मारो दूध क्यों ले जायो रे बेटा हनुमान भजन लिरिक्स | maro doodh kyu lagaya beta hanuman bhajan lyrics

2215

मारो दूध क्यों ले जायो रे बेटा हनुमान भजन लिरिक्स

मारो दूध क्यों ले जायो रे बेटा हनुमान भजन लिरिक्स maro doodh kyu lagaya beta hanuman bajrang bali bhajan lyrics

 ।। दोहा।।
पवन तनय संकट हरण , मंगल मूर्ति रूप।
राम लखन सीता सहित ,मोहे ह्रदय बसे सुरभुप।।


~ मारो दूध क्यों ले जायो रे ~

मारो दूध क्यों लगायो रे ,
बेटा हनुमान।२।


मारु धार पहाड़ भट जावे ,
ऐसो दूध पिलायो हनुमत ।
जनक सीता ने रावण ले गयो ,
माने मुंडो क्यों बतायो।
बेटा हनुमान।
मारो दूध। …..


ऐसा तेरा राम लखन है ,
जो थने पायक बनायो हनुमत।
श्री राम की लेकर आज्ञा ,
सारी दौलत उठा क्यों ने लायो।
बेटा हनुमान।
मारो दूध। …..


इतना वचन सुनिया बजरंग ,
नैना रोज भर आयो रे हनुमत।
पूरब पश्चिम भेळी कर दू ,
जद जाणे मने अंजनी रो जायो।
बेटा हनुमान।
मारो दूध। …..


तुलसी दास आस रघुवर की ,
प्रभु चरण गुण गायो हनुमत।
द्रोणागिर पर्वत ने लायो ,
जद भरत भाई बाण लगायो।
बेटा हनुमान।
मारो दूध। …..


Read Also:- सेठा में सांवरो सेठ

Read Also:- कर्मा री रेखा न्यारी न्यारी

English Lyrics Maro Dudh Kyu Lajayo re Beta Hanuman Bhajan

!! Maro Dudh Kyu Lajayo re !!

maaro doodh kyon lagaayo re ,
beta hanumaan.2.


maaru dhaar pahaad bhat jaave ,
aiso doodh pilaayo hanumat .
janak seeta ne raavan le gayo ,
maane mundo kyon bataayo.
beta hanumaan.
maaro doodh. …..


aisa tera raam lakhan hai ,
jo thane paayak banaayo hanumat.
shree raam kee lekar aagya ,
saaree daulat utha kyon ne laayo.
beta hanumaan.
maaro doodh. …..


itana vachan suniya bajarang ,
naina roj bhar aayo re hanumat.
poorab pashchim bhelee kar doo ,
jad jaane mane anjanee ro jaayo.
beta hanumaan.
maaro doodh. …..


tulasee daas aas raghuvar kee ,
prabhu charan gun gaayo hanumat.
dronaagir parvat ne laayo ,
jad bharat bhaee baan lagaayo.
beta hanumaan.
maaro doodh. …..


Read Also:- माला रो मणियो भजन वाली डोरी

Read Also:- थारी लंका सुनी हो गई कठे परो ग्यो कन्थ

Hindi Lyrics मारो दूध क्यों लगायो रे बेटा हनुमान Bhajan

।। मारो दूध क्यों ले जायो रे ।।

मारो दूध क्यों लगायो रे ,बेटा हनुमान।२।

मारु धार पहाड़ भट जावे ,ऐसो दूध पिलायो हनुमत ।
जनक सीता ने रावण ले गयो ,माने मुंडो क्यों बतायो।
बेटा हनुमान। मारो दूध। …..

ऐसा तेरा राम लखन है ,जो थने पायक बनायो हनुमत।
श्री राम की लेकर आज्ञा ,सारी दौलत उठा क्यों ने लायो।
बेटा हनुमान। मारो दूध। …..

इतना वचन सुनिया बजरंग ,नैना रोज भर आयो रे हनुमत।
पूरब पश्चिम भेळी कर दू ,जद जाणे मने अंजनी रो जायो।
बेटा हनुमान। मारो दूध। …..

तुलसी दास आस रघुवर की ,प्रभु चरण गुण गायो हनुमत।
द्रोणागिर पर्वत ने लायो ,जद भरत भाई बाण लगायो।
बेटा हनुमान। मारो दूध। …..

मारो दूध क्यों लगायो रे बेटा हनुमान Bhajan  Video

 

भजन :- मारो दूध क्यों ले जायो रे
गायक :- अनवर चाचा
लेबल :- राजस्थानी भजन

Read Also:- रमता पधारो म्हारे आंगणे

Read Also:- लागा रे बाण मारे सबद गुरा रा 

पिछला लेखसेठा में सांवरो सेठ बाकी सब डुप्लीकेट भजन लिरिक्स | setha me sawro seth baki sab duplicate bhajan
अगला लेखनीले घोड़े रा असवार म्हारा मेवाड़ी सरदार भजन | neele ghode ra aswar mewadi rana sunta ja jo ji bhajan

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

13 + twelve =