घुमादे मारा बालाजी गमर गोटो भजन लिरिक्स | ghumade mhara balaji lyrics balaji bhajan lyrics

4942

घुमादे मारा बालाजी गमर गोटो भजन लिरिक्स

घुमादे मारा बालाजी गमर गोटो भजन लिरिक्स ghumade mhara balaji lyrics hanuman ji bhajan lyrics

।। दोहा ।।
निश्चय प्रेम प्रतीत ते, विनय करें सनमान ।
तेहि के कारज सकल शुभ, सिद्घ करैं हनुमान ।।


~ घुमादे मारा बालाजी ~

घुमा दे मारा बालाजी ,
घमड़ घमड़ घोटो।
माँ अंजनी रा लाल ,
थारो नाम जगत में मोटो।


मारा घर में छाई गरीबी ,
पकड़ काड दे टोटो।
सिया राम का पायक ,
थारो नाम जगत में मोटो।
घुमा दे मारा। ….


लाल लंगोटो सोवे बाला ,
हाथ में राखे घोटो।
गुड़ भूंगड़ा रो भोग लगावा ,
बजरिया रो रोटो।
घुमा दे मारा। ….


लक्मण जी के शक्ति लागी ,
पर्वत लायो मोटो।
बिन बादल बरसात करे ,
यो बदलिया पछे खोटो।
घुमा दे मारा। ….


घुमा दे मारा बालाजी ,
घमड़ घमड़ घोटो।
माँ अंजनी रा लाल ,
थारो नाम जगत में मोटो।


Read Also:- उसका दुश्मन क्या कर सकता

Read Also:- गुरा सा मारो अब परो जनम सुधारो

Guma De Mara Bala jI Bhajan English Lyrics

!! Ghuma De Mara Balaji !!

ghuma de maara baalaajee ,
ghamad ghamad ghoto.
maan anjanee ra laal ,
thaaro naam jagat mein moto.


maara ghar mein chhaee gareebee ,
pakad kaad de toto.
siya raam ka paayak ,
thaaro naam jagat mein moto.
ghuma de maara. ….


laal langoto sove baala ,
haath mein raakhe ghoto.
gud bhoongada ro bhog lagaava ,
bajariya ro roto.
ghuma de maara. ….


lakman jee ke shakti laagee ,
parvat laayo moto.
bin baadal barasaat kare ,
yo badaliya pachhe khoto.
ghuma de maara. ….


ghuma de maara baalaajee ,
ghamad ghamad ghoto.
maan anjanee ra laal ,
thaaro naam jagat mein moto.


Read Also:- राणा सुणता ही जा ज्यो जी

Read Also:- मारो दूध क्यों लगायो रे

घुमा दे मारा बालाजी Bhajan Hindi Lyrics

।। घुमा दे मारा बालाजी ।।

घुमा दे मारा बालाजी ,घमड़ घमड़ घोटो।
माँ अंजनी रा लाल ,थारो नाम जगत में मोटो।

मारा घर में छाई गरीबी ,पकड़ काड दे टोटो।
सिया राम का पायक ,थारो नाम जगत में मोटो।
घुमा दे मारा। ….

लाल लंगोटो सोवे बाला ,हाथ में राखे घोटो।
गुड़ भूंगड़ा रो भोग लगावा ,बजरिया रो रोटो।
घुमा दे मारा। ….

लक्मण जी के शक्ति लागी ,पर्वत लायो मोटो।
बिन बादल बरसात करे ,यो बदलिया पछे खोटो।
घुमा दे मारा। ….

घुमा दे मारा बालाजी ,घमड़ घमड़ घोटो।
माँ अंजनी रा लाल ,थारो नाम जगत में मोटो।

घुमा दे मारा बालाजी Bhajan Video

भजन :- घुमा दे मारा बालाजी
गायक :- अर्जुन राणा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- सेठा में सांवरो सेठ

Read Also:- कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी

पिछला लेखउसका दुश्मन क्या कर सकता जिसका राम रखवाला भजन | uska dushman kya kar sakta jiska ram rukhala bhajan
अगला लेखथारा उड़ गया केश काला डोकरिया भजन लिरिक्स | thara ud gaya kesh kala bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four − two =