also:- मोरिया पाखड़ली दे दे

English Lyrics gokul ki gujariya ladwa lagi Bhajan

!! sanwariya seth ka bhajan !!

maara saanvariya gokul kee ,
gujariya ladaba laagee re .
maara nand laala gokul kee ,
gujariya ladaba laageen re.


gujariya kee matakiya phode ,
ghar mein ghus jiko tode.
choree kee kaee aadat padagee re.
maara saanvariya. …..


ghar ghar ko maakhan kha do ,
gujariya ko laage mitho.
ghar kee khaand karakaree laagee re.
maara saanvariya. …..


yamuna mein nahaaba jaave ,
sakhiya ro cheer churaave.
gujariya saramiya maragee re.
maara saanvariya. …..


maara saanvariya gokul kee ,
gujariya ladaba laagee re .
maara nand laala gokul kee ,
gujariya ladaba laageen re.


Read Also:- गुरुदेव करे सो होय रे मनवा

   Read Also:- रोजडा लोट्यो भर लि दो

Hindi Lyrics गोकुल की गुजरिया लड़बा लागीं Bhajan

। । गोकुल की गुजरिया लड़बा लागी । ।

mara सांवरिया गोकुल की ,गुजरिया लड़बा लागी रे ।
मारा नन्द लाला गोकुल की ,गुजरिया लड़बा लागीं रे।

गुजरिया की मटकिया फोड़े ,घर में घुस जिको तोड़े।
चोरी की काई आदत पड़गी रे।
मारा सांवरिया। …..

घर घर को माखन खा दो ,गुजरिया को लागे मिठो।
घर की खांड करकरी लागी रे।
मारा सांवरिया। …..

यमुना में नहाबा जावे ,सखिया रो चीर चुरावे।
गुजरिया सरमिया मरगी रे।
मारा सांवरिया। …..

mara sanwariya गोकुल की ,गुजरिया लड़बा लागी रे ।
मारा नन्द लाला गोकुल की ,गुजरिया लड़बा लागीं रे।

गोकुल की गुजरिया लड़बा लागीं Bhajan Video

भजन :- गोकुल की गुजरिया लड़वा लागी
गायक :- सुखदेव भारती
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- थारा उड़ गया केश काला रे

Read Also:- घुमा दे मारा बालाजी घमड़ घमड़ घोटो

पिछला लेखजबरा जंगल में बैठी माता आवरा भजन लिरिक्स | jabra jangal mein bethi awara lavani bhajan
अगला लेखमत बन दास लुगाई को भजन लिरिक्स | Mat Ban Das Lugai ko chetavani bhajan Lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × 2 =